Kako obleči svojo ženo v Skyrim s pomočjo konzole

Veliko ljudi je ljubiteljev žanra iger RPG. Bistvo njihovih podatkov je, da si ljudje predstavljajo sebe v podobi tistih ali drugih likov, tam se pozabljajo na breme resničnega življenja. Takšne igre so zelo podobne ljudem, ki so zaposleni z delom ali pa se v življenju niso zavedali. Ta članek bo razpravljal o tem, kako spremeniti mojo ženo v Skyrim. To bo zahtevalo preprosto konzolo in zelo malo časa. To je vredno spomniti, da boste morali iti okoli Skyrim skozi iskanje najboljših obleke za vaš ljubljeni.


V Skyrim lahko oblečete svojo ženo?

Na žalost takšna funkcija ni tako enostavna za uporabo, kot bi si želeli. Razvijalci iger so želeli dodati ta dodatek k igri, kasneje pa so jo zavrnili, ker so potem popolnoma izginili zanimanje za iskanje najlepše ženske okrog Skyrima, čeprav so jih mnogi igralci pogosto vprašali: kako spremeniti svojo ženo v Skyrim brez konzole in moda? V tej igri je veliko mest, kjer lahko najdete novo parcelo ali celo ženo. Glede na regijo bosta zakonca drugačna: rasa, rast, telo, osebna zgodovina in oblačila. V enem od mest Skyrima lahko najdete stanovalca, ki ne bi smel postati vaša žena. Ona je očarljiva in lepa, vendar iz rudarskih oblačil, ker je to njeno glavno delo, iz tega in obstajajo vprašanja o menjavi oblačil.

Kako obleči mojo ženo Isolde v Skyrim?

Kot prejprej rečeno, funkcija ni enostavna. To je posledica dejstva, da morate uporabiti ukazno vrstico igre, vendar ta metoda popolnoma deluje in ne bo privedla do zaustavitve, za razliko od modov.


Kako obleči svojo ženo v Skyrim z uporabo standardne igralne konzole:
 • Skleniti zakonske zveze s katerokoli možno ženo.
 • Poiščite dekle v Skyrimu, katere obleka vam je všeč, jo usmerite in vklopite konzolo s tipko "~".
 • V odprti ukazni mizi usmerite miško na znak, po katerem se pojavi določen ID, zdaj lahko zapišete ukaz "showitem" v konzoli, kjer morate najti oblačila, ki jih želite za svojo ženo. Vnesite ID predmeta in pojdite na naslednji element.
 • Enako storite s svojo ženo, šele potem, ko napišete "removeitem" in identifikacijo oblačil vaše žene.
 • Sedaj dodajte v svoj inventar obleko, ki jo želite z "additem" in ID oblačila, vendar to še ni vse. Zdaj morate napisati "equipitem" in spet ID želenih oblačil, po katerem se bo oseba oblekla.
 • Podobna shema je primerna za vse stvari in znake v "Skyrim". Tako se lahko celo kralji goli ali pa s stražarjev mostu vzamejo čelado.

  Zaključek

  Upamo, da boste našli odgovor na vprašanje, kako spremeniti vašo ženo v Skyrim, in zdaj bodo vaši liki bolj atmosfersko oblečeni. Mimogrede, če je igra kupljena v Steam, potem lahko greš v delavnico in pobereš želena oblačila za vse znake popolnoma brezplačno.

  Sorodne publikacije