Mini A8 GPS Tracker: pregledi, specifikacije, navodila

Trenutno je trg pripomočkov ogromen. Tu lahko najdete vse, od običajnih "pametnih" ur do cvetličnih lončkov, ki jih je mogoče zaliti na daljavo. Razvoj tehnologij nam omogoča, da med treningom preučujemo naše fizično stanje, skenerju omogočamo, da najdejo poslušalne naprave, namestijo modele proti kraji itd.

Tracker

Preglednik GPS Mini A8 je prejel pozitivne povratne informacije, saj je funkcionalna naprava, ki ima veliko uporab. Vendar pa bomo govorili o najbolj priljubljeni možnosti, ko ta pripomoček postane uporaben za ljudi.Kot kaže praksa, se pogosto kupi za avtomobil ali drugo vozilo. Na splošno so bili stroji pred kratkim opremljeni z najbolj možnimi in nemogočimi sistemi proti kraji, toda usposobljeni tatovi so se naučili obiti vse zaščitne možnosti, zato so vozniki začeli uporabljati GPS-tracker Mini A8. Mnenja o tem so pogosto pozitivna, še posebej, če ste uspeli pridobiti kvalitativno skupino modela.

Embalaža

Ta pripomoček se trenutno prodaja na Kitajskem na priljubljenih spletnih mestih. Lahko jo poskusite najti tudi v vaši državi, vendar bo to običajno dražje. Naprava je nameščena v skromnem paketu, ki spominja na škatlo za prenosno baterijo. Dobila je belo barvo z zelenimi grafičnimi elementi. Sprednja stran ima okno, skozi katerega vidimo sam izdelek, spodaj so podporne navigacijske mreže in model naprave. Na hrbtni strani je parslike, ki namigujejo na primernost nakupa te naprave. Glede na to se lahko ugotovi, da se poleg vozil pogosto uporablja tudi "žuželka" za nadzor nad otroki ali starejšimi sorodniki. Prav tako lahko zaščitite svojega psa, še posebej, če želite pobegniti.


Opozoriti je treba tudi, da v napravi ni neposrednega GPS-a, kar seveda povzroča nekatera vprašanja glede imena pripomočka. V tabeli so navodila o velikosti sledilca, njegovi teži, podpori priključku, prostornini akumulatorja, načinu temperature, napetosti, itd. Pregledi na kompletu so ostali nevtralni. Vse, kar je bilo potrebno, je bilo kupiti nekaj kablov in to je pomembno. Notranjost tirnice se nahaja, kot tudi polnilnik. Zanimivo je, da v osnovi obstajajo modeli in brez polnjenja, ker ima standardni vmesnik, zato bo ustrezal vašemu napajanju za vaš pametni telefon. Toda stroški niso zelo različni, zato ni smiselno iskati take možnosti. Tudi pri nakupovanju bodite pozorni na priključek za napajanje. Vtičnica je opremljena z evropsko in ameriško "vilico", tako da, če niste upoštevali, boste morali kupiti adapter. Poleg polnilne enote je tudi mikro USB-kabel USB.

Videz

Pri pregledu pregleda GPS-sledilnika Mini A8 je bil njegov videz dvoumen. Nekateri so verjeli, da je naprava videti dolgočasno, medtem ko so drugi, nasprotno, uživali v nejasnem videzu, od sledilcaostala neopažena kot naprava za sledenje.
Pred nami je majhna črna škatla z dimenzijami 31x42x13 mm. Je mehka pokritost. Zeleni Android bot nam je v ospredju. Zakaj je tukaj, je težko razložiti, morda so kitajski želeli pritegniti pozornost kupcev, znotraj pa ni operacijskega sistema, nameščena pa je tudi običajna GSM plošča. Prav tako je spredaj prikazan model pripomočka.
Na hrbtni strani je pokrov, ki ga je neobičajno težko odpreti. V notranjosti je slot za sim kartice. Desna stran je svetlo rdeča SOS tipka, ki jo lahko programirate z verigo SMS sporočil. Potem, ko je pritisnjen, se klicani klic v sili pošlje na programirano številko skritega naročnika. Na drugem koncu je priključek za polnilnik microUSB. Na dnu je priključek za mikrofon. Zanimivo je, da je celoten pripomoček mogoče razstaviti sam. Toda uporabniki na to temo pustijo pregled GPS-tracker Mini A8 opozoril. Čeprav na splošno doma, lahko pridete do notranjosti sledilca, vendar pa je to storil več kot 2-3 krat, lahko "uniči" telo popolnoma. Torej, brez potrebe je bolje, da ne razstaviti "hrošča".

