Čarobnost v Skyrimu: prehod, skrivnosti, namigi

Čarobnost je ena izmed najbolj uporabnih veščin v Skyrimu. Zaradi te sposobnosti boste ustvarili močno orožje, ki bo lahko obvladovalo tudi močnega nasprotnika. Poleg tega bo uvajanje čarovnije pomagalo narediti neprebojni oklep. Ampak za to morate preučiti in prenesti spretnost očaranosti v Skyrim.

Opis

Čarobnost v Skyrimu je spretnost, ki vam omogoča, da na oblačila ali orožje uveljavljate magične učinke. Znaki so lahko zaščitne ali napadajoče lastnosti in povečujejo tudi druge veščine. Še več, kar je drsalec, kolikor močnejši je učinek. Poleg tega ni potrebno biti čarovnik, da bi obvladali strašne predmete Skyrim-a. Konec koncev, z ustrezno skrbnostjo, je ta umetnost podvržena celo vojakom.


Kako ustvariti artefakte

Uporabljajte učinke na kateri koli predmet: od bodežev in mečev do kroglic in obročev. Vendar pa to ni tako preprosto, zlasti v začetnih fazah igre. Najprej boste potrebovali posebno tabelo, imenovano "Pentagram Souls". Ta pripomoček boste našli v čarobnih sobah, na primer v čarovniku za sodnike Vaytranu Faringari. Lahko pa tudi opremite svoj dom s tovrstnimi napravami, seveda, če jih imate. Algoritem Pentagram Soul:
 • Izberite element, ki ga želite izboljšati.
 • V oddelku "Enchantment" upoštevajte kombinirani učinek.
 • Izberite kamen duše, ki ga boste uporabili v procesu. Upoštevajte, da bo uničena.
 • Nato kliknite "Ustvari postavko" in dobite želeni artefakt. Zdi se, da je vse preprosto, vendar v začetnih fazah igre ne poznate nobenega recepta čarovanja. Poleg tega komaj imate poln kamen duš. Ugotovili boste, kako jih najti.


  Kako najti nove čare

  Da bi ustvarili artefakt, morate ugotoviti recept za očaranje v Skyrimu, ki ga želite naložiti. Želite se naučiti? Nato najdite orožje ali oblačila z učinkom prekrivanja in jih razvrstite na "Pentagram duše", tako da izberete razdelek "Odstrani očaranje". Potem se bo recept pojavil na seznamu razpoložljivih.
  Povlecite vse čarobne predmete, ki jih najdete v debelih in predpomnilnikih, in jih razstavite, da raziščete čim več receptov. To vam bo v prihodnosti zelo koristno. Ne skrbite, da morate uničiti vse čarobne artefakte. Takoj, ko se naučite kakšen učinek, se subjekti, ki so prekrižani, ne morejo razstaviti v "Pentagram duše". Lahko ga uporabite ali prodate po lastni presoji.

  Kamnite duše

  Te dragocene čarobne predmete lahko najdete na naključnih lokacijah, v kožah in v prsih. Poleg tega jih prodajajo trgovci. Ampak za čarobnost v "Skyrim" fit samo napolnjena s kamni duš. Seveda jih lahko kupijo tudi trgovci. Toda ta nakup bo stalo veliko denarja. Zato je vredno naučiti, kako jih zapolniti sami.
  Za začetek spoznajte urok "Ujemi duše". Kurikulum lahko kupite pri katerem koli sodnem čarovniku. Po tem, pojdite na iskanje bitja, ki ga lahko ubijete.Upoštevajte, da mora vaš inventar imeti prazen kamen duš. Najdi bitje, mu naložite urok, nato ubijte. Njegova duša bo padla v kamen, ki se lahko sedaj uporablja na "Pentagramu duš".
  Artefakt bo zapolnjen tudi za ubijanje sovražnika z orožjem, ki ima učinek »Ujemi duše«. Ampak za to morate najti takšen predmet in ga razstaviti na "Pentagram". Primer čebule z učinkom najdemo na stolpu Valteim, nedaleč od Vaytrana. In tudi sekiro z očarljivostjo "Ujemite tuš" boste dobili, če boste postali mesto tega mesta.

  Azura Star

  Če vam je v Skyrimu všeč čarovnija, potem ne boste potrebovali tisoč duš za uporabo in črpanje spretnosti. In tako veliko nereda. Odlična alternativa v tem primeru bo artefakt "Azure Star". Ta čarobni predmet je v bistvu neskončen kamen duš in se lahko uporablja neomejeno časa. Glavna stvar je, da se artefakt napolni pravočasno. Če želite postati "Star" lastnik, obiščite tempelj Azure, ki se je skril na jugu od Winterhalla. Tam boste našli duhovniko, ki bo iskala artefakt.

  Povečanje čarobnosti v Skyrimu

  Da bi ustvarili resnično močno orožje ali oklep, bo moralo resno prenesti to spretnost. Konec koncev, večja je spretnost, močnejša je magija. Spretnost se izboljšuje z naslednjimi dejanji:
 • Razširjanje predmetov na "pentagramu duš" in preučevanje novih čarov.
 • Uporaba učinkov na orožje ali oblačila.
 • Pri ponovnem polnjenju orožjapolna kamnov duš.
 • Ko izboljšujete svoje sposobnosti, bo na voljo tudi sposobnost te podružnice. Preživite očala, če želite, da vaš čar postane močnejši.

