Titanov oklep v Terarijah: kako narediti oklep in druge informacije

Titanov oklep v igri Terrariya je priljubljena zaščitna oprema, ki igralcu daje veliko prednosti. Ta različica opreme je bila dodana z najnovejšimi dodatki, zato vsak uporabnik nima popolnih informacij o tem. Navedeni material vam bo pomagal razumeti predmete in se končno sami odločiti, da je treba zbrati komplet.

Glavni plus za pridobivanje opreme

Celoten sklop titanovega oklepaja v terariji je zanimiv za uporabnike zaradi učinka "senčne utaje". Pojavi se le, če ima igralec vse tri dele orožja.
Bistvo je, da lahko uporabnik z verjetnostjo 30% blokira škodo zaradi napada sovražnika po svoji stavki. Če učinek začne delovati, bo uporabnik videl pregledne kopije, ki ponavljajo vsa dejanja znaka. Ob polnjenju je v primeru izgube "senčno odstopanje" nujno sovražne stavke. Lahko je, da pade ali da interagira s snovmi na zemljevidu. Buff deluje 30 sekund, vendar ne blokira negativnih učinkov nasprotnikov.


Omejitve in opis

Titanov oklep ima številne omejitve, čeprav ne preprečuje, da bi bil eden izmed najbolj priljubljenih kompletov oklepov. Prišla je v dodatek 1.2 in igralci so takoj začeli preizkušati teorijo nesmrtnosti. Menili so, da s popolno zbirko takšne opreme dovolj, da izberejo orožje z veliko hitrostjo napada. Nato bi učinek "senčnega odstopanja" deloval pogosteje, uporabnik pa bi ga prejelimunost na izgubo tudi pod vplivom sprostitve. Razvijalci pa jih sprva niso marali, zato je bila patch 122 takšna situacija na strežnikih resnična. Igralci so se požurili po iskanju rude, da bi ustvarili oklep. Njihova želja se je zmanjšala, ko so razvijalci popravili to napako. Polnilo je pol ure, po 30 sekundah delovanja. Titanov oklep ni več najboljši in edini pravi set za vse igralce, ne glede na razred. Razvijalec rešitve razburjen veliko uporabnikov, navajeni na nesmrtnost, vendar je ta metoda uspelo doseči ravnovesje v igri.


Ustvarjanje niza

Opozoriti je treba, da je v "Terrariya" oklep titana edinstven v svoji obliki. Ima tri različice čelade, ki jih morate izbrati glede na značilnosti. Ustvarjajo se po enakih metodah. Za celoten komplet oklepov je potrebno imeti na zalogi 59 titanovih ingotov. Od tega jih je 13 namenjenih za pokrivala, 26 pa za pokrivala, drugih 20 pa za obrtne čevlje. Zato je za izdelavo 295 kosov titanove rude potrebnih tudi 59 palic. S svojo ekstrakcijo in težave se začnejo s tem, kako narediti oklep iz titana. Najprej mora igralec prispeti na mesto nedavnega uničenja demonskega ali krvavih oltarjev. Tukaj se v veliki meri ustvarijo depoziti zahtevanih virov. Druga možnost je najti pot do ravni lavskih jezer, kjer ta ruda ni več tako redka. Da bi ga dobili, morate orodje s silo 150%, ali drugače ne morete prebiti debelino depozita. Po prejemuIgralec mora iti na titanovo peč za zahtevano količino materiala. Ima isto paleto z imeni. Pet enot rude je potrebnih na eni enoti, iz katere izdelujejo opremo. Ko bo popis 59 enot, lahko greste na mithril ali orichalkovoy nakovalo. Ustvarja neposreden oklep.

Izbira pokrivala

Titanov oklep v Terrarii ima tri sorte tistega dela obleke, ki je na glavi. Prva je titanska čelada z nazivno zaščito 8 enot. Kot bonus se pri uporabi orožja dolgega dosega zagotovi 7% kritičnega udara. Drugi bonus je statični bonus v višini 16% za isto vrsto orožja. Ta vrsta oklepa je bila izdelana posebej za tekmovalce z dobrimi povečavami razreda. Titanova maska ​​daje 23 enot zaščite, v bližnjem boju pa bife z 8-odstotno hitrostjo napada, izgubo in možnost kritičnega udarca na sovražnika. Ta različica je za bojevnike, zaklenjena v težkem oklepu. Kot tretji vzorec predstavljajo titanska pokrivala. Znaku dodeli 100 točk manije, možnost 7%, ki povzroči kritično škodo med napadi magije in 16% povečanje budilnega napada. Edini minus v nominalnih 4 zaščitnih enotah.

Preostali del orožja

Razdelitev na sorte v titanov oklep se nanaša samo na pokrivala. Ostala dva dela v obliki zapenjala in čevljev sta enaka za vse tri razrede - tekmovalec, bojevnik in čarovnik. Razvijalci niso uvedli veliko raznolikosti, saj njihova igra ni usmerjena v tovidik Naprsnik kita daje 15 enot nominalne zaščite in kot dodatna dopolnila se izvaja 4% povečanje škode v vseh razredih in 3% povečuje možnost kritične napake.
Čevlji imajo podobne buffe za znake. Imajo 11 enot zaščite, in kot edinstven pozitivni učinek se poveča za 6% hitrosti. Poleg tega 3% gre za povečanje škode in možnost kritične stavke. Takšni bonusi močno povečajo moč lika in njegove obrambne lastnosti. Zaradi tega se zanimanje za nabor opreme ne zbledi, želi pridobiti vedno več uporabnikov.

Rezultati

Skupaj so pridobljeni odlični parametri za opremo za vsak razred. Titan oklep na puščici zagotavlja 34 zaščitnih enot, ki sčasoma postanejo blokirne enote 17 poškodb, če je vklopljen ekspertni način, potem se parameter poveča na 26. Magičev rezultat je 4 točke nižji, zato škoda ne presega 15 enot, in v težjih pogojih - 23. Položaj bojevnika je boljši, vendar je glede na potrebo po napadu na kratke razdalje takšna odločitev upravičena. Njena nominalna zaščita je 49 točk, pretvarjanje v 25 enot škode enote v normalnem načinu, strokovnjak pa dodaja še 12 točk. Posledično se bo pojavil eden izmed najbolj priljubljenih setov, saj ne smete pozabiti na "deviacijo senc". Ta učinek bo rešil lik življenja več kot enkrat.

Sorodne publikacije