Tarifa MTS "3D Zero": pregledi

Tisti, ki med komunikacijo ne želijo plačati komunikacijskih storitev, se lahko povežejo s tarifnim načrtom MTS "3D Zero". Ta ponudba je na voljo uporabnikom v Ukrajini. Pri uporabi iz številke se zaračuna naročnina samo v dnevih klicev. Podobno stanje je tudi pri uporabi interneta.

Opis

Super MTS "3D Zero" je razvil operater mobilne komunikacije za Ukrajino. Z njimi stranke ne smejo plačevati klicev na druge MTS mobilne številke. Poleg tega je strošek klicev na številke drugih mobilnih operaterjev je povsem sprejemljivo, samo eden je 15 UAH. Sporočilo bo plačano za 1 grivna na pc.


Če naročnik želi uporabiti internet, bo stanje nakazano v breme 5 UAH. vsak dan in za takšen strošek je na voljo 200 MB prometa na dan. Pristojbina se zaračuna samo pri uporabi omrežja. Standardne storitve se samodejno vključijo v voznino.

Stroški

Tarifa "Super MTS 3D Zero" ima zelo preproste cene za povezavo, če stranka ne uporablja storitve, ne bo nobene naročnine. Klici na druge mobilne številke bodo opravljeni, potem bo mesečna najemnina znašala 15 UAH /dan, v primeru dodatne uporabe interneta pa se dnevno obvezno plačilo poveča na 5 UAH.
Če želite preklopiti na predlog, stranke ne bodo plačale ničesar, vendar obstaja pogoj. Da bi lahko uporabljali neomejeno število, mora vsak naročnik enkrat na mesecza dopolnitev stanja več kot 40 UAH. Če ni dodatkov, potem bo mogoče klicati MTS številke ne za 0 kopecks, ampak za UAH 1 /min.


Cene za klice v druge države bodo naslednje:
 • SMS - 3 UAH.
 • MMC - 10 griv.
 • MMC v Rusijo - 1 UAH.
 • Klici v druge države sveta - 1 UAH /min.
 • Internet

  Kot smo že omenili, tarifa MTS "3D Zero" ne vključuje internetnega prometa, če pa želi uporabnik uporabljati omrežje, se bremenitev zaračuna 5 grivn za 200 MB za deskanje. Naslednji dan bo plačan za 15 UAH, vendar bo 500 MB prometa pripisano stranki, aktiviranje takega paketa pa bo zahtevalo servisno kodo * 101 * 500 #. Takšen paket MTS "3D Zero" je omejen.

  Značilnosti ponudbe

  Tarifa "Super MTS 3D Zero" je zagotovljena v skladu z naslednjimi pravili:
 • Če klic z mobilne številke ni opravljen, se naročnina ne zaračuna.
 • Če stranka ne prispe. Na internetu se ne obremeni naročnina za promet
 • Za preverjanje stanja paketnih storitev se uporablja kombinacija * 101 * 4 #.
 • Neomejeno na MTS bo deloval, če uporabnik dopolni vsoto
 • Tarififikacija na minuto.
 • Prednosti in slabosti

  Prednosti MTS "3D Zero" bi morale vključevati polno neomejene številke MTS, kot tudi zagotavljanje nizkocenovnega prometa. Poleg tega je za mnoge uporabnike priročno, da ne plačajo za komunikacijo in internet, če tega ne storijoker vsi ljudje ne smejo biti na spletu ali klicati. Nedvomna prednost je zelo nizka cena komunikacije z drugimi državami.
  Za slabosti tarifne MTS "3D Zero" bi morala vključevati potrebo po nenehnem dopolnjevanju svoje bilance za pridobitev neomejenega paketa. Visoki stroški besedilnih in večpredstavnostnih sporočil drugim državam tudi ne veljajo za privlačne strani tarifnega načrta mobilnih komunikacij MTS.

  "3D Zero 35"