  Kako hitro pridobiti spretnosti

  Znanje bo okrepilo učitelje šole očaranosti. V Skyrimu so le trije:
 • Serge Turian - sodnik Witoldholdovega odbora.
 • Hamal je duhovnica Dibelovega templja v Martkarte.
 • Neolot - čarovnik Tel-Mitrine (na voljo poleg Dragonborna).
 • Na žalost bodo učitelji samo povečali vaše znanje, ko boste dosegli raven "strokovnjak" ali "mojster". Za takšne lekcije boste položili veliko zlata, stroški pa se bodo hitro izplačali. Konec koncev boste lahko ustvarili močne artefakte in jih prodajali trgovcem po ugodnejših cenah.

  Iskanje učbenikov

  Nekaj ​​gradnje spretnosti bo pomagalo očarati posebne knjige. V "Skyrimu" jih je več:
 • Vodnik za čarovnike. Kopijo knjige bomo našli na lokaciji Hoba Cave, v hiši Carlocha Valentyna (Vaytran) in v vozilu poražene karavane beguncev v bližini gore Antor.
 • Tragedija v črnih tonih. Učbenik je skrit v svetišču velikega drevesa, globine Ilinalte, bitke pri Bruceu in Glenormorelskega krapa.
 • Dvojne skrivnosti. Našli boste kopijo knjige, če obiščete kačjo kačjo Oplot, Trevsky Pitch, Laboratorij Conselmo, svetišče Sanctuary.
 • Čarobni imenik za orožje. Učbeniki ležijo v Beli dvorani Dunstar, ob cesti in v črnem prehodu.
 • Čari čarov za oklep. Te knjige so skriteSvetišče Méronez Dagon, vroča parna garaža, Phalionova hiša in Fort Amol.
 • Vsak od teh učbenikov bo povečal vašo usposobljenost, kar bo zelo koristno. Zato ne bodite leni, da jih iščete.

  Instant download

  Če ne želite porabiti časa in denarja za izboljšanje Skyrimovega čaranja, vam bodo ukazni konzoli pomagali izboljšati svoje sposobnosti. Seveda ta metoda ni povsem poštena in pravna, vendar si zasluži pozornost. Za začetek nastavite privzeti angleški jezik. Nato zaženite igralno konzolo s pritiskom na tipko "~". V polje vnesite naslednjo vrstico: advskill Enchanting 100. Čarobno znanje se bo takoj dvignilo na maksimalno vrednost.

  Najboljši učinki

  Očarane predmete lahko dobite tudi s pomočjo goljufij. Če želite to narediti, odprite konzolo s tipko "~". V odprto vrstico vnesite naslednjo kombinacijo: PlayerEnchantObject (ID objekta) (ID je očaran). V Skyrimu boste potrebovali naslednje učinke:
 • Ugodne cene - 0007A104.
 • ​​
 • Izboljšanje skepticizma - 0007A103.
 • Povečana škoda na eni roki - 0007A0FF.
 • Magic Recovery - 0007A0FD.
 • Povečanje nosilne teže - 0007A0F4.
 • Zajemite prho - 000F5D24.
 • Poškodba požara - 0004605A.
 • Sovražnikova paraliza je 000ACBB6.
 • Na primer, želite dobiti jekleni meč z učinkom »Zajemite prho«. V konzolo vnesite naslednjo vrstico: PlayerEnchantObject 00013989000F5D24. Po tem bo postavka prikazana v vašem inventarju. Če želite ujeti ta učinek in ga naložiti na drugo orožje, razstavite meč na "Pentagram duše".

  Skyrim Fashion Enchantment

  Če niste zadovoljni s tem, kako ta veščina deluje v uradni igri, prenesite in namestite čarobni prebujeni čep. Zahvaljujoč tej spremembi se bodo navdušili novi slogi - "Life", "Chaos" in "Ephesus", pa tudi edinstveni učinki. Poleg tega boste dobili več izkušenj pri lovljenju bitja za prho in sčasoma odklenili posebna perja, ki bodo proces naredili zanimivejši in zanimivejši. Utrujeni ste od nenehnega nalaganja vašega najljubšega meča ali čebule? Namestite način "Infinite Weapon" in za vedno boste pozabili na to težavo. Ljubitelji edinstvenih učinkov, ki jih je mogoče odstraniti v uradni igri, kot je plug-in "Odstranjevanje očaranih iz artefaktov". Po namestitvi spremembe razstaviti "Pentagram Souls", "Beach Dragons" ali "Onion Anuriel" ne bo problem. Na splošno boste vedno našli dodatke, ki bodo to spretnost spremenili v igri. Toda preden prenesete in namestite takšno vsebino, preberite komentarje uporabnikov in se prepričajte, da preverite vtičnik z antivirusom. Sicer pa skupaj z vznemirljivimi dogodivščinami v prostorih "Skyrima" čakate na težave s sistemom.

  Sorodne publikacije