Igra Skyrim: živosrebrna ruda - opis, uporaba. Kje najti rudo živega srebra v Skyrimu

Igra "Skyrim" je resnično edinstvena: tukaj lahko igralec izbere tisto, kar mora storiti - preleti parcele ali raziskuje svet, preučuje magijo in alkimijo, kuje in izboljšuje orožje in orožje. Za zadnji cilj v igri lahko najdete veliko število materialov, ki jih ne morete kupiti samo pri trgovcih ali kovnikih, ampak tudi poiščite. O enem od teh materialov, živosrebrove rude, bomo danes govorili.

Opis in uporaba

Železova ruda v Skyrimu ima modro barvo. Dva kosa žive rude v taljenju se lahko pretvorita v en ingota žive rude. Slednji se uporablja za ustvarjanje in nadaljnje izboljšanje opreme - nordijskih in elvenskih.


Kje najdemo rudo živega srebra v Skyrimu?

Na katerih mestih so rude žive žile? Na prvem mestu priporočamo obisk mesta Dunstar. Rudnik živega srebra se nahaja v bližini pomola, v katerem Dovakin najde 5 življenj. V rudniku lahko najdete lastnika rudnika - Leigelf, ki kupuje rudo živega srebra po ceni 25 zlatih za kos. Ta vir je v Weitranu. Da bi našli rudo, je treba iti jugozahodno od jame pod imenom Warm Mist. Če greste severno od kmetije sanj o bitki, lahko najdete drugo žilo ob vznožju gore. Odkrivanje rudne žile je lahko vzhodno od Heimarjeve jame. Najdi vir rude živega srebra v bližini Kiss of Secundum, ki je živel na zahodni strani ob vznožju gore.
ČeDragonborn se pokaže na mestu, ki se imenuje Krvavi prestol, ki naj bi prešlo na jugovzhod. Tam je tudi živosrebrna žila. Ta vir najdete na poti proti kamnitemu stolpu z vzhoda, v jami Lost Echo pa morate paziti na prve kaverne na desni strani. Da bi dobili malo rude živega srebra v Skyrim lahko tudi v kraju Alfand - tukaj živel na desni po vstopu v prvi ravni. Mimogrede, številni igralci, ki ne želijo porabiti časa za iskanje in ekstrakcijo tega vira, uporabljajo goljufivo "player.additem 5b2df 10" (tipkanje brez narekov).

Nordijska in Elvenska oklep

Ustvarjanje teh oklepov je nemogoče brez rude z živim srebrom. Elvenska oklep je lahka oklep, ki zahteva 30 stopenj spretnosti "The Smith's Deed". Poleg tega mora imeti protagonist zmožnost "Elven Armor".
Za izdelavo oklepov bodo potrebovali ne samo živosrebrno rudo, temveč tudi mesečni kamen, usnje in železo. Poleg tega je potrebna živosrebrna ruda, da se ustvari pozlačena različica kirazy. Nordijski oklep bo zahteval tudi igralca stopnje 30. \ t Komplet vsebuje čevlje, rokavice, čelado in oklep. Poleg živega srebra mora igralec pripraviti jeklene in ebonitne ingote.

Sorodne publikacije