Spletna stran catcut.net: povratne informacije od članov affiliate programa, samostojni in oglaševalci

Pred štirimi leti se je na internetu pojavila storitev zmanjšanja povezave http://catcut.net. Izjave registriranih uporabnikov o tej vsebini kažejo, da lahko tam res zaslužite nekaj denarja. Prihodki na spletnem mestu ne zahtevajo dodatnega znanja, truda in časa, velikost dnevnih dohodkov uporabnikov, ki so registrirani za to vsebino, pa je odvisna od števila popolnih prehodov z oglaševanimi povezavami.

Popoln prehod na oglaševalsko povezavo. Kaj je to?

Prejemanje pasivnega dohodka je možno le ob strogem upoštevanju pogojev, navedenih na strani "Pogoji sodelovanja". Ta stran je na vseh spletnih mestih, ki uporabnikom omogočajo ustvarjanje prihodkov. Ne gre za izjemo in za mrežo. Pregled spletne strani, objavljene na eni od partnerskih vsebin, je vredno omeniti: oglaševana povezava, čakanje na polno nalaganje strani, pregled kratkega oglasa in uspelo razvozlati captcha.

Catcut.net: Mnenja uporabnikov in partnerjev

Uporabniki svetovnega omrežja, ki so registrirani na obravnavani strani, in delijo svoje vtise o sodelovanju z njim, lahko razdelimo v dve kategoriji. Prvi vključuje posameznike, ki poročajo o majhnem, a stabilnem pasivnem dohodku. Večina pozitivnih komentarjevobičajno sestavljena iz pohval, naslovljenih na lastnike strani catcut.net. Odzivi nezadovoljnih uporabnikov so v obliki obtožb o skromnem dohodku, v nekaterih primerih pa v popolni odsotnosti.


Avtorji pritožb so večinoma novinci na internetu, za katere so dohodki od klikov prva izkušnja dela na daljavo.

Pomanjkljivosti zmanjšanja storitev: mnenje uporabnikov globalnega omrežja

Zakaj nekateri govorijo o koristnem sodelovanju, medtem ko drugi upajo na nizek dohodek (mimogrede, pomanjkanje visokih dohodkov - ni glavni razlog za nezadovoljstvo)? Ne pozabite, da med uporabniki obstajajo tudi začetniki, ki nimajo izkušenj s pridobivanjem denarja z uporabo storitev, kot je catcut net. Pregledi tipa "nihče ni svetoval" in "zelo malo plača" pustijo novince, ki ne vedo, da pasivni dohodek ni ustvarjen v enem dnevu, in uspešni trgovci, preden so postali takšni, sodelovali z več lokacijami, kot je catcut, kjer prejeli dokaj majhen dohodek. Vsi, ki se želijo odločiti o delu obravnavane službe, lahko dobijo odgovore na vprašanja, ki jih zanimajo, z obiskom ene od lokacij, ki sodelujejo v programu catcut.

Kje je negativna?

Vir negativnosti za številna nova podjetja internetnih podjetnikov je njihova nepazljivost in pomanjkanje izkušenih mentorjev. Medtem so pogoji preprosti: denar se obračuna le, če se vsako nadaljnje preklapljanje iz povezave izvede iz enega edinstvenega računalnika. Tudi oseba, kiPrehod, kot je navedeno zgoraj, bi moral v celoti revidirati majhen komercialni video (odpre se takoj po nalaganju strani) in pravilno vnesti captcha.
Znano je, da se natančnost vnosa znakov captcha samodejno preveri. Ena neuspešna inšpekcija - in pregledi o mreži catcut net so hitro valjanje navzdol. Pogosto se zgodi, da začetnik, obkrožen z možnostjo hitrega zaslužka, slabo preuči pogoje sodelovanja, neuspeh, zaradi katerega njegova dejavnost na spletnem mestu v nizu spontanih klikov, ni predmet plačila.

Pogoji sodelovanja. Stitch catcut.net

Takoj po registraciji na spletnem mestu ima vsak uporabnik možnost ustvariti svojo povezavo za zaslužek:
 • izbere stran na katerem koli želenem viru;
 • prepiše svoj elektronski naslov in ga skrajša z uporabo storitve catcut;
 • Nastala kratka povezava je objavljena na internetu (na vašem spletnem mestu ali blogu, na socialnih omrežjih ali na forumih).
 • Praviloma najnovejši objavijo svoje povezave do zaslužka na osebnih straneh v socialnih omrežjih. Plačila se opravijo vsakič, ko vaši prijatelji ali gostje napotijo. Prvič, denar prihaja neposredno na spletno stran catcut, natančneje, na notranji račun freelancer. Od tam se lahko na elektronski denarnici izpeljejo zaslužki. Ena od vrst sodelovanja, ki jih catcut.net ponuja svojim uporabnikom, je množica hitrih povezav. Vse potrebne datoteke, v skladu z izjavoSkrbniki spletnih mest so temeljito preizkušeni in nato brezplačno distribuirani uporabnikom. Kaj še morate vedeti o novincev na catcut.net? Pregledi pozitivno mislečih internetnih podjetnikov, ki so že dolgo in plodno sodelovali s to spletno stranjo, nekaterim sponzorjem klike ne preprečujejo, da bi klasificirali catcut kot "sumljivo" (to je, da vsebuje nevarne viruse, ki kršijo pravila za interakcijo uporabnikov in nekatere zakone).

  Dohodek iz programa partnerjev za storitve, ki se ukvarjajo z ulovom

  S pomočjo obstoječega partnerskega programa na dveh ravneh lahko zaslužijo tako samostojni kot oglaševalci. S privabljanjem novih uporabnikov (napotitev) na spletno mesto, če je recenzent prepričan v informacije, razkrite na eni od partnerskih vsebin, prejme majhen odstotek svojih zaslužkov:
 • v razdelku »kontekstno oglaševanje«;
 • v razdelku "oglas za deskanje".
 • Tudi če je napotitev, vključena v sistem, na spletnem mestu registrirana kot oglaševalec, bo njegov napotitelj še vedno prejel majhno plačilo:
 • zneska, ki ga je napoteni oglaševalec porabil za kontekstualno oglaševanje;
 • zneska, ki ga je oglaševalec, ki ga je pritegnil, porabil za oglaševanje pri deskanju.
 • Sorodne publikacije