Slušalke Sennheiser HD 518: Pregled, pregledi

Visoko kakovostne tehnologije, ki lahko proizvajajo HD zvok, so že dolgo na voljo splošni javnosti. V ustreznem segmentu trga lahko najdete slušalke za vsak okus in cenovno kategorijo. Med njimi so modeli za ljubitelje in profesionalce. V tem primeru so celo tisti, ki so izdelani za domačo uporabo, v kakovosti bolj podobni dražjim napravam. Ta učinek je dosežen zaradi uporabe tehnologije HD zvoka. Njihova vrednost pa ni tako visoka kot profesionalni modeli. Sennheiser HD 518, o katerem bomo govorili v članku, je presenetljiv primer odlične kombinacije kakovosti, cene in zvoka. Vendar pa obstajajo pomanjkljivosti. Kaj si ti? Preberite članek spodaj.

Glavne značilnosti

Pri izdelavi slušalk je proizvajalec uporabil posebno tehnologijo, ki omogoča usmerjanje zvočnih žarkov neposredno v človeško uho. Če so v kapsuli stoječi valovi, bodo dodatne možnosti, ki so vgrajene v membrano, omogočile njihovo popolno odpravo. Prevladujejo feromagnetni sistemi tipa neodima. Pri dolgotrajni uporabi ni neprijetnosti, ki bi se nanašala na očitne in prijetne prednosti naprave Sennheiser HD 518. Mnenja so vedno potrjena.

Čas delovanja slušalk je dolg. Po potrebi lahko zlomljene dele vedno zamenjate. Za najboljše možne zvočnike se iz aluminija uporabljajo posebne tuljave. Uporabljajo se tesnila. So mehke in udobne, nimajo trske. Bas se predvaja s frekvenco 15 Hz, kar jeza človeško uho, ker je pod občutljivim pragom. Kabel je v eni smeri, odstranjen. Zasnova je nepomembna, a elegantna in moderna.

Oblikovanje in priročnost

Proizvajalec, ki je ustvaril opisane slušalke, že dolgo išče določeno obliko. Praviloma uporablja najbolj konzervativne ideje, ki jih redko privlačijo. Toda to dejstvo je mogoče zlahka upravičiti in izplačati ergonomijo primera. Pravi, da so uporabniki tako udobni in premišljeni. Da bi zagotovili udobje pri upravljanju Sennheiser HD 518, je proizvajalec uporabil plastiko. Material je očitno drag in visokokakovosten, saj je montaža in trajnost primera presenetljiva - na najvišji ravni. Tudi pri dolgotrajni uporabi potrošnik ne bo občutil nelagodja.

Ergonomija

Na hrbtni strani skodelic je mreža iz zvočnika. Strokovnjaki pravijo, da se ne ujemajo s slušalkami. Ta element je previsok na ozadju običajnega sloga. Ko govorimo o izolaciji hrupa, je model bolj usklajen z domačimi napravami. Tudi s tem, da skodelice popolnoma prekrivajo uporabnikova ušesa, se slišijo zvoki zunanjega sveta. Na splošno pa lahko popolno izolacijo hrupa zagotovijo le profesionalne naprave, katerih cena je veliko višja.

Značilnosti

Vsak potrošnik da svoje zahteve za slušalke, tako da lahko vsakdo trezno oceni, ali je Sennheiser HD 518 primeren, spodaj so tehnične specifikacije naprave.
Slušalke tipa monitorja. Podprte frekvence se gibljejo med 14 in 26 tisoč Hz. Teža naprave - 250 g. Povezava enostranskega tipa. Upor je 50 ohmov. Slušalke Sennheiser HD 518 (pregledi so opisane spodaj) so pritrjene na naglavnem traku. Žice snemljivega tipa. Glavni priključek je "jack", ki je 6,3 mm in vključuje poseben 3,5 mm adapter. Med dodatnimi funkcijami slušalk je mogoče opaziti, da žica uporablja bakren brez kisika. Podjetje postavi napravo kot dom, a dejstvo, da obstajata dve različici konektorjev in tako širok razpon ponovljivih frekvenc, daje možnost, da se tehnika obravnava kot profesionalna.

