Warface. Zbiralne kartice "Varfeis". Zakaj potrebujemo in kje dobiti

Zbiralne kartice "Varfeis" - odlična priložnost za prejetje edinstvene nagradne igre. Užitek je seveda popolnoma estetski, vendar je priljubljen med igralci. Podrobnosti - v članku.

O projektu

Warface je spletni strelec tretje osebe skupine Mail.ru. Priljubljena je pri igralcih od izdaje igre iz zaprtega beta testiranja 2. aprila 2012. Z vsako posodobitvijo igre so uvedli nove vrste orožja, posebne operacije, zanimive dogodke in blago.

O kartah v Varfeysu

Zbiralne kartice v igri ne dodajajo nobenih značilnosti igralčevega značaja: ne naredijo orožja natančnejše, vrnitev je manjša ali je hitrost potovanja večja. Koristi od njih je toliko kot v igri - lahko tečete s klasiko, lahko pa kupite za denar ali dobite kot nagrado nekaj zanimivega zunanjega videza vojaka v eksoskeletu.


To pomeni, da so zbiralne kartice v Varfeisu ustvarjene izključno za estetski užitek. Zato nimajo nobene vrednosti v obliki sprememb značilnosti orožja.

Kje so bratje

Zbiralne kartice "Varfeis" so izvlečene iz škatle sreče. Z zbiranjem 5 kosov lahko prejmete razredno nagrado v obliki ustrezne značke, ki jo nosite v igri, kot simbol v bližini vzdevka. V skladu s tem, iz škatle sreče neurje ne spustijo kartic za zdravnika, inženirja ali ostrostrelca. Vsak razred ima svoje okenca za srečo in svoje kartice. Za zbiranje razredaZbirke vključujejo nagrade: "Assault squadron" (Sturmovik), "First Aid" (Medic), "Blast fan" (Inženir) in "Deadly shot" (Sniper).


Pomembno je razumeti, da škatle z povratnimi oznakami in hladnim orožjem (enake za vsak razred) ne bodo izdajale zbirnih kartic. V primeru petih enakih videzov se lahko zamenjajo za novega v njegovi pisarni.

Set "Eclipse"

Zbiralne kartice "Varfeys", pogojno pakirane v posebne komplete, izdane za izvajanje nalog. Do 15. januarja 2018 imajo igralci priložnost, da dosežejo edinstven dosežek "Veteran Eclipse". Če želite to narediti, morate izpolniti vrsto nalog, za vsakega od katerih se izda ustrezna zbirna kartica:
 • "Enostavna rešitev" - izberite stopnjo težavnosti "Easy" in varno se ukvarjate s 1000 nasprotniki, ki so streljali v glavo.
 • "Nočna gimnastika" - samo 500 robotov v skoku, vendar že na ravni "težko".
 • "Nenadzorovano izgorevanje" - ne, metalec plamena ni vstopil v igro, preprosto "težko" vrgel sovražnike z granatami, tako da so ubili natanko 200 golov. Lahko se uporablja tudi lansirnik granat.
 • "Hitro spoznavanje" - že je bolj zapleteno. Govorimo o ravni "Profi" in okoli 200 sovražnikov, ki jih je treba ubiti v podcastu. Da bi se izognili nenamernemu streljanju, je aktiven prijazen način ognja.
 • "Nadomestna možnost" - tudi na "Profi" uniči 500 robotov z uporabo samo pištole. Pravzaprav, ko se je igra pravkar pojavila zlati Sig Sauer.
 • Pridobite lahko samo dosežek "Eternity Veteran" tako, da zberete vse zbirne kartice WarCraft za Eclipse. Kako lahko dobite značko v igri? Vse je zelo preprosto. Nov dosežek bo v nakupovalni košarici prenesen v vašo osebno pisarno, od koder se lahko nagrada pošlje v igro.
  Ostaja le zagon odjemalca Warface in postavitev zahtevanega emblema v bližini njegovega vzdevka, po katerem se ponaša z drugimi igralci nov dosežek.

  Sklep

  Podobne delikatese pri igralnih projektih sploh niso novice. Skupina igralcev je digitalna kleptomani, zato z veseljem zbirajo takšne barvne slike tako, da so bile. Takšne igralce praviloma zanima sama zamisel, da je bila naloga izpolnjena, dosežki so bili sprejeti, in za takšno nagrado se je mogoče boriti.
  To je bistvo vsakega spletnega projekta - nekaj, kar zasede igralca, tako da se ne obotavljajo in ne zapustijo igre. Treba je opozoriti, da ima Warface v zadnjem času težnjo, da pogosteje obiskuje posebne operacije kot redne misije PVE ali celo bitke v načinu PVP. Zato razvijalci izmišljajo različna dejanja in naloge, ki vključujejo prehod dolgo pozabljenih misij. Vsaj nekako moramo motivirati igralce, da gredo tja, kjer je dolgočasno in nezanimivo. V "Varfeysu" so bile torej zbirateljske kartice. Kako jih dobiti? Pojdite na osebno pisarno in poiščite ustrezen del z nalogo. Praviloma je vsakemu večjemu dogodku priložen nov niz zbirnih slik.
  Že so bile ali se štejejo za neaktivne:
 • "Znak prvenstva" -ekskluzivni komplet, ki ga lahko pridobi najbolj zvest in zvest fan tega projekta, saj so karte za to izdane le gledalcem Warface Open Cup turnirja. Ni slaba nagrada in način za privabljanje gledalcev na zahod.
 • "Človek proti stroju" - mini igra "Volcano: Odpor", ki se redno izdaja, v kateri lahko dobite edinstvene nagrade, karte za to zbirko.
 • Sklop "povračila" - se lahko pridobi v isti sezoni. To je pomenilo izvajanje številnih nalog, vključno s prehodom posebne operacije "Anubis".
 • Treba je omeniti, da razvijalci po svojih najboljših močeh naredijo igro bolj zanimivo. Verjetno je, da bodo kartice v prihodnosti veliko bolj oprijemljive koristi. Vso srečo vsem!

  Sorodne publikacije