Pregled Krvavih slušalk G501

Model za slušalke A4Tech Bloody G501, katerega pregled je v članku, je odličen za številne igralce. V tej seriji je podjetje-proizvajalec lahko zagotovil vse, kar je potrebno za vsakega igralca, ki je dobavljal ne samo določeno vrsto opreme, ampak tudi miško s tipkovnicami. Stroški vseh izdelkov so povsem ustrezni.

Pakiranje

Ta periferna naprava je v svetli kartonski škatli. Ima posebno prozorno "okno", ki vam omogoča, da cenite videz največjega. Z lahkoto se lahko rešite od potencialno neprijetnega nakupa, če nenadoma ne potrebujete zasnove.


Paket

Kar zadeva krvavo slušalko, je to neverjetno. Ampak po drugi strani pa za majhno ceno pričakovati preveč - neumnost. Komplet vključuje tudi garancijsko in drugo dokumentacijo. Če potrebujete dodatno programsko opremo, jo boste morali prenesti iz interneta, ker ni programske opreme.

Oblikovne rešitve

Kljub dejstvu, da je naprava del proračuna, je njegova zasnova precej impresivna. Ocene o slušalkah A4Tech Bloody G501 so odlične. Vsi kupci trdijo, da je proizvajalec pri tem vprašanju našel največjo odgovornost. Ohišje vključuje plastične dele, ki se medsebojno kombinirajo zaradi prelaza iz sijaja v mat. Do zadnjega odtenka kupcev obstajajo nekatere trditve, ker na takšni površini lahko ostanejo prstni odtisi. Tudi kljub temu sijajuustvarja odličen videz slušalk.


Skodelice so zanimive, imajo nekonvencionalno obliko. Lahko se pritrdijo pod različnimi koti in potisnejo naprej ostre robove. Kombinacija rdečega in črnega je najboljša stran periferije. Na žalost je zasnova slušalke Bloody malo blabber. Lahko opazujete odmik blizu glave in skodelic. Ampak vsakdo razume, da poceni model ne more biti popoln. Na splošno, vzajemno razporeditev delov omogoča vrtenje skodelice samovoljno, išče najbolj optimalno lokacijo. Prtiček se uporablja za usnje, pod njo - mehko podlogo. Pri dolgotrajni uporabi lahko občutite nelagodje - ušesa se začnejo potiti.

Cord

Za delo s slušalkami A4Tech Bloody G501 ni treba nastaviti. Poleg tega se povežejo z uporabo USB-izhodnega kabla. Zaradi te rešitve se lahko naprava uporablja v različnih situacijah, kar povečuje sposobnost dela z njimi. Na kablu je daljinski upravljalnik, vendar mnogi kupci opozarjajo, da ga je zelo težko najti - vedno je treba doseči. Plošča je veliko težka, tako da je lahko neprijetno, ko se uporablja. Naprava ima dva gumba in indikator. Če govorimo o kakovosti zbiranja, potem to ni impresivno. To velja tudi za funkcionalnost (gumbi morajo pritisniti z vso silo) in zasnova. Na prvi pogled na ta kabel nehote obstajajo misli o poceni kitajskih izdelkih. Proizvajalec je za adapterje poskrbel za druge priključke. Lahko tudiizklopite mikrofon, če to ni potrebno.

Nastavitve

Da bi razkrili celoten potencial krvavih slušalk, morate uporabiti posebno programsko opremo proizvajalca. Ne pride v paketu, zato ga morate prenesti z uradne strani. Pripravljeni moramo biti, da program ne bo v celoti preveden v ruski jezik. Ta programska oprema omogoča spreminjanje načinov predvajanja. Ta model je postavljen kot igra, tako da lahko v tem programu spremenite prednost predvajanja zvoka.
Seveda vam ta pripomoček omogoča delo z izenačevalnikom. Načini se preklapljajo s tipko na slušalki. Pri delu z mikrofonom priporočamo, da sami spremenite njegove nastavitve. Lahko si izberejo ton lastnega glasu in rahlo prilagodijo zvok.

Povzetek

Slušalke Bloody G501 bodo odlična rešitev za tiste, ki niso pripravljeni porabiti velike količine na periferni napravi. Slušalke so mehke in udobne, celoten videz je impresiven, zvok pa je prijetna izkušnja, poleg tega pa lahko vključite reprodukcijo prostorskega zvoka. Ampak ne pozabite na ceno - kakovost zbirke in materialov so znani. Splošni vtis naprave ni kvarjenje, zato veliko potrošnikov svetuje model za nakup.

Sorodne publikacije