Kakovost zvoka

Slušalke zagotavljajo visokokakovosten, jasen in uravnotežen zvok. V primerjavi s konkurenti drugih proizvajalcev je v tej napravi manjši poudarek na basu. Glede na zvok na splošno lahko rečemo, da so slušalke bolj vsestranske. Sennheiser HD 518 je topel, mehak, bogat. Te funkcije so pomembne pri gledanju filmov, videoposnetkov, poslušanja glasbe itd. Zvok je zelo dober, tudi brez uporabe ojačevalnika. Impedanca, ki ima 50 ohm, vam omogoča delo z optimalno zmogljivostjo. Potrošnikom omogoča, da se razbremenijo potrebe po nakupu posebne dodatne opreme.

Pozitivne povratne informacije od potrošnikov

Kaj dobri potrošniki najdejo v opisanih slušalkah? Zvok je prva stvar, ki jo kupci opazijo. Predvajanje je mirno, prijetno in mehko. Vendar je hkrati zvokjasno Možno je enostavno razstaviti kateri koli jezik v različnih območjih.

Tudi ob dejstvu, da proizvajalec videzu ne posveča veliko pozornosti, pa ga nekateri potrošniki pripisujejo prednostim in izstopajo ločeno. Upoštevajte kakovost gradbenega sklopa. On je močan. Skodelice so narejene iz plastike, prijetne na otip in ne povzročajo neugodja. Zabavne vožnje - del, ki je sporen. Očiten plus je praktičnost modela, njegova vsestranskost in odlična izvedba vseh nalog, ki so pred njim postavljene. Slušalke Sennheiser HD 518 se dobro prilegajo v glavo, "sedijo" optimalno. Če upoštevamo vse prednosti na splošno, lahko rečemo naslednje: potrošniki so očitno zadovoljni s svojo izbiro za majhno količino denarja.

Negativni odziv potrošnikov

Karkoli je bilo, vendar ni nobenih pritožb glede predvajanja skladb. Med celotnim asortimanom podjetja se ta model šteje za enega najboljših. Ampak morate takoj opaziti, z dražjih možnosti slušalke niso enake.
Največ negativnih komentarjev o Sennheiser HD 518 (pregled bi moral razkriti in slabost tehnologije) je dobil vgrajeno vtičnico za slušalke. Veseli samo razpoložljivost adapterja, saj je večina sodobnih naprav že dolgo opremljena z "mini". Poleg tega kritika ni v smeri, v kateri se uporablja, ampak v dejstvu, da se uporablja kot glavna. Nekateri kupci tudi odvrnejo veliko težo. Vedno so opazili, da se pri dolgotrajni uporabi naprave lahko pojavi bolečinavratu, čeprav se ohranja udobje blazin in zasnove na splošno.

Zaključek

Po branju pregleda je mogoče zlahka povedati, da je napravo precej enostavno uvrstiti v dražje modele. Povprečna cena slušalk je 6 tisoč rubljev, kar dodaja izdelke dodatne popularnosti. Zaradi tako nizke cene so na voljo večini potrošnikov. Pogosto so slušalke tega cenovnega razreda značilne za slabo reprodukcijo nizkih frekvenc. Lahko neposredno rečete, da ima ta izdelek na tem področju samo velike lastnosti, vendar se potrošniki ne pritožujejo. Šteje se, da je boljši od modela Sennheiser HD 518-555. Stane malo več. Vendar pa se po ocenah njegove značilnosti ne razlikujejo veliko od opisanih. Na koncu še enkrat poudarite kakovost uporabljenih materialov, kot tudi možnost nakupa dodatne opreme. Če je potrebno, se lahko slušalke z lahkoto uporabljajo tudi na profesionalnem področju. Vendar je treba upoštevati slabo izolacijo hrupa pri delu, sicer pričakovanja ne bodo upravičena. Dobro nakupovanje!

Sorodne publikacije