Značilnosti

Kljub precej običajni zasnovi se je celotna naprava izkazala za precej dobro. Seveda je nekaj težav, o katerih bomo govorili kasneje, vendar so uporabniki pustili pozitivne ocene. Značilnosti GPS A-tracker Mini A8 so bile preproste, vendar potrebne.
Najprej so opazili kompaktne dimenzije.Ta prednost vam omogoča skrivanje pripomočka v računalniku, tako da ga zlonamerni ljudje ne morejo takoj zaznati. Kakovost baterije je bila tudi presenetljivo dobra. Na splošno je močan in lahko dela tedensko brez polnjenja. Če nimate dovolj, lahko kupite zunanjo baterijo. Ni slabo se je pokazala sama in funkcija GSM lokatorja. Seveda, ime modela namiguje uporabnika na prisotnost GPS, vendar je to še en "kitajski trik", kot v primeru zelenega droid bot. Dejstvo je, gadget deluje s prenosom lokacije na GSM postaje. Točnost je zadostna, če se uporablja v velikem mestu, potem je največja napaka od 30 do 300 metrov.
Še ena značilnost - to je delo kot nekakšen "hrošč". Proizvajalec zagotavlja, da če lastnik pokliče sledilnik, bo samodejno sprejel klic in preko mikrofona bo prenašal vse, kar se dogaja. Prav tako lahko sodeluje s katerim koli mobilnim operaterjem, njegovi stroški pa so izredno nizki.

Funkcije

Nato je treba skrbno preučiti značilnosti GPS A-tracker Mini A8. Možnosti za povratne informacije so bile pozitivne, saj na splošno delujejo stabilno. Kot smo že omenili, baterija omogoča, da se naprava ne izprazni več kot teden dni, če pa se ukvarja s prenosom zvoka, bo dovolj za 2-3 ure. Obstajajo tudi negativni kazalniki avtonomije naprave. Če imate poceni montažo ali ponarejanje, sledilnik ne sme trajati več kot dva dni. Zanimive številke izdaja mikrofon sam. Njegova občutljivost se giblje okoli 45 decibelov. Taindikator je reguliran. Prikazuje pomen frekvence človeškega glasu. Lahko pa je konfiguriran tako, da bo naprava zaznala zvok zvočnika, če je v radiju 5-9 metrov. Čeprav se lahko vse te vrednosti razlikujejo glede na zunanje vire, na primer vreme.

Vodič za uporabnika

Drug pomemben dejavnik je pravilna uporaba GPS sledilnika Mini A8. Priročnik je dobil negativne povratne informacije, ker je bil popoln ali ne v ruskem jeziku. To seveda ni pritegnilo veliko kupcev, saj vsi ne morejo takoj ugotoviti, kako uporabiti pripomoček. Za povezavo in nastavitev sledilnika morate odpreti pokrov od zadaj in namestiti sedem kartic. Ko jo »bug« zazna, bo indikator utripal. Kot smo že omenili, lahko sledilnik nadzirate preko sms ukazov. To storite tako, da ga pokličete in aktivirate službo. Med klicem je telefonski odzivnik vklopljen, kar pomeni, da morate preklicati klic. Naprava omogoča pošiljanje ukazov prek sporočil. Če vnesete "0000", bo sledilnik izklopil pisk, da bo dejanje obrnil nazaj, vnesite "1111", nato pa bo alarm sprožen.
Če želite določiti lokacijo naprave, pošljite SMS z besedilom GPS-a. Potem vam bo poslal vaše koordinate. Mimogrede, če po ukazu "1111" naprava ne pokliče nazaj, najverjetneje ste pozabili napolniti račun. Možno je tudi, da se baterija izprazni.

Težave

Priročnik za nastavitev Mini A8 GPS A-trackerja se ni vedno odzval pozitivno, dakako je bilo nekaj nenačrtovanih težav. Občasno je prišlo do nesreče, ki je bila pogosto povezana z izpraznjeno baterijo. Odsotnost signala GSM je tudi posledica napolnjenosti baterije ali napačne povezave kartice SIM. Če povezava ne uspe, je naprava najverjetneje okvarjena. Na žalost, niso vsi modeli prodajajo na Kitajskem, visoke kakovosti, in nihče ni zavarovan od nakupa okvarjene naprave. Prav tako se je zgodilo, da je fotografija GPS tracker Mini A8, pregledi strank, kot tudi parametri razlikujejo med seboj. Ko je parcela prišla, se je izkazalo, da obstaja nekoliko drugačen pripomoček. Njegovo imenovanje je bilo nejasno ali pa je bil popolnoma neuporaben.

Pregledi

Na splošno gre za proračunsko možnost, ki jo mnogi uporabljajo kot igračo. Seveda obstajajo tisti, ki so resni glede te naprave. Običajno se po nakupu izkaže, da je pripomoček in v resnici zelo koristen. Toda najpogosteje so uporabniki, ki padejo v pomanjkljivo različico z nizko kakovostnimi materiali in nizkimi parametri.
Toda ni mogoče zanikati, da ima GPS tracker Mini A8 prednosti. Pregledi na tem računu kažejo na njegovo večfunkcionalnost. Kot smo že omenili, se vozniki pogosto znajdejo med uporabniki. Poleg varovanja avtomobila pa lahko sledite otroku, ki je šele začel samostojno hoditi v šolo, da bi zaščitil starejše sorodnike, ki jim grozi izguba spomina. Da ne bi izgubili psa med sprehodom, se lahko sledilnik zlahka pritrdi na ovratnik. Negativne povratne informacije se nanašajo na potrebo po polnjenju naprave inza dopolnitev računa. Pregledovalnik pregleda je predolg, sporočilo lahko počaka do 15 minut. Poleg tega, če tatovi ukradel avto in ga dal v garaži ali odpeljal v zapuščeni hiši, satelit ne more najti vozilo. Pravilno deluje le na prostem.

Sorodne publikacije