Skyrim Artifacts: Opis, kje najti

Artefakti "Skyrim" - čarobni predmeti, ki jih je mogoče dobiti šele po opravljanju nalog iz Dadre. Ti polbogovi vam bodo z veseljem predstavili edinstven meč ali osebje, oklep ali prstan, vendar le, če jim boste pomagali rešiti svoje težave.

Edinstvene stvari

Kateri so ti predmeti, o katerih sanja vsak sanj Skyrimovih sanj? Artefakti so močnejše stvari, ki so prisotne v igri samo v enem primeru. Obstaja pa še ena razlika, ki vpliva na vrednost teh predmetov. Če pridete do pentagrama duš, potem ne boste mogli odstraniti očaranosti iz artefaktov "imenovanja". V skladu s tem prenesejo svoje lastnosti na druge predmete. Pridobivanje takšnih stvari bi moralo biti še iz enega razloga - tudi na začetni ravni, imajo moč in moč, ki ni na voljo drugim čarobnim predmetom. In s preneseno spretnost "Smith's Case" in razpoložljivost potrebnih sestavin, lahko izboljšate artefakte. "Skyrim" - precej nevarno mesto, vendar s takimi predmeti ne bo strašno vsako bitko. Zato poiščite artefakte in ta pripomoček vam bo povedal, kje so skriti.

Bulava Molo Bala

Poiščite to edinstveno orožje z eno roko v Marquette. Ob prihodu v mesto poiščite zapuščeno hišo (tik nad trgom). V stavbi se boste srečali z duhovnikom Standarra, ki bo prosil za pomoč. Pojdi z njim v hišo. Skrivnostni glas bo naročil usmrtitev satelita, zato ne oklevajte in napadite duhovnika, da bi prišli ven,Nekdo od vas bo moral umreti.
Nato se spustite v klet, kjer boste našli oltar Molo Bala. Prince Oblivion bo govoril z vami in vam bo dal nalogo najti duhovnika Boethija. Ta lik se nahaja v trdnjavi v Iževsku pri Marcartu. Da bi ga spravil iz zapora, bom moral kuhati, tako se založiti z napitki in dobrim orožjem. Po tem je premišljeval duhovnika za obred in se vrnil v zapuščeno hišo. Pojdi dol do oltarja in vzemi muškico. To orožje bo moralo premagati duhovnika, dokler se ne bo strinjal, da bo postal služabnik krtače Bal. Na to prizadevanje bo končano - vaš mace, in lahko začnete iskati takšne artefakte "Nominacija".

Maska Clavicus Vile ali Acne of Sorrow

V Folkretu vas bo kontaktiral stražar in povedal čudnega psa. Pojdi na psa, ki te išče na cesti v bližini mesta. Skupaj s psom pojdite v svetišče Clavicus Vaila. V jami ni ducata vampirjev, zato bodite previdni. Ko boste našli princa Dadre, vas bo poslal v jamo, kjer je skrita akna žalost. Nato boste čakali na dve različici razvoja dogodkov v igri "Skyrim". Daedski artefakti, ki jih je mogoče dobiti:
 • Axe of Sorrow. Da bi postal lastnik tega orožja, moraš ubogati princa in ubiti Barbosa.
 • Clavicus Vile Mask. Da bi dobil ta artefakt, prepovej Dadri, da vzame sekiro in pusti psa živo.
 • Vabbadzhek

  Še naprej iščemo artefakte "Nominacije". Kje najti edinstveno osebje, spremeni nasprotnike v neškodljiva bitja? V samoti,V bližini Modre palače se boste srečali z beračem, ki prosi, da najde svojega gospodarja. Če želite to narediti, morate priti v krilo Pelagije. Ključ do te lokacije je mogoče zahtevati od Folke Ohnebooroda ali uslužbencev Erdi in Uni. Po tem boste premeščeni v norostno državo princa Shea Gharata. Za dokončanje iskanja morate izpolniti tri naloge:
 • Obnoviti Pelagijino zaupanje. Če želite to narediti, ustrelil s palico duhov in značaj.
 • Razviti nočne more. Zbudite Pelagijo in uničite prikazane sanje.
 • Zdravi se od strahu. Na drugi strani arene stražarji sedijo. Tukaj jih je treba uničiti s palico.
 • Takoj, ko boste končali s temi nalogami, vas bo Seogarat nagradil z Vabbajek.

