Kako popraviti napako snemanja na Steam disku

Aplikacija Steam je precej enostavna za uporabo, vendar če naredite napako v določenem trenutku v računalniku, bo aplikacija zagotovo varala in ne bo namestila želenih programov. Obstaja veliko načinov za boj proti temu problemu. V tem članku bomo govorili o napaki snemanja na Steam disku: kaj je povzročilo njen videz, kako ravnati z njim in kaj storiti z napakami te vrste v operacijskem sistemu Windows. Priporočamo, da članek preberete tistim uporabnikom, ki ne morejo namestiti aplikacije iz knjižnice zaradi napak.


Vzroki za napako pri snemanju na parni disk

Ta vrsta težav nastane, ko particija trdega diska, ki jo uporabnik poskuša namestiti, poda nekaj napak. Para preprosto ne more namestiti aplikacije na njej. Možni vzroki težav, povezanih s strojno opremo, so lahko fizični in programski dejavniki.
Fizičnim lahko pripišemo samo poškodbe keramičnega diska ali glave za branje, vendar bo to opazno zaradi značilnih škripajočih zvokov iz sistemske enote. Večkrat se pojavijo zrušitve programske opreme, saj nekateri uporabniki niti ne poznajo velikosti svojega trdega diska in naložijo veliko nezaželenih datotek, toda sčasoma je spletno mesto zamašeno, nič več ni mogoče prenesti, zato je težava - napaka pri zapisovanju Steam diska. V naslednjem poglavju bomo opisali, kako ga popraviti, kako se mu izogniti v prihodnosti.

Napaka pri pisanju Steam na disk -kaj storiti

Najprej boste morali preveriti svoj trdi disk za prosti prostor. To je preprosto: odprite Moj računalnik in si oglejte razdelke, če niso rdeče barve in količina prostega prostora presega tisto, kar je potrebno za prenos programa, problem ni na trdem disku. Če pa ni mesta, naredite naslednje:


  • Z desno miškino tipko kliknite želeni del.
  • Po tem, pojdite na "Lastnosti", kjer morate najprej očistiti disk, nato pa pojdite na "Storitev" in ga defragmentirajte. Priporočljivo je tudi preverjanje napak, ta funkcija je na istem mestu.
  • Če napaka Steam na disku ne manjka, je težava morda skrita v protivirusnem programu. Mnogi uporabniki se pritožujejo, da antivirus preprečuje normalno delo s Steamom. Zato vam priporočamo, da se prijavite v nastavitve, ga onemogočite, dokler ne prenesete in namestite aplikacije.

    V zaključku

    Upamo, da vam napaka pri snemanju na Steam disku ne bo več motila. Treba je omeniti, da je manipulacija s trdim diskom zagotovljena za pospešitev vašega operacijskega sistema, saj bo imel trdi disk veliko manj smeti, vse datoteke pa bodo urejene po vrsti.

    Sorodne publikacije