Televizija Panasonic TX-42ER250ZZ: pregledi, specifikacije, priročnik

Panasonic TX-42ER250ZZ je standard za srednje stopenjske rešitve. Recenzije ob istem času kažejo na pomanjkanje tako pomembne programske opreme, kot je Smart TV. Kot rezultat, tehnične parametre te rešitve v celoti ustrezajo povprečni ravni, vendar del programske opreme - št. Ta zmožnost tega televizijskega modela bo posvečena temu materialu.

Na kratko o proizvajalcu. Položaj V kateri državi je narejena?

Panasonic je japonski proizvajalec elektronske opreme. Do nedavnega se je ta blagovna znamka povezovala le z vrhunskimi rešitvami. Toda zdaj se je to podjetje odločilo, da bo preizkusilo svoje sile v drugih segmentih trga elektronske opreme. Prav ta okoliščina je posledica videza Panasonic TX-42ER250ZZ.


Njegova cena je na meji med napravami na sredini in vstopno stopnjo. Da bi v celoti izpolnil zahteve prve skupine rešitev, mu manjka funkcija Smart TV v programskem delu televizije. Do nedavnega so bili na Japonskem izdelani vsi aparati z blagovno znamko Panasonic. Toda zdaj so tovarne tega pomena na Kitajskem. Toda junak tega članka se izvaja v povsem drugi državi - v Belorusiji.

Oblikovanje

Glavni element sprednje plošče naprave je zaslon. Diagonala slednjega je 42. Po celotnem obodu ga obdaja srednje velik okvir sijajne plastike.v črni barvi. Na spodnjem robu naprave so mesta za pritrditev nosilcev in zvočnikov zvočnega podsistema.


Vsa komunikacijska vrata in napajalni kabel sta priključena na zadnji pokrov. Kot rezultat, lahko opazimo, da nekaj nenavadnega v načrtu ne more izstopati pred analognim televizorjem Panasonic TX-42ER250ZZ. Mnenja kažejo na tipičen videz takšne multimedijske naprave.

Dodatna oprema

Običajni seznam dodatkov je opremljen s televizorjem Panasonic TX-42ER250ZZ. Pregled seznama njegovih dostav kaže na prisotnost naslednjih komponent v njem:
 • Pravzaprav je bil sam po sebi multimedijski center.
 • Nadzorna plošča s polnim kompletom baterij.
 • Navodila za uporabo.
 • Reklamne knjižice, ki opisujejo glavne značilnosti te naprave.
 • Garancijska kartica, ki velja 3 leta.
 • Dve opori za vgradnjo zadevne naprave na različne vodoravne površine.
 • Parametri slike. Specifikacije zaslona

  Zaslon srednjega razreda je opremljen s televizorjem Panasonic TX-42ER250ZZ. Katera matrika se uporablja v tem primeru? Njegova diagonala je precej velika pri trenutnih 42 "standardih, izdelana pa je z LED tehnologijo. Maksimalna ločljivost slike v tem primeru je 1920 x 1080. To pomeni, da je slika v tem primeru izhod v FullHD formatu. Površina zaslona, ​​v skladu s tehničnimi specifikacijami, je mat Frekvenca osveževanja je le 50 Hz, toda do nekega nelagodjapostopek revizije ne povzroči zadnje vrednosti. Kakovost slike v tem primeru je res dobra in ni vprašanj.

  Soundtrack. Značilnosti

  Stereo avdio sistem je opremljen s televizorjem Panasonic TX-42ER250ZZ. Pregled njegovih specifikacij kaže na prisotnost dveh zvočnikov. Moč vsake od njih je omejena na samo 8 W, skupna vrednost tega parametra pa je 16 W. Razvijalci niso predvideli nobenih dodatnih funkcij programske opreme za izboljšanje avdio podpore. Posebej je treba opozoriti, da ima komunikacijski seznam tega multimedijskega centra priključek 35 mm. Z njegovo pomočjo lahko televizor preklopite na zunanje zvočnike. Tako lahko izboljšate kakovost zvoka. Če uporabljate Subwoofer za te namene, lahko dobite pravi domači kino.

