HP DeskJet INK Advantage 3635 BFP: Smernice za preglede, specifikacije in uporabo

V tem majhnem pregledu gradiva bo podrobno pregledan HP DeskJet INK Advantage 3635. Lastnikove povratne informacije o tej napravi za razmnoževanje, skeniranje in tiskanje, njene specifikacije in zmogljivosti, prikazane spodaj, bodo omogočile natančno identifikacijo s potencialnimi kupci.

Niche MFP

Za majhne pisarne, ki so namenjene HP Deskjet INK Advantage 3635 FFs, ocene prav tako kažejo, da lahko ta naprava uspešno deluje doma. Namen tega pregleda je za ta dva segmenta trga za reprodukcijo in kopiranje opreme. Pri srednje velikih in velikih pisarnah hitrost izhodnih strani te naprave ne bo dovolj. Čeprav lahko nekateri manjši deli tega izdelka uspešno uporabljajo pri HP-ju.


Tehnologija tiskanja, število barv

Tehnologija za brizgalno tiskanje je v središču HP Deskjet INK Advantage 3635. V tem tiskalniku se uporablja tiskalna kartuša HP652. Poleg tega je ena od sprememb, F6V25AE, napolnjena s črnim črnilom, in F6V24AE - tri vrste barvnih črnil: rumena, rdeča in modra. To je posledica kombinacije teh štirih barv in oblikovanja izhodne slike MFP. Kartuše je mogoče ponovno napolniti z ustreznim črnilom. Če je potrebno, lahko to napravo dodate tudi v SIRC, kar bo še dodatno zmanjšalo stroške enega od dokumentov, ki so bili odstranjeni iz njega. Vendar je treba razumeti, da zadnji dve manipulaciji nista povsem legitimni in lastniktega tiskalnika jih skener naredi na lastno odgovornost. Še enkrat, je trdil vir črne kartuše - 360 listov barv še manj - 200 listov. In to je zelo skromno. Po izčrpanju svojih virov je potrebno kupiti nove izdelke za brizgalne tiskalnike ali ponovno napolniti stare, ali opremiti sistem za tiskanje SNPC. Kot kaže praksa, je zadnja možnost ekonomsko izvedljiva, vendar njeno izvajanje zahteva določene prevzeme (CIP) in manjše spremembe pri oblikovanju tiskalnika.


Podprti vmesniki

Skakalec HP Deskjet INK Advantage 3635 MFU ima 2 vmesnika. Eden od njih je žični USB. V tem primeru se ta naprava priključi neposredno na sistemsko enoto osebnega računalnika, ki deluje kot tiskalniški strežnik. Prednosti tega načina preklapljanja lahko pripišemo preprostosti povezave in največji hitrosti izhoda dokumenta. Toda pomanjkanje v tem primeru je eno, in to je precej pomembno - potreba po dobavi žic iz računalnika: tiskalnik mora biti v neposredni bližini sistemske enote. Drugi je brezžični vmesnik in temelji na tehnologiji Wi-Fi. V tem primeru je lahko večnamenska naprava nameščena na katerem koli priročnem mestu v območju pokritosti Wi-Fi in ni treba potegniti žic. Sam namestitveni postopek je pri uporabi tega vmesnika nekoliko zapleten, vendar ne toliko, da se bo spopadel z vsakim uporabnikom.

Dovoljenje dokumentov

Značilnosti dokumentov v elektronski ali papirni obliki se v teh načinih uporabe IFI znatno razlikujejo kot tiskalnik, optični bralnik ali kopirna naprava. V prvem primeru je največja ločljivost barvnega načina 4800 x 1200 dpi in s takšnimi lastnostmi je najbolje, da fotografije natisnete na HP 3635. V črno-beli barvi je ločljivost izhodnega dokumenta omejena na 1200 x 1200 dpi. Če uporabljate skener v tej napravi, dobimo 1200 dpi. No, v načinu razmnoževanja lahko predmet tega pregleda doseže le 600 x 300 dpi.

Oblika, število prikazanih strani na minuto

Ta rešitev lahko deluje kot tiskalnik, optični bralnik ali kopirni stroj. Maksimalna velikost lista v tem primeru je omejena na format A4 z velikostjo 210 mm in 297 mm dolžine. Kot smo že omenili, je dokument lahko prikazan v črni in barvni barvi. Čas tiskanja prve strani s črno kartušo je 14 sekund. Odvisno od načina lahko število izpisov na minuto v črno-beli barvi znaša 85 (ISO slike) ali 20 (način osnutka). Prvo barvno stran s to rešitvijo lahko dobite v 17 sekundah. Število strani v tem načinu je lahko 6 (izhod v formatu ISO) ali 16 (grob način).

Mnenja

Nizke cene in podpora brezžične tehnologije Wi-Fi so glavne prednosti HP Deskjet INK Advantage 3635. Ocene se osredotočajo na prisotnost tega oddajnika. VTa cenovna kategorija je trenutno junak članka in ni konkurence. Vendar pa obstajajo slabosti tega MFP. Ključ do njih je majhna življenjska doba kartuš. To težavo lahko rešite s sistemom SNPF, vendar ga boste morali kupiti posebej in priključiti. Ampak potem bo HP 3635 sposoben obvladovati tudi potrebe majhne pisarne, ne pa tudi domače uporabe.

Stroški

Do danes je tiskalnik HP Deskjet INK Advantage 3635 vreden 4.990 rubljev, kar je dokaj razumna cena za osnovno napravo, ki je bogata s funkcijami. Poleg tega bo prisotnost modula Wi-Fi in možnost namestitve te rešitve kjerkoli, ne da bi bilo treba z njo povezati žico, postala bistvena prednost v primerjavi z najbližjimi konkurenti tega modela.

Povzetek

Enostavna in praktična rešitev za upravljanje dokumentov za majhno pisarno ali dom je HP Deskjet INK Advantage 3635. Pregledi opozarjajo na dve pomembni prednosti tega modela in na eno pomembno pomanjkljivost, ki se lahko relativno enostavno odpravi z dodatnim pridobivanjem. SNPF in samostojno.

Sorodne publikacije