  Ta predlog je bil razvit za nekatere regije v državi, vendar v stavku MTS "3D Zero 35" nekoliko drugačne pogoje od zgoraj opisanih. Pristojbina za povezavo ni plačana, vsi klici pa se zaračunavajo na enak način. Tako bo minuta komunikacije z naročniki mestnih in mobilnih operaterjev strankam stala 35 centov.
  Tak predlog ne vključuje naročnin, temveč tisto, kar je najbolj privlačno - ni potrebe po obveznih plačilih. Očitno je na tej prednosti ponudbe MTS "3D Zero" konec. Mnogi ljudje so zgroženi nad dejstvom, da v tarifah ni naročnine, saj to pomeni, da lahko pride do pasti v stavku, zato je priporočljivo, da se seznanite s tarifami za komunikacijske storitve pred priključitvijo:
 • Komunikacija z drugimi strankami MTS bo plačana 75 kopeckov na minuto
 • Stroški komunikacije s strankami drugih mobilnih operaterjev v državi in ​​klice na mestne telefone bodo stali 12 UAH /min.
 • Besedilno sporočilo, poslano znotraj omrežja, bo 66 kopecks. in za njozunaj stroškov se tudi ne bo spremenilo.
 • Spletno plačilo je zelo visoko in znaša 10 UAH /1 MB. V tem primeru bi bilo bolj donosno uporabljati dodatne možnosti.
 • Zakaj je takšno cenovno neskladje dejansko in v informacijah, ki jih posreduje upravljavec? Dejstvo je, da se pri obnavljanju preostalega zneska v višini 40 griv, cene spreminjajo in so:
 • V omrežju je na voljo paket s 30 minutami na dan. Če je omejitev presežena, bo plačilo 35 kosov.
 • Komunikacija z naročniki drugih mobilnih operaterjev in klicev na mestne številke 35 kope na minuto.
 • Na dan je mogoče poslati 30 brezplačnih SMS sporočil in če je omejitev presežena, bo za vsako poslano SMS sporočilo treba plačati 35 kopeckov.
 • Za 1 grivno bodo uporabniki dnevno prejeli 30 MB prometa.
 • Za prehod bo treba plačati 9 UAH za prvo povezavo, prehod pa bo izveden pod številko 7722. Preden se povežete, je bolje, da preverite, ali je številka regije vročena.

  Povezava

  Za aktiviranje takšnega predloga ne bo mogoče uporabiti nobene metode, ker je bila tarifa MTS "3D Zero" zaprta in prenesena v arhiv leta 2015. Do danes je njegova povezava nemogoča, vendar se ne razburjajte: lahko preklopite na druge, bolj donosne ponudbe. Za njihovo aktiviranje lahko uporabite enega od teh načinov:
 • Uporabite računalnik in internetni pomočnik, ki je na voljo na uradni spletni strani podjetja. Če pred odjemalcem ni uporabil "osebnega računa", je priporočljivo, da prejmete krajšo registracijodostop za upravljanje kartice SIM, številke in stanja. S to storitvijo lahko nadzorujete številko, povežete ali onemogočite vse možnosti in tarifne načrte. Vnesite svojo številko mobilnega telefona in vnesite geslo, ki ga lahko vedno uporabite. Po tem bo SMS poslan na napravo za avtorizacijo. Potem lahko uporabite vaš osebni urad, in če je potrebno, za povezavo iz podjetja MTS tarife morajo iti na ustrezen razdelek. Obstajajo možnosti.
 • Prehod na druge MTS tarife se lahko izvede tudi, če pokličete iz mobilne številke 7722. Vsi klici so brezplačni in po nizu kombinacij mora uporabnik le poslušati robotske kartice in jih spremljati.
 • ​​
 • Druga metoda izbire voznine je uporaba spletnega mesta MTS, ki bo prikazal samo dejanske ponudbe z možnostmi za povezavo. Za tega naročnika morate klikniti na gumb »Kako se povezati« in nato ponovno klikniti na povezovalni ključ. V novem meniju se odprejo možni načini prehoda na izbrani predlog.
 • Komunikacijske storitve MTS lahko obiščete v salonu podjetja. V ta namen pojdite na oddelek, kjer lahko kupite starter paket s pravo ceno. Tudi v kabini bodo zaposleni lahko povedali, katera ponudba bo najbolj ugodna za specifične potrebe in bo pomagala pri prehodu, če SIM-kartica MTS že obstaja.
 • Prekinitev povezave

  Potovanje "Super MTS 3D Zero" ni možno, ker brez tarifne kartice SIM ne bo mogočeza delovanje. Vsak uporabnik lahko preprosto spremeni načrt, po katerem se deaktivacija izvede samodejno. Prehod na novo ponudbo je možen kadarkoli, najpomembneje - najti ugodnejši paket zase.

  Mnenja

  S proučevanjem povratnih informacij uporabnikov je mogoče reči, da je bil, medtem ko je bila tarifa na voljo, veliko povpraševanje. Številni kupci so bili zadovoljni s pogoji poslovanja, vendar se kakovost in obseg mobilnih storitev nenehno izboljšuje, v zameno za eno tarifo, druge pa prihajajo. Te ponudbe so nadomestile druge, bolj donosne načrte, ki so trenutno na voljo naročnikom, in si jih lahko ogledate na uradni strani.

  Zaključek

  Tarifo za MTS "3D Zero" je mogoče povezati, vendar to ne bi smelo vznemiriti naročnikov, ker je od operaterja ugodnejše ponudbe, ki bodo omogočile, da ne bomo porabili veliko denarja za mobilne storitve in se tako ne omejujejo v pogovorih, niti pri uporabi interneta.

  Sorodne publikacije