El Di: biografija in karijera na "Utube"

El Di - luštna punca z modrimi očmi, ki se ukvarja z odstranitvijo valjev za "Utoub". V sorazmerno kratkem času ji je uspelo dobiti veliko oboževalcev, ki so pripravljeni dati vse, da se rokajo z dekletom. Kaj je tako posebnega v El Di? Vse informacije o njenem življenju in delu so predstavljene spodaj.

Biografija

El Di je ruski video bloger, ki se ukvarja s snemanjem videoposnetkov različnih formatov: kaliggov, video o živalih, plazovi in ​​drugi. Dekletova kariera se je začela s poučevanjem fotografij psa na Instagramu. Po nekaj časa so fotografije začele prejemati prva besedila in pozitivne komentarje, prihodnja zvezda pa je pomislila: "Zakaj ne bi ustvarili svojega kanala na Uttube?"
Kanal je začel pridobivati ​​popularnost približno decembra 2017. Vse svoje naročnike, El Di je dosegel sam - za ves čas kanala ni bil kupljen noben oglas. Prav tako je treba omeniti dejstvo, da je blogger skrbno skril ime svojega moža. Vendar pa je težko skriti nekaj od milijonskega občinstva. V eni od oddaj v Instagramu, ko je bil moški za sabo, je dekle zavpilo: "Cyril, pridi sem." In tako so se vsi spoznali z ženo bloggerja.


Poskušal je skriti El Di in njegovo ime. Pravo ime in priimek video zapisovalnika, ki so ga naročniki spoznali, ko je dekle v Instagramu predstavilo fotografijo potnega lista svojega psa, v kateri je bil "lastnik" imenovan "Eleonora Dundukova".

Življenje in ustvarjalnost odraslih

V šoli je bil bloger El Di nenavadno dekle. Ona jenenehno barvala lase, spreminjala njeno pričesko in eksperimentirala s stilom. Po diplomi je Eleanor vstopila v univerzitetno prestolnico, da bi študirala kot politolog. Kljub temu delo blogerjev ni izginilo - vse svoje napore je posvetila razvoju njenega kanala in snemanju novega gradiva. Danes je bloger El Di zbral več kot 34 milijonov naročnikov. Glavna tema videoposnetka je domača nega. Na primer svojega psa El Di pove, kako izboljšati odnos med živalmi in ljudmi.


Dekleta raje preživljajo prosti čas pri gledanju ruskih televizijskih oddaj. Ed Di ljubi gledati intelektualno predstavo: "Kaj? Kje? Kdaj?" in spremljajte dogodke v oddaji "Glas". Je tudi ljubitelj večernih urgantov.

Koliko zasluži?

Podatki o Eleanorjevem kanalu lahko veliko zavidejo - skoraj vsak nov videoposnetek na kanalu pridobi več kot milijon ogledov, kar prinaša dobre prihodke od lastnika. Če želite izvedeti, koliko El Di zasluži na mesec, morate podrobno analizirati statistiko kanala. Kanal:
 • ima 34 milijonov naročnikov;
 • na mesec pridobi 60 tisoč novih naročnikov in 20 milijonov ogledov;
 • Vsak videoposnetek pridobiva več kot milijon ogledov.
 • Na podlagi tega so strokovnjaki ugotovili, da ji kanal El Di v mesecu prinaša približno 5 tisoč dolarjev. In če upoštevate dejstvo, da dekle aktivno sodeluje s številnimi blagovnimi znamkami, potem lahko računate na dohodek in 10 tisoč dolarjev. Vredno je omeniti, da vsizgoraj navedene številke so približne, vendar kljub temu v svojih 25 letih lahko El Di prosto opravlja svoje najljubše podjetje, je dobra žena in ima dober dohodek.

  Najljubše živali

  Eleonora so od svojega otroštva sanjale, da je v njeni hiši živelo veliko živali, danes pa so se njene sanje uresničile. Njen pes Ginger je igral veliko vlogo pri razvoju kariere El Di, vendar je daleč od edinega dekleta v deklici.
  El Di je lastnik takih hišnih živali kot:
 • zajec Elsa;
 • Dzungarijev hrček Jerry;
 • Nemo ribe;
 • polži-ahatiki.
 • Tukaj je majhen živalski vrt doma v znanem video blogerju. Po Eleanor je moški precej umirjen glede svoje brezbrižnosti do živali. Poleg tega ji je celo predstavil enega od hišnih ljubljenčkov - zajca Elle.

  Sorodne publikacije