CS: GO: Uspeh strokovnjakov

V CS: GO nastavitev pogleda ima individualno vrednost za vsakega igralca. Strokovnjaki priporočajo svoje komplete, da ustvarijo optimalno vizijo vida, vendar je bolje, da eksperimentirate v zvezi s tem. Praktični testi različnih kompletov vam bodo pomagali poiskati najboljšo možnost za prihodnje tekme.

Zakaj so potrebne spremembe

V CS: GO je ciljna nastavitev potrebna zaradi neprijetnosti standardnih nastavitev. Predvsem gre za njegove stalne spremembe v teku, skakanju ali preprostem odbijanju. Poleg tega je veliko uporabnikov raje velikosti več ali manj, z drugimi barvnimi različicami. Že eden od teh je dovolj, da popolnoma spremeni celoten pogled. V prihodnjih tekmah bodo kvalitativni parametri pomagali pogosteje zmagati.

Delo s konzolo (prvi del)

V strežniku CS: GO nastavitev pogleda ni omejena na ukaz cl_crosshairstyle, ki popolnoma spremeni slog. Ti so opremljeni s petimi, in zato, da izberejo potrebno možnost bo vsak strelec. Naslednja v konzoli (tipka "tilda") označuje prosojnost cl_crosshairalpha s parametrom od 1 do 255. Tukaj je bolje, da se ne upognemo, sicer pa na svetli teksturi, tudi barvni pogled se slabo razlikuje. V tem primeru lahko preglednost omogočite ali onemogočite z ukazom cl_crosshairusealpha. Enota pomeni "na spletu" in nič je "zaustavitev". S cvetjem lahko razumete dva načina. Prvi je cl_crosschaircolor s številom od nič do pet (vse barve so popolnoma drugačne). Treba je omeniti, daNastavitev delavnice za ciljanje CS: GO vključuje vklop zelene barve. Barvanje lahko omogočite tudi z ukazom cl_crosshaircolor_b "255", kjer črke b, r ali g ustrezajo barvi (modra, rdeča, zelena).

Nadaljevanje

Po CS: GO je velikost namenjena delovanju z velikostmi. Ukaz cl_crosshairgap v ukazni mizi določa razdaljo med štirimi vrsticami. Lahko ima negativno vrednost, pri kateri se poteze skoraj prekrivajo. Če vnesete cl_crosshairscale s številko od nič do pet, se prikaže celotna velikost pogleda. Druga ali tretja možnost je optimalna. Prav tako je pomembno pravilno nastaviti dolžino in širino trakov (cl_crosshairsize in cl_crosshairthickness). Dva ukaza - cl_crosshair_drawoutline in cl_crosshair_outlinethickness - sta odgovorna za spreminjanje sloga ravnil in debelost splošne oblike. Profesionalni igralci računalniških iger uporabljajo le spremembe barv in velikosti. Razdalja med trakovi izbere -1, dolžina in širina trakov pa ostajata standardna. Prav tako je pomembno, da ciljno statično. V ta namen uporabite geslo cl_crossshairstyle s parametrom 4, ki je že omenjen. Zdaj skakanje, tek in streljanje ne bodo povečali. Ostale parametre lahko najdete s konstantnimi sondami v omrežnih napadih.

Sorodne publikacije