Sennheiser HD 205 II Pregled slušalk: Opisi in ocene

Slušalke Sennheiser HD 205 II so druga generacija že znanega modela z istim imenom. Razlika med njimi je le v oblikovanju, zvok je popolnoma enak. Model uporabljajo tako navadni ljudje kot DJ-ji in se uporablja tudi za delo v glasbenih podjetjih. Slušalke imajo močne sponke za ušesa, skodelice imajo rotacijsko obliko in žica je dolga. Ta model je pridobil široko popularnost, saj se malo razlikuje od prve generacije. Poleg tega je bil izvirni izdelek že dolgo odstranjen iz proizvodnje, informacije o tem pa so izginile z uradne strani podjetja. Povprečna cena naprave je 50 evrov.

Splošne informacije

Slušalke Sennheiser HD 205 II, čeprav so proračunski model, so še vedno primerne za profesionalno uporabo. Prav tako so dobri pri delu s telefonom. Da bi iz njih iztisnili največ čustev, je vredno uporabiti z močnimi viri razmnoževanja. Na primer, lahko uporabite ojačevalnik ali dobro zvočno kartico. Zato je najbolj primerna stacionarna uporaba. Če govorimo o najuspešnejši reprodukciji žanrov, potem se popolnoma pokaže elektronika. Pritožb ni.

Pomanjkanje, ki takoj udari v oko - močno glavo na glavo. Po eni strani je dobro, saj je ustvarjena maksimalna zvočna izolacija, na drugi strani pa je vrat hitro utrujen. Za podrobnejši pregled spodnjega modela.

Specifikacije

Sennheiser HD 205druga generacija ima enake značilnosti kot prvi model. Oglejmo jih podrobneje. Teža naprave - 206 gramov. Dolžina žice je 3 metre. Kabel enostranski. Slušalke so dobile neposreden priključek. To je standardna 3,5 mm (mini-jack). Zaprte slušalke imajo žično povezavo, kot je že jasno. Impedanca je bila 32 ohmov, občutljivost pa je dosegla 112 dB. Odzivno območje je od 14 do 20 tisoč GHz. Funkcije vključujejo pozlačen konektor in pokrov. Garancija proizvajalca - dve leti.

Oblikovanje

Druga generacija slušalk Sennheiser HD 205 ima sodobno obliko, ki je bila srednje velika. Vključuje ohišje z vinilno dekoracijo in pozlačenim adapterjem. Oblika naprave je trdna in temeljita. Število slušalk v resnici bo v celoti odvisno od lastnika. Po določenem času aktivnega delovanja naprave lahko opazite rahlo škripanje, ko nastavljate kozarce Sennheiser HD 205. Ocene to potrdijo.

Na vrhu glave je logotip proizvajalca. Uporablja se na obeh tečajih, ki se nahajajo desno in levo. Znak enostavno označite. Ima srebrn odtenek. Amuleti spremenljivega tipa, črne in vinilne. Prava oblikovalna skodelica omogoča maksimalno udobje na glavi zaradi njene sposobnosti vrtenja za 40 ° v desno in levo. Sprednji del "ušes" je okrašen v sivi barvi, vsi drugi deli pa v črni barvi.

Dodatne nianse

Proizvajalec naglavnega traku je izdelan iz dokaj toge plastike. Zaradi tega so slušalke Sennheiser HD 205 II primernezelo tesen Je nadev nekoliko zmehča to napako. Zaradi takšne rešitve se ušesa ne naveličajo dolgotrajnega nošenja, kar ne moremo reči za samo glavo in vrat. Vendar je treba razumeti, da je udobje pri uporabi neposredno odvisno od velikosti lobanje.
Kabel je enostranski, ni odstranljiv, dolžina je 3 metre. Izhod je levo, konča se z vtičem. Velikost slednjega je 1/8 palca. V notranjosti skodelice je reakcija. Na ta način je mogoče dvomiti, kako je sestavljena ta komponenta in kako dolgo je njena življenjska doba. Izolacija hrupa v povprečju. Slišite lahko samo gibanje okoli sebe, če njegov vir ni več kot en meter od lastnika. Tudi pri veliki glasnosti je izguba zvoka minimalna. Vendar pa nekateri kupci še vedno trdijo, da bi bila izolacija hrupa veliko boljša.

