Kje živi Ellie Di in kaj je znano na YouTubu?

Lepo dekle z velikimi modrimi očmi je pred štirimi leti ustvarilo kanal na YouTubu. Dobra in kakovostna vsebina oskrbe hišnih živali je počasna, vendar trdna pri zbiranju naročnikov. Toda tudi po toliko časa uporabniki ne vedo, kje Elly Di živi in ​​ali ima družino. Poskusimo ugotoviti!

Prvi koraki

Načrti Eleonore Nemtsove (to je ime te punce) niso vključevali video posnetkov za veliko občinstvo. Vse se je začelo s fotografijami psov, ki jih je redno razstavljala na družabnih omrežjih. Prijatelji in privrženci so opazili njeno prijaznost do živali in jim svetovali, naj o svojih učencih pripravijo svoj kanal. Po malo premisleka, dekle vzame svoj prvi videoposnetek in ga prelije na YouTube. Takrat uporabniki še niso bili pokvarjeni z visoko kakovostnimi vsebinami, Eleanora pa je uspela zbrati vsaj majhno, a prijazno občinstvo.


V svetu živali

je brez priporočil in oglaševanja lahko pritegnila pozornost občinstva. Nobeden od priljubljenih blogerjev takrat ni posvečal pozornosti blond dekletu s psom. Ampak mladi blogger ni prišel za slavo in denar, ampak z željo, da pomaga ljudem. V svojih videoposnetkih je podrobno pojasnila, kako lahko pes poškoduje, kaj naj stori, kako skrbeti za lase in kaj hraniti. Posebno vlogo je imela pri usposabljanju. Pred svojim nastopom nihče ni tako natančno pojasnil vseh odtenkov, ki so jih zadrževali domači učenci. Ko je bilo ugotovljeno, da želijo vedeti, kje živi Ellie Dee, so hitro določili lokacijo njenih videoposnetkov. Deklepogosto je vzel njegovo dvorišče in sosesko. Ugotovljeno je bilo tudi, da živi v predmestjih, v majhni vasici Ermolino.


Ljubezen ne pozna meja

Sčasoma je bloger postavil še več hišnih ljubljenčkov. Zajec, hrčki, ribe, polži in ptice - v hiši, kjer živi Elly Di, je bil prostor za vsakogar! Valji so se začeli pojavljati bolj pogosto in zadovoljni s svojo raznolikostjo. Naročniki so bili tako prežeti z ljubeznijo do živali, da so jokali z njo, ko je umrl Jerichov hrček. Bilo je tudi nenavadnih primerov. Eleanor je pogosto naročila blago s Kitajske in nekoč je njena podloga za ogrevanje hiše z polži začela močno kaditi. Deklica je posnela ta video na kanal, da bi vse opozorila na nevarnost takega nakupa. Kasneje je morala obžalovati svoje dejanje.

Nova oblika

V letu 2016 se pojavi nov kanal Ellie Di. Tam nalije valjčke z shuttlejams, lafahaks in odtisi. Ta vsebina se bistveno razlikuje od vsega, kar je storila pred tem trenutkom. Največ pogledov pridobi svoj izum - hišo iz filma na drevesu. Naprava te konstrukcije je vzela veliko časa in polietilena. Izgleda precej čudno, vendar je notranjost precej udobna in udobna. Sam dizajn je na dvorišču hiše, kjer živi Elly Di. Večina vprašanj poleti 2017 je bila posneta točno v tem stanovanju. Tam je deklica imenovala žganja in preživela noč z duhovi.

Obratna stran popularnosti

Skratka, novi kanal Ellie De je podpisalo 15 milijonov ljudi. Tako oster skok ni ostalprebivalci YouTuba neopaženi. Slavni blogerji so končno opazili dekle in odšli na študij vsebine njenih videov. Prva stvar, ki je presenetila zanimivo - ljubitelji živali so na dan naučili nekaj valjev. Medtem ko se priljubljeni video blogerji niso mogli pohvaliti s takšno uspešnostjo. Negativno je izhajalo iz znanih kanalov, obtožbe o zlorabi živali in pomanjkanje glasu ter zaslišanju se je začelo. Veliko vprašanj je bilo zastavljenih: "Koliko je stara Ellie Di?". Ali je mogoče pri 25 letih narediti takšne neumnosti? Zveste privrženci gore so postali njihovi najljubši in vse provokativne posnetke blogerjev podelili s kupom nevšečnosti. Dekle sam zapisal odgovor, ki je vse grelce obtožil v lenobe in zavisti. Nenavadno je, da je ravno na tej točki v vojski svojih oboževalcev več kot 300 tisoč ljudi. Dekle lahko z zaupanjem reče, da je to najboljši odgovor na vse obtožbe!

Sorodne publikacije