Večfunkcijska naprava Xerox 3119. Pregledi, možnosti in možne aplikacije

Multifunkcionalnim napravam vstopne ravni v modelni paleti znane družbe - proizvajalca perifernih naprav - je vredno mesto Xerox 3119. Temu gradivu bodo namenjene zmožnosti takšnega sistema obtoka dokumentov.

Pozicioniranje. Možne uporabe

Mesečna omejitev 10.000 strani kaže, da je Xerox 3119 vstopna raven MFP. Dodaten argument pri takšnem pozicioniranju je, da je njegov komunikacijski niz minimiziran.


Osnova te periferne rešitve je laserska metoda tiskanja. Njegovo bistvo je omejeno na dejstvo, da je s pomočjo posebnega bobna in prahu tonerja, ki je nanesen na njegovo površino, na površini nosilca oznaka. Prednosti te metode je mogoče pripisati dejstvu, da ima dovolj visoko zmogljivost in povečan tiskalni vir na mesec. Toda kakovost v primerjavi z jet tehnologijo bo veliko slabša. Najbolj optimalen način je uporaba IFI v majhni pisarni ali za ustvarjanje majhnega domačega sistema za upravljanje z dokumenti.

Osnovni parametri

Stroj za množenje in tiskalnik Xerox 3119 podpirajo največjo velikost medijev velikosti A4. V tem primeru bo ločljivost izvorne dokumentacije 600 x 600. Pri preklopu v način skenerja se ta vrednost poveča na 600 X 2400. Poleg tega lahko izboljša kakovost slike zaradi uporabe tako imenovane tehnologije digitalne interpolacije. V temdovoljenje bo 4800 X 4800.


V tiskalniškem načinu je hitrost te rešitve 18 monokromatskih strani minut. Podobno hitrost delovanja je proizvajalec za ta BFP razglasil v načinu stroja za razmnoževanje. V načinu skenerja bo hitrost padla na 10 barvnih strani na minuto.

Preklapljanje. Kartuša

Xerox 3119 vzpostavi le en način za povezovanje. Težko je uganiti - to je univerzalna USB vrata. Uporaba tega vmesnika bistveno zmanjša funkcionalnost obravnavanega sistema pretoka dokumentov in del funkcij slednjega v tem primeru se prevede v računalnik, na katerega je neposredno povezan. Najbolje je, da uporabite metode preklapljanja RJ-45 ali Wi-Fi. Eno polnilo uporabljene kartuše lahko natisne 1000 strani. Kot je bilo že navedeno, meja tega FTP ustreza 10.000 listov na mesec. To pomeni, da bo v večini način uporabe kartušo treba ponovno napolniti 10-krat. Toda ne samo toner v tem primeru deluje kot potrošni material. Prav tako morate pri vsakem polnjenju zamenjati poseben čip, ki upošteva število natisnjenih strani. Brez zadnje operacije kartuša ni inicializirana.

Stroški. Mnenje lastnikov

V novi državi takšna periferna naprava ni več na voljo. Toda na stari način je zelo enostavno najti na različnih platformah trgovanja "globalnega spleta". Ob istem času, je treba določiti od 4000 do 5000 rubljev za Xerox 3119. Ocene so dodeljene, kot sledinjegove močne strani:
 • Visoka hitrost.
 • Stroškovna učinkovitost.
 • Enostavno polnjenje kartuše.
 • Zanesljivost.
 • Preprost in razumljiv algoritem za uporabo in konfiguriranje.
 • Naslednji sistemi obtoka dokumentov so:
 • povprečna kakovost izhodnih dokumentov v primerjavi z metodo brizgalnega tiskanja.
 • Minimalni seznam podprtih načinov povezave.
 • Na koncu

  Uravnotežen MFU vstopne ravni je resnično izšel iz Xerox 3119. V bistvu nima pomanjkljivosti in obstaja več pomembnih in dejanskih prednosti pred analogi. Vse to vam omogoča, da ga uspešno uporabljate pri uvajanju sistemov dokumentnega kroženja začetnega razreda, ki vključuje majhne pisarne ali hišo. Uporablja se v primerih, ko se upošteva upoštevanje večnamenske naprave.

  Sorodne publikacije