  Komunikacije

  Odličen nabor načinov povezovanja je opremljen s Panasonic TX-42ER250ZZ. Specifikacije navajajo naslednje komunikacijske elemente:
 • Tri vhoda HDMI so glavno sredstvo za povezovanje obravnavane televizijske rešitve. Z njihovo pomočjo lahko oddajajo signale tako iz modernih satelitskih sprejemnikov kot tudi iz DVD predvajalnikov. Če namestite takšen mini-PC priključek primerne zasnove, se bo, kot je bilo že omenjeno, funkcionalnost programske opreme junaka tega pregleda včasih izboljšala.
 • Dva USB vmesnika sta najpogosteje uporabljena, kadar je treba predvajati vsebino iz zunanjihpogonov
 • En aktivni televizijski vhod, v katerega je vstavljen kabel s televizijskim signalom. In vir slednje je lahko oprema kabelskega operaterja in lokalna antena.
 • Ena kombinirana RCA vrata. Uporablja se pri povezovanju s satelitsko televizijo z zastarelimi spremembami satelitskih sprejemnikov. Slabosti zgoraj navedenega seznama vključujejo odsotnost pristanišča SCART. Če je potrebno, ga lahko zamenjate z RCA priključkom. Toda v tem primeru boste morali uporabiti dodaten adapter.

  Programska oprema

  Zelo omejena funkcionalnost programskega paketa televizorja Panasonic TX-42ER250ZZ. Ponarejanje iz enega samega razloga ni izvedljivo. V tem primeru ni ločenega operacijskega sistema in podpora za funkcijo Smart TV, kot je že bilo omenjeno, ni realizirana s strani razvijalcev.
  Če pa je potrebno, lahko izboljšate raven funkcionalnosti zadevnega multimedijskega centra. Če želite to narediti, morate kupiti mini pc ločeno, stroški, ki se giblje od 1500 do 2500 rubljev. V tem primeru se bo že prikazal operacijski sistem Android. Poleg tega bo delovala tudi možnost Smart TV.

  Algoritem konfiguracije

  Televizor Panasonic TX-42ER250ZZ se ponaša z zelo preprostim in enostavnim nastavitvenim algoritmom. Navodila v tem primeru vključujejo naslednje korake:
 • Montaža dveh nosilcev. Namestitev televizorja na mizo.
 • Izvajanje vseh potrebnih komunikacij. V bistvu jo morate samo pripeljati na televizorTelevizijski kabel in uresničite njegovo električno napajanje.
 • Namestitev baterij v nadzorno ploščo.
 • Omogočanje multimedijskega centra.
 • Naslednji korak je vstop v meni naprave in aktiviranje funkcije samodejnega iskanja. Poleg tega morate nastaviti tudi vrsto signala.
 • Na koncu ohranjamo seznam prejetih in televizor je pripravljen za uporabo.
 • Stroški

  Televizijska rešitev Panasonic TX-42ER250ZZ je cenovno ugodna. Cena je 32000-35000 rubljev. Seveda, svoje analogi s podporo Smart TV iz drugih proizvajalcev so stroški 37.000-40000 rubljev. Zato je ekonomsko in tehnično priporočljivo kupiti model televizorja in poleg tega tudi zunanji mini-PC. Cena slednje ne presega 2000 rubljev. Kot rezultat, smo dobili 34000-37000 rubljev, ko ustvarite popoln multimedijski sistem za zabavo in prosti čas.

  Ocene

  Nekatere slabosti so povezane s televizorjem Panasonic TX-42ER250ZZ, pregledanim v tem materialu. Ocene razlikujejo naslednje:
 • Pomanjkanje podpore za Smart TV. Toda, kot smo že omenili, je ta problem zelo preprost. Kupiti morate samo zunanji mini-PC.
 • ​​
 • Povprečna kakovost akustičnega sistema. Če je potrebno, lahko namestite zunanje zvočnike, kar vam omogoča, da rešite ta problem.
 • Močne strani se v tem primeru lahko pripišejo naslednjim:
 • Nizki stroški.
 • Seznam napredne komunikacije.
 • Enostavna nastavitev.
 • Odlična kakovost proizvodnjesliko
 • Zaključek

  Panasonic TX-42ER250ZZ je resnično univerzalna rešitev srednje velikosti. Mnenja kažejo, da obstajajo nepomembne pomanjkljivosti in številne pomembne koristi. Glavno področje njegove uporabe je domače multimedijske centre. Lahko pa se uporablja tudi kot informacijska tabla v trgovini s posli ali v supermarketu. Še ena sfera njene uporabe so indikativni prikazi na avtobusnih postajah ali železniških postajah. Zato trenutno ni omejitev glede uporabe take televizije. To je resnično univerzalno.

  Sorodne publikacije