SHAREit - kaj je program in katere funkcije ima

Ta članek bo zelo pomemben za tiste uporabnike, ki imajo na voljo več kot eno napravo. V našem času jih je toliko. Zdaj imajo vsaj ljudje računalnik in pametni telefon, da ne omenjamo prenosnih računalnikov, tablic in drugih pripomočkov. Ob prisotnosti tako velikega števila naprav v določenem trenutku je nujno, da datoteke prenašate iz ene v drugo, vendar v času tehničnega napredka ne uporabljajte enakih žic za vedno. Gre za SHAREit. Kaj je ta program, kakšne funkcije ima in kako ga uporabljati - o tem bomo govorili v tem članku. Ampak, teče naprej, je vredno reči, da ta aplikacija omogoča uporabniku, da prenese datoteke "po zraku" med več napravami.


Prenos datotek

Ko govorimo o tem, da je to program - SHAREit, je najprej treba posvetiti pozornost njegovi glavni funkciji - prenosu datotek. Za pravilno uporabo morate namestiti program na nekaj naprav, med katerimi se načrtuje prenos podatkov.
Z namestitvijo in medsebojnim povezovanjem (seveda, po zraku) lahko preprosto prenašate datoteke katere koli oblike z ene naprave na drugo. Prav tako je treba pojasniti, da program nima omejitev, saj se film 8 GB prenaša brez težav, poleg tega pa je hitrost prenosa impresivna - natančne številke seveda niso, ampak v nekaterih primerih hitrejše od USB.

Ogled datotek na pametnem telefonu

Kaj je ta program - SHAREit, smo že ugotovili. Potrebno je prenesti datoteke med napravami, vendarto ni edina možnost. Drugače bi bila preprosta korist. Zdaj pa se pogovorimo o funkcijah Remote View. Omogoča vam, da si iz telefona ogledate datoteke, shranjene v računalniku.

Zdaj pa se obrnemo na značilnosti te funkcije. Od pozitivnega lahko poudarimo dejstvo, da za ogled fotografij in poslušanje zvočnih datotek prednapetost ni potrebna na telefonu, hkrati pa morate na primer najprej prenesti videoposnetke.
Še bolj prijetno - imate dostop do skoraj katere koli mape, medtem ko uporabljate samo sistemske mape, ki se ne odprejo. Toda v bistvu ga ni treba odpreti.

Prenos slik s pametnega telefona na osebni računalnik

Program SHAREit za računalnik ima še eno zanimivo možnost prikaza slik s telefona. To je zelo priročno za kraj, če želite pokazati velik krog ljudi, na primer slike počitka. Da ne bi zbrali vsega zaslona z majhno diagonalo, lahko z enim klikom zaženete poseben način, ki vam omogoča ogled fotografij na monitorju računalnika v realnem času. To pomeni tudi, da lahko fotografijo prelistate.

Varnostno kopiranje

Vnaprej je treba pojasniti, da je program SHAREit za računalnik v ruskem jeziku, tako da ga ne bi smeli povzročati težave. No, zdaj preidimo na še eno zanimivo funkcijo - back up. V našem času so informacije pomembna komponenta, zato je nemogoče izgubiti. Predstavljeni program nam bo pri tem pomagal. Pritisniti morate samo en gumb inVse fotografije iz telefona bodo posredovane v računalnik v ustrezno mapo.

Zaključek

Zdaj veste, kaj je ta program - SHAREit, katere funkcije ponuja. Je zelo enostaven za uporabo, zato se zruši. Upam, da vam je članek pomagal najti odgovor na vprašanje, ali je SHAREit vreden vaše pozornosti.

Sorodne publikacije