Kje najti Ark v Skyrim?

Najljubše orožje vsakega lesorega v Skyrimu je seveda kositer. Kje pa naj najde začetnika lesorega? To bomo opisali v članku. Kaj ga lahko spremeni na bolje? Bodite previdni s tem ostrim orožjem! In potem se boste spopadli z vsako pošastjo.

Modem in njegove značilnosti

Razcep sam po sebi je zelo običajno orožje z eno roko v prostorih celotne "nominacije". To je zelo dobro za sečnjo drva, kot tudi sovražne kandže med Juriš zlo pošasti, ali vstaje okostja. Lahko mu tudi naložite čarovnijo, vendar ne boste pogosto naleteli na bojevnika, ki ima samo eno oporo v rokah. Tako kot na samem začetku poti, kot tudi v prihodnosti, lahko junak najde to orožje v vsakem razbojniku, kakor tudi med pohodom po vodnjakih v iskanju rude.


Lokacija stolpca

Biti v Skyrimu, kje najti razcep? Vsak igralec razmišlja o tem vprašanju. Vidiš iverne plošče, tik ob njem, vendar so le navadni drobci, ki niso opazni. Nekoč v vseh posestih, "Nominacija." Njegovo mesto nastanka - Wightran, severno od mesta, v rokah gangsterja, čaka na svojega mogočnega junaka, ki je sposoben razkriti vso moč očaranosti, skupaj z lovom na luk, ki bo ena najboljših in edinstvenih kombinacij orožja združuje uroke, ki so jih vložili v njih Camp of Pure Sources je postal kraj njegovega bivanja, zdaj pa veste, kje lahko najdete razcep v Skyrimu.

Moda na podolgovati

Na Skyrimu je veliko modifikacij orožja. Tudi na običajni kamenčku je toliko. Nekateri od njih lahko spremenijo njegovo strukturo, da postane bolj živahna, jasna in opazna v temnem mraku gozda. Drugi popolnoma spremenijo model tega orožja. Dnevnik je bolj grozen, izveden z neverjetno natančnostjo in podrobnostmi. Nekateri, precej redki modi, lahko temu preprostemu orožju dodajo obliko enega od artefaktov "Nominacija". Tako je stolpec Skyrim eden najsvetlejših vrst orožja iz celotnega arzenala Zmaja velikega sina - Dovakina. Ne pozabite na pravo moč debelega črevesa, ki je sposobna razčleniti najmočnejše kosti. Zato mora biti vsak junak, ki jih je zagrabil, previden.

Sorodne publikacije