Kakovost zvoka

Ker imajo slušalke Sennheiser HD 205 II oceno impedance 32 ohmov, vam ni treba vlagati preveč truda za prilagoditev kakovosti zvoka. Idealen je za vsako prenosno tehniko. Basi niso preveč močni, če jih primerjamo z modelom HD 212 ("Pro" -verzija). Toda ta izdelek ima tudi nekaj, kar se lahko pohvali. Na primer, slušalke Sennheiser HD 205 II so najbolj naglašene z dobro podrobnostjo zvoka, za razliko od dobro znane Shure SRH 440. Zgornji razpon melodij je opazno zaostal, vendar je popolnoma skladen, kar lahko imenujemo ločen plus. Zadnji gost in globok, vendar ne agresiven.

Če upoštevamo frekvenčni odziv, je treba opozoriti, dapovprečje malo ne doseže ideala. Ostrina pri najvišji ravni zgornjega območja se ne poveča, zato ni nobenih zahtevkov. Predvsem zato, ker je ta odtenek pomemben le pri uporabi digitalnih medijev. Prav pri poslušanju pri največji glasnosti in pri visokih frekvencah zvok izgubi veliko kakovosti. Ko delate s slušalkami, ne pričakujte od njih nekaj neuresničljivega. Za zvišanje kakovosti zvoka, pa tudi njegovo jasnost, se lahko zavede samo "nad izenačevalnikom in drugimi parametri." Naprava je zelo prijetna za novince v klubski aferi in navadne uporabnike.

Pozitivne povratne informacije

Uporabniki opozarjajo na kakovostno zbiranje. Seveda ni uporabljenih kovinskih ali drugih trajnih materialov, vendar pritožb ni. Uporabljena plastika je odlična in trajna. Slušalke Sennheiser HD 205 II niso tako enostavne za lomljenje, zlasti če upoštevamo, da so namenjene za delo v klubih. Paket, tako kot za proračunski sistem, je dober. Večini kupcev ustreza. Lastniki se pogosto zahvaljujejo proizvajalcu za njihovo razpoložljivo prevleko in adapter "jack". Opozoriti je treba, da je bil Sennheiser HD 205 nekoliko enostavnejši.
Pregled prednosti lahko podaljšate z povratnimi informacijami o zvokih. Poleg tega je za to cenovno kategorijo več kot srečen. Za poslušanje glasbe doma ali za vodenje programa v klubu je kakovost zvoka dovolj. Seveda, do ideala je daleč, vendar ne tako slabo. Odlična reprodukcija samo elektronike. Cena je prenizka, zato je odličen bonus za stranke z majhnim proračunom.Dobra izolacija pred hrupom preprečuje "uhajanje" zvoka. Zmogljiv bas, brez pritožb. Za proračunske slušalke so nižje frekvence skoraj popolne.

Negativni odzivi kupcev

Za slabosti se potrošniki sklicujejo le na dva vidika. Z kablom niso zadovoljni. Ker ima druga generacija modela Sennheiser HD 205 močno vpenjanje, predolga in dolgotrajna uporaba naprave povzroča nelagodje in bolečine. V eni uri začnejo pritisniti. Pred nakupom morate poskusiti in ceniti vtis. Kabel je predolg, če slušalke uporabljate kot prenosne. Če je njihov namen -, da služi kot DJ, potem je njegov posnetek povsem dovolj za udobno delovanje. Neprijetni trenutki vključujejo naslednje: Šibke povprečne frekvence; plastika, ki se zaradi svoje togosti prehitro začne škripati; Naprava je težko shranjevati, je neprijetno obdržati jo v pokrovu.

Rezultati

Slušalke Sennheiser HD 205 II so dobra izbira, ki jo lahko kupite za majhno količino denarja. Primerni so za ljubitelje klubske glasbe. Če je to prednost pri uporabi kot prenosne slušalke, potem razmislite o njihovi dolžini kabla, ali je to priročno. Toda tudi s pomanjkljivostmi, vsi kupci svetujejo ta model. Vredno je posvetiti se temu in ga preizkusiti. Vtisi o uporabi bodo očitno dobri.

Sorodne publikacije