  Namira prstan

  Da bi našli ta artefakt, pojdite k Marcartu in se pogovorite s svojim bratom Verily v trdnjavi Podzameniya. Poskrbi, da mu duhovnik pomaga in vzame ključ iz dvorane mrtvih. Eola čaka v tebi, ki ti bo ponudil nadaljevanje pogovora v jami Utesnaya. Ta lokacija ni daleč od mesta, zato se sprehodite po oznaki. Eola prosi, da počisti jamo. Tega ne bo še posebej težko, ker v njem živi več draurgov. Po bitki se vrnite k lovcu, ki bo dal novo nalogo: pripeljite Virgila na kanibale. Pojdi k Marcartu in prisili duhovnika, naj te spremlja. Ko se bo Virgil spustil do oltarja, ga morate ubiti in jesti. Ko to naredite, se bo pojavil Nemira, ki vam bo dala artefakt.

  Senca zore

  Iskanje, da se ta artefakt začne,takoj, ko dosežete 12. stopnjo. V neobičajnem deblu ali skrivališču boste našli zvezdo s potresom, po kateri bo boginja Meridia prosila, da obišče njen oltar. Pojdimo v svetišče, ki se nahaja v bližini Samote. Po tem bo Meridia odredil umor Malcomaranovega nekromanta, tistega, ki je omadežil tempelj. In takoj ko bo ta naloga končana, bo meč meča Svitanok obnovil vašo zbirko.

  Azura Star ali Black Star

  Če želite najti te artefakte Skyrim, se odpravite na goro, ki se nahaja južno od Winterhalla. V bližini svetišča Azure se pričakuje srečanje z duhovnico Aranio Ienit, ki bo prosila za pomoč. Po tem se morate pogovoriti z Nellas, ki živijo v taverni Winterhall. Sedaj gremo v jamo globin Ilinalte. Nekromani živijo v kraju, nekateri pa so precej visoki. Na koncu jame je skrinja, v kateri je poškodovana azurna zvezda in je odvisno od tega, kaj bodo imeli vaši objekti:
 • Če boste z Aranio ubili Meilino Varen, potem očistite artefakt. Posledično boste imeli neuničljiv kamen duš, ki se lahko napolni z navadnimi bitji.
 • Če vstopite v svetišče z Nelsarom, boste prejeli Azure Black Star. To je isti neuničljiv kamen duš, ki ga lahko zapolnijo samo padli ljudje in ukrepi.
 • Rose of Sanguine

  Prizadevanje za iskanje tega artefakta se lahko sproži šele, ko vaš lik doseže raven 14. V Waitran Taverni poiščite človeka po imenu Sam Guven in se strinjate, da sodelujetetekmovanje za pijačo. Zato se boste zbudili v templju Dibellas (Markart). Zdaj morate vedeti, kaj se je zgodilo. Pojdi v Roorkested. Tam se je treba pogovarjati s kmečkim gospodom in ga spremeniti v kozo. Po tem gremo k Wythandu do Isolde in ji daj prstan. Kot rezultat, boste šli na Morwounskar Fort, ki se nahaja v bližini Windhelm. Prijavite se na portal in dobite artefakt iz Sanguine.

  Wolandrang

  V iskanju, da bi našli ta artefakt, je mogoče po devetem nivoju. Na zahodu Riftene je trdnjava Orrock - Largaschur. Če želite priti noter, morate ubiti velikana, ki napadajo glavni vhod. Potem bo Atub govoril z vami in vas prosil, da pomagate odstraniti prekletstvo iz plemena. Pripeljite ji maščobo trola in srce daedre, nato pa se odpravite v Malakatov tempelj. Da bi to naredili, poiščite jamo iz rumene kamne, ki se nahaja v bližini zadnje opazovalnice.
  Znotraj se boste morali boriti z velikanskim vladarjem in izdajalcem Yamarzom. Po zmagi bo princ Oblivion govoril z vami, ki vas bo prosil, da prinesete bojno kladivo v Largaschur. Pojdite tja in postavite predmet na oltar. Po tem boste imeli edinstven artefakt - težko kladivo Volendrang.

