Navigator prestige 5056. Navodila za uporabo. Namestitev in uporaba

Prestigio Geovision 5056 je avtomobilski navigator, ki je odličen za tiste, ki iščejo poceni, a hkrati funkcionalno in uporabniku prijazno napravo. V tem članku bomo opisali glavne značilnosti in možnosti ter bralce seznanili z navodili o uporabi Navigatorja Prestigio 5056.

Priprava naprave za delovanje

Pred prvo uporabo navigatorja preberite navodila za namestitev in uporabo. Iz njega se boste naučili, kako pravilno namestiti napravo v avto, kako namestiti pomnilniško razširitveno kartico, konfigurirati vmesnik navigatorja in nastaviti pot.


Pred prvim zagonom naprave mora biti popolnoma napolnjena iz električnega omrežja. Približen čas polnega napajanja navigatorja tega modela je približno dve uri. Vendar pa je prvi postopek polnjenja zaželen, da se podaljša do osem ur - to bo ugodno vplivalo na zmogljivost in "zdravje" baterije. Ko je polnjenje končano, indikator zasveti in spremeni barvo iz modre v rumeno. Za pravilno delovanje naprave navodila za uporabo navigatorja Prestigio 5056 priporočajo, da pred prvo vklopom namestite pomnilniško razširitveno kartico. V tem primeru bodo na tem mediju shranjeni vsi posodobljeni zemljevidi naselij in večpredstavnostne datoteke. Naslednji korak je določitev lokacije navigatorja v notranjosti vozila.Najboljša stvar za ta namen je kraj v bližini vetrobranskega stekla. V tem primeru bo kakovost signala satelitov GPS boljša.


Namestitev naprave

V skladu z navodili za uporabo navigatorja Prestigio 5056 napravo namestimo v kabino. Obstajata dva elementa za namestitev navigatorja na sprednji strani avtomobila pred vetrobranskim steklom v kompletu. To, v resnici, vpenjalo in poseben nosilec. Pritrditi jih je treba s posebnim ježkom na površino armaturne plošče ali na vetrobransko steklo. Nato s pomočjo vzvoda zaklenite držalo v izbranem položaju. Potem lahko navigator postavite na montažno postajo. Namestitev naprave je končana. Naslednji korak, v skladu z navodili za uporabo navigatorja Prestigio 5056 (glej sliko naprave spodaj), bo določil pot gibanja. Na prvi pogled lahko določitev poti izgleda kot izziv. To še posebej velja za uporabnike, ki se prvi ukvarjajo z avtomobilskim navigatorjem. Pravzaprav je v tem modelu intuitiven grafični uporabniški vmesnik, s katerim se hitro navadite. Tudi neizkušen uporabnik, ki uporablja navodila Navigatorja Prestigio 5056, bo lahko nastavil zahtevano pot. Spodaj vam bomo povedali, kako to storite na več načinov hkrati.

Razporeditev poti

Če se navigator zažene, bo vaša lokacija po določenem času določena s sateliti GPS. Ta točka bo začetek poti. Vse kar morate storiti je -S tem nastavite cilj na zemljevidu tako, da se dotaknete zaslona naprave. Poleg tega lahko določite lokacijo, kjer želite dobiti pot, z natančnim naslovom. To storite tako, da vstopite v meni in nato v razdelku »Najdi«. Nato določite želeno državo, mesto, ulico in nastavite želeni naslov.
Drug način polaganja poti je ročno iskanje. Če ga želite uporabljati, morate izklopiti sprejemnik GPS, usmeriti točko poti in ciljno točko na zemljevidu, nato pa znova vklopiti GPS. Vse te operacije so opisane v navodilih za uporabo Navigatorja Prestigio 5056. Povratne informacije potrošnikov kažejo, da je nastavitev poti v tem modelu priročna in enostavna.

Sorodne publikacije