Smernice za CS: GO so referenčna točka

Če igrate CS: GO, potem veste, da obstaja standardna oblika pogleda, ki je aktivirana v vsakem igralcu, ki zažene to igro. Vendar pa to ne pomeni, da morate trpeti dejstvo, da je pogled tak. Vedno lahko spremenite njegovo obliko, barvo in celo interaktivnost. Vse to storimo s pomočjo posebnih ukaznih ukazov, tako da vam ni treba biti izkušen programer, da bi naredili vse potrebne spremembe. Ta članek bo razpravljal o tem, kako v CS: GO narediti točko osredotočenosti, saj mnogi igralci želijo, da bo tako. Privzeto predstavlja navpični križ, iz katerega je izbrisana sredina. V skladu s tem morate ciljati tako, da je sovražnik viden v tej sredini. Kaj pa, če vam takšnega pogleda ni všeč? Kot v CS: GO, da bi ustvarili slick točko?

Dodajanje točke

Kot smo že omenili, se to stori s pomočjo konzole, zato jo morate najprej odpreti. Nato morate vnesti poseben ukaz cl_crosshairdot z dodatkom vrednosti 1. Kaj daje? Aktivira majhno črno piko, kjer koli prečkate črte svojega pogleda, če niso bile izrezane na sredini. Rezultat je standardni pogled s točko v sredini. Vendar to ni nekaj, kar bi si želeli, kajne? Konec koncev, želite razumeti, kako v CS: GO naredite pogled točko. V skladu s tem se morate premakniti naprej, saj pred vami čaka še en korak. Ko to storite, boste, kot v CS: GO, že vedeli točko.

Izklop udarca

Kako se izvede nadaljnja nastavitev pogleda v CS: GO? Bistvo je že, vendar očitno ovirajo možgansko kap v obliki tveganj okoli njega. Kako se jih znebiti? Če želite to narediti, obstaja še ena ekipa, ki vam bo omogočila, da dobite želeni rezultat. Če vnesete ukaz cl_crosshair_drawoutline z vrednostjo 0, ki je okoli točke tveganja (pogled pogleda), bo takoj izginil in črna pika, ki je ostala v prejšnjem koraku, ostane na zaslonu. To je vse! Zdaj veste, kako lahko dobite tako vizualno funkcijo kot točko opazovanja. V CS: GO skozi konzolo pa lahko prilagodite veliko več kot le obliko pogleda.

Druge nastavitve

Točke so drugačne, zato ste tudi po teh dveh preprostih korakih morda nezadovoljni z rezultatom. Ampak to ne pomeni, da morate takoj obupati, saj lahko še vedno delate na tem, kako bo pogled videti v igri. Izkazalo se je, da obstaja veliko število ukazov, ki vam omogočajo, da spremenite različne značilnosti vašega pogleda. Najprej poskusite vnesti cl_crosschaircolor - ukaz, ki bo spremenil barvni prikaz vašega pogleda, v tem primeru pa točko na zaslonu. Po vnosu tega ukaza morate dodati drugo številko, ki je odgovorna za določeno barvo. Na primer, če želite zelen pogled, morate uporabiti številko 1 in če želite modro, potem številko 3. Spremenite lahko tudi velikost točke, njeno preglednost in številne druge parametre,ustvarjanje tega vida, ki vam bo v najboljšem primeru ustrezal. In vse to je mogoče storiti brez uporabe goljufije, kar pomeni prepoved, saj spreminjanje oblike pogleda nikakor ne vpliva na vaše nasprotnike.

Sorodne publikacije