  Spell Destroyer

  Ko vaš lik doseže raven 12, se odpravite v svetišče Periate, ki se nahaja severovzhodno od Marcarta, nedaleč od ruševin Daut Btardamz. Ne pozabite prinesti s srebrom plemenitih kovin, vampirskega prahu, strupenega zvonca in brezhibnega rubina. Daj te sestavine služabniku princa Obliviona in tebelahko se pogovorite z polbogom, ki vam bo dal novo iskanje. Pojdi na ruševine in ubiti Orkendoro, po kateri se lahko vrneš v Perate in pobereš svojo nagrado - velik ščit, ki zagotavlja zaščito pred uroki.

  Britvica Merruns

  Najdi ta artefakt šele po dvajseti stopnji. V muzeju Dunstar se pogovarjamo s Sylvom Veselom, ki bo dal delo, da najde tri dele bodala, skrite v različnih delih sveta "Skyrim". Izdelke dadre boste našli na naslednjih mestih:
 • Prvi - na Jorgenu v Morphale.
 • Drugi - gusarski ork v gradu Trisnuv Byvyna.
 • Tretji je vročec, ki živi v Babsky Rocks.
 • Ko ste zbrali vse kose, pojdite k Sili in pojdite z njimi v svetišče Merunēz Dagon. Ko pridete do mesta, boste morali ubiti duhovnika, če želite dobiti dadrični artefakt. V nasprotnem primeru bo vaša nagrada 500 kovancev.

  Ebonitska rezina

  Ko je dosegla 20. stopnjo, pojdi v Wittran in se pogovorite z Jarlom o težavah. Balgróf govori o svojem sinu. Pojdi v Nelikir in spoznaš čudna vrata. Pojdi k njej in poslušaj pogovor. Nato morate ukrasti dva ključa. Prva je v jaylinem žepu, drugi - v čarovniku Farengarju. Pojdi nazaj do vrat in ga odpri. V sobi boste našli težek ebonitski meč - artefakt princese Mefal.

  Ebonitni oklep

  Ta težka oklepna zaščita se lahko doseže po doseženi ravni 30. Poiščite svetišče Bothetian vzhodno od Windhelma. Za dokončanje iskanja te boginjeOblivion, moraš žrtvovati svojega prijatelja. V tem primeru je vsak satelit ustrezen: plačanec ali muškat. Prosite zaveznika, naj vstopi v oltar in aktivira podstavek. Po umoru boste morali dokazati svojo moč boginji in za to morate ubiti vse njene bratrance. Toda to ni konec, ker bo Boethius zdaj zahteval, da se iz roparjev očisti taborišče Knife Whistle. Pojdite tja in se pridružite boju z nasprotniki. Na truplu tatov roparjev boste našli želeni artefakt.

  Hirsinov prstan ali Odrešenikova koža

  Pojdi na Falklandijo in se pogovarjaj s Shingding, zaporniki v zaporu. Po tem se aktivira iskanje "Kill the monster". Sledite oznakam in ubijte jelene. Pojavil se bo duh, ki vas bo vodil v jamo Grotto Python. Znotraj boste imeli še eno srečanje s Sindingom. Zdaj je odvisno od vaših dejanj, ki jih boste prejeli v nagradi:
 • Ubijte lovce. Za tako pomoč vam bo Hirssen dal očiščen prstan.
 • ​​
 • Ubijte volkodlaka. Če kožo odstranimo iz trupla venca in jo damo Dadri, potem boste prejeli dragocen artefakt - Odrešenikovo kožo.
 • Skyrim. Mod "Enchantment of artefacts"

  Vsak od teh predmetov ima edinstvene lastnosti, ki bi jih rad prenesel na moje najljubše orožje ali oklep. Na žalost je v uradni različici nemogoče očarati drevesne artefakte. Toda igralci iger so se dolgo učili, kako se izogniti takšnim prepovedim, in uspešno ustvarili različne aplikacije, ki omogočajo življenje v vesolju igre "Skyrim". "Mod za artefakte" - eden izmed njih. Zahvaljujoč tej aplikacijiLahko boste odstranili čarobnost iz edinstvene postavke in jo prenesli v vaš najljubši oklep ali meč. Vse kar morate storiti je, da prenesete želeno spremembo in jo namestite v mapo za igre.

  Sorodne publikacije