Kako odstraniti "Sobiete": navodila

"Sobet" je večnamenski goljufija za multiplayer SAMP strežnike. To je neformalna zbirka kod, ki so vključene, ko so pritisnjene določene tipke. Mnogi uporabniki, ki so se igrali z nepoštenimi načini črpanja, želijo odstraniti "Sobiete" in se potopiti v normalno igranje. Ta članek je namenjen njim.

Možne težave

Če ste program prenesli iz nezanesljivega vira, je odstranitev morda težavna, ker nekateri napadalci raje zagotavljajo programsko opremo za viruse. V tem primeru morate ne samo popolnoma odstraniti igro in jo znova namestiti, ampak tudi skenirati računalnik s protivirusnim programom. Popolna odstranitev igre z vsemi nameščenimi spremembami, ki so posledica branja Sobiet, je za igralca precej nedonosna, zato poskrbite, da boste varnostno kopirali datoteke iger.

Kako odstraniti Sobet?

Pri namestitvi namestitvenega programa Sobiet ustvari posebno datoteko, ki je potrebna za zagon programa za samodejno odstranjevanje. Program vpliva samo na datoteke, ki so povezane z goljufijo, tako da bo po deinstalaciji SAMP popolnoma operativen.


Ta datoteka se nahaja v korenskem imeniku igre in se imenuje "delete.hehe". Ne zamenjujte ga z ostalo igro - v pravi datoteki za nas, namesto ikon logotipa programa. Če Sobet ni odstranjen za SAMPO, lahko to storite ročno. V mapi z igro morate najti datoteke z imeni m0d_s0beit_sa.ini, m0d_s0beit_sa.raw in d3d9.dll in jih nato izbrisati. Priporočenonaredite varnostno kopijo, če se dotaknete izvajalčeve igre.
Sobiet je morda potreben kadarkoli, saj je ta programska oprema na večini strežnikov prepovedana. Če uprava zazna goljufijo pred igralcem, potem je verjetno prepovedala njegov račun za vedno. V najboljšem primeru boste dobili opozorilo in potem boste imeli čas, da se znebite programa tretje osebe.

Sorodne publikacije