"Ancharte 2": prehaja igro

Igra "Ancharte 2" - nadaljevanje fascinantne serije lovec na zaklad Nathan Drake. V nadaljevanju serije se zgodba začne s krajo nakita v Istanbulu, ki uporabnika pripelje do vlaka, ki visi nad brezno.

Prvo poglavje

se začne v igri "Ancharte 2" prehod iz dejstva, da protagonist komajda pobegne v brezno vlaka. Tukaj je potrebno, da se držimo za police, da pridemo na drugo stran avtomobila in se ponovno povzpnemo noter. Nato se s pomočjo sedežev premaknete do najbolj oddaljenega konca vlaka in od tam že izstopite. To je treba storiti hitro, drugače boste skupaj z Drakoma propadli v brezno.
Po kratkem valjčku dvignite pištolo med dvema drevesoma in izklopite ključavnico na vratih. Pojdite na ulico in se takoj skrijte pred najemnikom, ki bo umrl v nekaj minutah pred eksplozijo. Nato se pomaknite na vagone na strehi. Tam bo posoda, ki lahko le vzpenja enkrat na sekundo (Drake najprej izgubi zavest). Na drugem poskusu uporabite rumeno cevko. Na strehi moraš malo hoditi, dvigniti bodalo in gledati sceno.


Druga epizoda

Naslednji v igri "Ancharte 2" prehod bo Drakea izrinil v odtok. Sledite Flynnu in če zamudite smer, uporabite kompas. Nato pojdite do slepe ulice, kjer naj bi tovariš posadil značaj. Vrzi mu lestev in pomagaj vzpenjati se. Naslednja ovira bo vroča para. Od njega se lahko znebite, zavrtite ventil na polici. Malo večpotovanje in odprt vhod v muzej. Električni ščit mora biti izklopljen, sicer se bo alarm vklopil.
Muzej bo imel varnost, ki je za eno uro precej omamljena. Pri tem morate to početi v tihi ali drugačni zaskrbljenosti. Prišli smo do jeklenih vrat in se spet spustili v kanalizacijo, da bi odprli potolažni prehod z druge strani za rezalnik. Pojdite na naslednjo enoto, jadrajte v bazenu in iz vode, da omamite naslednjega stražarja. Nato s prijateljem vzemite streho in si privoščite pomirjevalo. Sedaj se povzpnite do okna na vrvi, omamite nasprotnika in zamašite odzračevalno enoto. Od tam skočite po rumenih stopnicah, in od tega - v spodnjem nadstropju. Pazi na prizor, saj bo v igri "Ancharte 2" mimoidoč hitro pobegnil in se izognil sovražnim strelom.


Nadaljevanje igre

Tretja epizoda v Uncharted 2 bo premestila Drakea v tabor Lazareviča, kjer je potrebno aktivirati pet obtožb. Prvi je takoj na vhodu, preostale štiri pa so zaščiteni s plačanci. Za opravljanje misij je potrebno v skritem načinu, sicer se bo alarm dvignil.
Samo se skrij za zavetiščem in ubij nasprotnike, ko se vrnejo k Draku. Po odstranitvi lahko aktivirate eksplozivne naprave. Prva dva ležita na peronu na levi strani, preostala tri pa na drugi. Potem se povzpnite na goro in odložite balvan za vašega partnerja Sally. Skupaj gremo po cevovodu do končnega cilja. V prihodnosti bo igra "Ancharte 2" potekala, preden bo uporabnik podobennaloge v smislu odstranjevanja lokacij, reševanja ugank ali gibanja po težkem terenu.

Sorodne publikacije