Navodila po korakih v primeru sporočila: "V aplikaciji za zaganjalnik je prišlo do napake"

Večina operacijskih sistemov različnih pripomočkov je postala najbolj razširjena platforma za Android. Skupaj z velikim številom prednosti, ki jih ima ta operacijski sistem, ima tudi številne pomanjkljivosti. Na primer, v napravah različnih predpisanih časov po določenem času se na zaslonu prikaže naslednje sporočilo: "V aplikaciji za zaganjalnik je prišlo do napake." Kaj je ta napaka? Od kod prihaja? Kako ga popraviti?

Kaj je napaka?

Android Phone "je v bistvu majhen računalnik. Ko vklopite logotip, ko telefon takoj odpre namizje z različnimi ikonami. Vse, kar se odpre, je rezultat zaganjalnika. Pogosto se imenuje lupina.


Z zaganjalnikom lahko organizirate svojo napravo. Pomaga organizirati ne le število namizij, temveč tudi lokacijo bližnjic, map in pripomočkov na njih. Ista lupina ustvari vizualno podobo različnih iger in aplikacij. Na trgu lahko najdete veliko različnih lupin, vendar ima vsaka naprava tudi vgrajen lansirnik, ki ga ni mogoče odstraniti brez posebnih pravic, imenovan root. Ko se prikaže »Napaka zaganjalnika«, je uporaba pripomočka precej zapletena, kot če bi bil računalnik vklopljen, bi še naprej zapisoval ohranjevalnik zaslona in nič več.

Reboot

To je verjetno najbolj banalen, vendar zelo učinkovit način. Včasih se operacijski sistem zruši in ko ni vklopljenvse datoteke so naložene v pravilnem vrstnem redu. Zaradi takšnih težav se lahko zaganjalnik nepravilno odpre in izda napako. Za začetek vam ni treba panike, ampak samo poskusite znova zagnati napravo.


Čisto iz nepotrebnih podatkov

Vedno obstaja gumb "Ok" na dnu napisa "V aplikaciji za zaganjalnik je prišlo do napake". Lahko kliknete nanj. Po tem morate iti v meni in počistiti predpomnilnik zagonskega računalnika. Kako to storiti?
Če želite to narediti, pojdite v nastavitve pripomočka, kam greste neposredno na zaganjalnik aplikacij. Ima gumbe "Erase Data" in "Stop". Nato kliknite gumb Izhod ali gumb Domov. Tako boste lahko znova zagnali zaganjalnik. Tako se bo program spet začel zagnati in morda ne bo več izdajal napake.

Poskusite z drugim zaganjalnikom

Kadar ima zaganjalnik com android zagon, lahko poskusite priti v "Market", kjer namestite drug program. Variante so dejansko masa:
 • Nova Launcher;
 • Zaganjalnik ZenUI;
 • Evie Launcher;
 • CM Launcher;
 • Hola Launcher.
 • To nikakor ni celoten seznam, ki ga lahko najdete na napravah s platformo Android. Vsak od njih je enostavno prilagoditi vašim potrebam in zahtevam. Imajo različne različice bližnjic, upodabljanja itd.

  Konflikt programske opreme

  Če se je po namestitvi aplikacije pojavila težava, čeprav je bila vzeta s trga, bi jo bilo vredno poskusiti odstraniti. Zakaj je to mogoče? Obstaja več razlogov, a glavna stvar je ustaviti razvoj ene od aplikacij. To se zgodi, ko razvijalciustaviti projekt, njihovi programi pa ostanejo javno dostopni.

  Tovarniške nastavitve

  Če je mogoče uporabiti prejšnje metode, ker je besedilo "V aplikaciji za zaganjalnik prišlo do napake" na tabličnem računalniku ali če pametni telefon ne stori ničesar ali iz katerega koli drugega razloga, lahko poskusite ponastaviti vse tovarniških nastavitev Obstajata dva načina za to - prek nastavitev ali ponovnega zajetja. Prva metoda bo koristila otroku. Če ga želite uporabiti, morate vstopiti v razdelek »Obnovi« v meniju. Tam potrebujemo gumb za ponastavitev vseh nastavitev na tovarno. Vse namestitve in nastavitve bodo morale ponoviti. Upoštevajte, da bo vse, kar je shranjeno v pomnilniku naprave, skupaj s fotografijami, SMS sporočili in številkami.

  Izterjava

  Ta metoda je primerna za bolj napredne uporabnike. V vsaki napravi je vhod v obnovitev drugačen. Toda v večini primerov gre za nekaj pritiskov na tipke, kot so obračanje gumbov in krmilnika glasnosti. Če želite izvedeti, kako je vaš pripomoček v tem načinu, preprosto ubijte ime modela pripomočka na internetu in dodajte besedo »obnovitev«. Potem vam bo iskalnik dal najprimernejše možnosti.
  Ko ste v želenem načinu, morate uporabiti gumbe za nastavitev glasnosti za izbiro elementa nastavitve brisanja podatkov in potrdite izbiro s tipko za vklop /izklop. Vse nastavitve pripomočkov bodo znižane na privzete nastavitve.

  Reflow

  Če prejšnja metoda ni pomagala ali vam je dala kratek izpust iz napisa "V aplikaciji za zaganjalnikje prišlo do napake ", lahko android prepišemo. Da bi bilo vse uspešno, se morate umiriti in se čim bolj osredotočiti. Lahko najdete informacije o tem, kako pravilno zapisati svoj pripomoček v številnih velikih forumih. Poskusite izbrati najbolj razpravljano visoko ocenjeno programsko opremo in natančno sledite navodilom. Če imate malo izkušenj, je zelo priporočljivo, da ne eksperimentirate. Ko je prišlo do napake v zaganjalniku, boste morda morali namestiti Root in to ni lahko.
  S samopopravilom morate razumeti, da obstaja nevarnost, da boste napravo popolnoma izgubili z napačno premikanjem. Za tiste, ki ne želijo tvegati, je vedno veliko usposobljenih strokovnjakov, ki so opravili posebno usposabljanje in lahko rešijo problem čim kompetentneje.

  Preprečevanje tega stanja

  Besedilo "Zagon aplikacije je naletelo na napako" lahko resno ovira uporabnika pripomočka. Če se želite izogniti takšnemu incidentu, si oglejte količino ikon na namizju. Poskusite ne prenesti namizja na vse in takoj. Nadzorujte vse nove nastavitve. Sledite naročilu tudi na tem namizju.

  Sorodne publikacije