Kako odstraniti Sweet Page iz Chromiuma ali katerega koli drugega spletnega brskalnika?

Program Virus skupina ugrabiteljev so v zadnjem času postale nekaj zelo aktiven. Ena taka grožnja je uporabnost Sweet stran. Kako odstraniti "Chromium" ali kateri koli drug brskalnik deluje na virus, berite naprej. Lahko ponudimo vsaj dva preprostih načinov, od katerih se bo razpravljalo.

Kateri program Sweet stran?

Kot je jasno, ta programček pripada ugrabiteljev v kategorijo brskalnika. Posebej nevaren je ta virus ne more biti imenovan, ker je njegov glavni učinek na celoten sistem in spletni brskalnik, vključno zmanjša le na dejstvo, da se spreminja začetno stran sweet-page.com (kako izbrisati to stran, se bomo obravnavali ločeno), včasih nadomešča iskalniki so nameščeni privzeto v brskalnik vgrajenih v obliki dodatke, preusmeri uporabnika na oglasnih mestih in upočasni internet.


V tem primeru bo o tem, kako Sweet Page odstraniti "krom", čeprav so predlagane rešitve enako primerna za vse znane brskalnike. Če so že določili nekaj korakov spodaj opisani bo potrebno za vsakega od njih. Za Internet Explorer ali Edge opravljati te postopke je treba natančno, čeprav ostali brskalniki ne, ker so programi, sistemi, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, ki pa se ne sme uporabiti za brskanje po internetu, ki ga privzeto.

Kako odstraniti Sweet stran od računalnika?

Postopek odstranitve virusa pogledih podoben osnovne metode nevtralizacijo nevarnosti za to skupino. in predenČe želite začeti razmišljati o tem, kako odstraniti Sweet Page iz Chromiuma, se morate znebiti glavnega apleta v obliki nameščene aplikacije (samo odstranjevanje virusa iz brskalnika ne bo imelo učinka in aplikacija bo sčasoma ponovno aktivirana).


Za to morate uporabiti program in komponento, ki je na nadzorni plošči, razvrstiti seznam aplikacij po datumu namestitve, poiskati želeni pripomoček in izvesti standardni postopek odstranitve. Na poti si oglejte neznane programe, nameščene na isti dan. Morda je virus že uspelo škodovati, sistem pa je prodrl v druge nezaželene applete. Odstranite vse, kar niste namestili, ali tiste sumljive programe. Nato po navadi poiščite vse ostanke v registru in na trdem disku, tako da poiščete ime virusa.

Kako odstraniti Sweet Page iz Chromea ali katerega koli drugega brskalnika?

Zdaj lahko greste na dejanja v brskalniku. Kako odstraniti sladko stran iz Chromiuma? Osnovno! Najprej morate preveriti lastnosti bližnjice brskalnika z uporabo kontekstnega menija PCM.
V vrstici, ki določa vrsto predmeta, po imenu izvršljive datoteke Chrome.exe ne sme biti nič drugega. Če je zunanja oseba objavljena kot začetna stran sweetpage.com ali kaj drugega, jo izbrišite in shranite spremembe. Nato pojdite v nastavitve brskalnika in odstranite ustrezen dodatek (če je potrebno, nato še druge neznane dodatke), nato spremenite začetno stran (na primer prazno), namestiteprivzeto, želeni sistem iskanja, shranite spremembe in znova zaženite sistem.
Še enostavnejše je, če nastavitev brskalnika ne spremenite ročno, temveč ponastavite nastavitve na tako imenovano tovarniško stanje. Načeloma je učinek enak (vendar je treba bližnjico še vedno preveriti obvezno).

Avtomatizirane odstranitvene naprave

Da ne bi ročno odstranili tega adobe, lahko uporabite posebna orodja, ki so namenjena izključno za odstranjevanje aplikacij katere koli vrste, do komponent operacijskega sistema. Če želite izvesti dejanja v samodejnem načinu z iskanjem vseh ostankov v obliki datotek, imenikov ali registrskih ključev, je program iObit Uninstaller odličen.
Postopek izvajanja aplikacije je naslednji:
 • razvrščanje po datumu namestitve;
 • odstranite Sweet Page in vse druge neznane ali sumljive programe, nameščene na izbrani datum;
 • izvajajo močno skeniranje;
 • poudarjajo vse ugotovljene rezultate;
 • izbrisati ostanke z uporabo aktivacije uničenja datoteke;
 • ponovno zaženite sistem.
 • Namesto izida

  To je dejansko lahko točka. Zgoraj navedeni ukrepi odpravljajo to grožnjo brez težav. Seveda bi bilo koristno uporabiti pripomoček, kot je AdwCleaner ali kaj podobnega, vendar ne morete posebej računati na njih, saj morda ne bodo vedno našli grožnje te vrste, čeprav je to prav namen njihovega imenovanja. Končno, nikoli in pod nobenimi pogojiuporabite programsko opremo, kot je SpyHunter. Ko jih namestite, se boste znebili takšnih aplikacij veliko težje od samih virusov, bolj pa bodo morda našli grožnje, vendar jih ne morejo nevtralizirati brez nakupa licence ali nakupa polne različice programa, vendar preprosto ne želijo. (in bodo še naprej izdajali stalne ponudbe za registracijo in nakup uradne programske opreme).

  Sorodne publikacije