Lego hobbit: prehaja iz Qewbite

Ali ne bi bilo zaželeno zapustiti brutalnega modernega sveta v čudovitem svetu pravljic, kjer lahko vsakdo gradi svojo samostojno trdnjavo, premaguje zmaja na visoki gori in poleg tega dobi srce ljubke dame na visokem stolpu? Mnogi si to želijo, tako nadarjeni scenaristi in režiserji snemajo briljantne filme, kar je zgodba o "Hobitih". In kaj ostane zelo majhnim gledalcem? Dolgo časa obstaja težnja po ustvarjanju "Lego" -variantov znanih del - "Gospodar prstanov" ni izjema. V tem članku bomo govorili o smrti Lego Hobitta. Ali je igra osebni čas otroka?

Nekaj ​​besed o Legu Hobitu

Kaj so igre Lego? Vsak od nas je vsaj enkrat slišal rob ušesa o oblikovalcu z istim imenom. Zelo rada ima otroke, ker ima element lastne ustvarjalnosti in delež svobode. Če otrok vidi sklop "Lego", v skrajnem primeru razmišlja, kako iz teh podrobnosti zbrati isti model kot na naslovnici oblikovalca. Tudi z majhnim kompletom lahko zberete nekaj neverjetnega. Nekateri uspejo ustvariti cele metropole.


V bistvu je igra "Lego" isti oblikovalec, samo z velikim številom bojnih prizorov, ugank in še veliko več. Pri reševanju vseh enakih kvadratov s konveksnostjo pomagamo, torej z utori, iz katerih lahko sestavimo ključ za vrata, nato pa gremo še dlje, to je ravno pot, ki jo Lego Hobbit prečka tako razburljivo. Komponenta igre "Lego Hobbit" temelji na istem imenu filma. Za iste znake morate igratibili v filmu. Vendar pa je zaplet malo drugačen. Igra je izdana leta 2014, ima dobro grafiko.

"Leopard Hobbits": prehod iz "Kyuubit"

Mnoga se zastavlja vprašanje: kaj je "Kyuubit"? Odgovor je precej preprost - je recenzent (založnik) igralnih novosti, kot tudi ausleseev. Leta 2014 je na svoji konzoli pridobil igro "Lego Hobbit". Prehod je bil z lahkoto podeljen, bil je marljiv s šalami in tako zadovoljen občinstvo. Če vas zanimajo njegovi zapisi o prehodu, jih lahko zlahka najdete, saj so dostopni.

Prehajanje igre Lebo Hobby je v veliki meri odvisno od risb, saj je glavna sestavina kakršne koli velikosti in oblike geometrijskih oblik z utori, na podlagi risb pa je mogoče iz istih številk ustvariti predmete znotraj igre. Skupno ima 32 risb, vendar je treba opozoriti, da so nekatere izmed njih, in sicer polovica, na voljo šele po ponovnem prehodu ravni kot nagrado. Drugo polovico najdemo samo v Srednji Zemlji. Risbe same po sebi so enostavne za ekstrakcijo, le poiskati jih morate ali narediti nekaj iskanja.
Za uspešen in zabaven prehod boste potrebovali tudi značaj Sarumana. Njegova glavna sposobnost je drobljenje srebrove rude, ki je potrebna za naslednje plovilo. Sauron jo bo potreboval, lahko zlomi temne predmete. Kot ste že razumeli, je veliko odvisno od predmetov, zato ne bodite leni, ko pobirate, bodo precej poenostavili prehod.

Za zaključek

Upamo, da se bo za vas spominjal prehod Lego Hobitza dolgo časa, ker je igra vredna sveč. Neverjetno zanimiva zapleta, odlična grafika in spomini na otroštvo, ko smo se zgradili pri oblikovalcih Lega, in zdaj gradijo naše razpoloženje.

Sorodne publikacije