Kje najti Helgi v Skyrim

Pri prehodu "Eternity calm" bo protagonist moral najti Helgija v "Skyrime". Iskanje tega duhovnega dekleta ni tako preprosto, saj ne nosi igro z oznakami. Poleg tega se ta znak pojavlja samo ob določenem času. V tem malem pripomočku boste našli popoln prehod naloge in Helgino iskanje vam ne bo prineslo posebnih težav.

Quest Start

Naloga bo na voljo, ko vaš junak doseže šesto stopnjo. Pojdi na Morphal in se pogovarjaj z Johnnyjevo konobo ali s kakim stražarjem. Povedali vam bodo o požaru, ki je ubil deklico. Po pogovoru pojdite k Jordin Ingred Chorna. Prosila bo za preiskavo te tragedije in obljubila veliko zlata, če boste našli storilca požara. Tako se aktivira naloga "Večni počitek".


Prehod pri iskanju

Pojdite do zažgane koče, ki stoji takoj za jarlovo hišo. Tukaj boste prvič spoznali značaj igre "Skyrim" - Helgi. Deklica je umrla z veseljem, da bi povedala, kako je prišlo do požara. Toda zaradi tega mora protagonist po nastopu teme igrati prikrito skrivališče. Zato, da nadaljujete z iskanjem, morate počakati na noč. De Helgi v Skyrimu vas bo spet srečal? Na mestnem pokopališču. Ta lokacija se skriva tik za hribom v bližini zažgane hiše. Tukaj boste našli ne dekle, ampak njeno mačeho Laletto. Izkazalo se bo, da je vampir, zato takoj ubijte zombija. Po zmagi pridite na Helgin grob in se pogovorite z duhom. Bo prišel goroče dekle, ki pripoveduje o Alvi - še en vampir Morfala. Zdaj je vaša pot do hiše tega značaja.


Končna bitka

Bodite previdni pri Alvinem domu, ker notranjost ni samo hostesa, ampak tudi njen zvest služabnik - Hroggar. Po tem, ko se ukvarjate z nasprotniki, pojdite v klet in poiščite vampirski dnevnik. Prinesite mu jarle, za kar boste prejeli nagrado. Potem vas bo Ingrod poslal v zapuščino Movarta, vodje vseh vampirjev. Vsi meščani vas bodo spremljali na lokacijo, vendar ne bodite v skušnjavi. Takoj, ko dosežete cilj, bo gorljivost pomočnikov izginila. Zato se borite zase. V notranjosti jame je več vampirjev in njihov vodja. In preden greste v notranjost, si privoščite napitke in zaščitne artefakte, ker boj ne bo preprost. Jamo očistite od nemrtve in ne pozabite dobro razgledati okolice. Tukaj je skritih veliko uporabnih stvari. Po uničenju Movarta in njegovih prijateljev se vrnite k Jarlu in dobite zasluženo nagrado. To iskanje "Večni mir" je zaključeno, vendar vas čaka veliko pustolovščin.

Sorodne publikacije