DEH-80PRS: specifikacije in pregledi

Praviloma mnogi vozniki po določenem obdobju uporabe glavne enote gredo v novo, kupljeno samostojno. S preučevanjem forumov, povratnih informacij strokovnjakov in potrošnikov se velik odstotek voznikov odloči za model Pioneer, in sicer za DEH-80PRS. Ta snemalnik za mnoge ljudi ustreza kakovosti zvoka, oblikovanju, prisotnosti linearnih izhodov (le trije). Ta naprava je sposobna delati z Bluetooth povezavo in bere preprosto WAW. V članku bomo skušali na kratko, vendar informativno, razmisliti o tem snemalniku in njegovem konkurentu Alpine CDA-117RI.
Paket

Proizvajalec dopolni model Pioneer DEH-80PRS (slika je prikazana spodaj) v kartonski škatli, ki je na splošno sposobna zaščititi napravo pred nenamernimi napetostmi. In kaj čaka na kupca? Za začetek: sama naprava, pa tudi rudnik za to. Proizvajalec dodatno postavi veliko različnih dokumentov in mu doda namenski disk, ki bo pomagal pri namestitvi. Na voljo je tudi torbica, prenosna naprava, nadzorna plošča, podaljšek in več mikrofonov.

Pregled snemalnika

V življenjski dobi snemalnika DEH-80PRS izgleda veliko bolje kot na fotografijah na internetu ali na škatli. Privoščite si ga čim bolj pazljivo, saj je njegovo telo sijajno. To nakazuje, da bodo, če se bodo uporabljali brezskrbno, vse to praske. Obraz je čimbolj ergonomski, čeprav potrošnikiupoštevajte nekaj nevšečnosti. Za kaj gre? Poleg nadzora glasnosti je v neposredni bližini gumb, ki je odgovoren za izbiro vira predvajanja. Zaradi tega bo vsaka oseba z lahkoto naključno povečala ali zmanjšala raven reprodukcije zvoka. Iz pozitivnih strani pri zasnovi je mogoče ugotoviti, da se motorizirane plošče tukaj ne uporabljajo. Zato lahko vsi deli delujejo dolgo časa brez najmanjših okvar.


Pod nadzorno ploščo je pogon, ki je odgovoren za obdelavo diskov. Hkrati si lahko ogledate poseben priključek za pomnilniško kartico, če je potrebno, lahko uporabite adapter (v primeru, da je to bliskavica mikrofona), kot tudi gumb za pogon pogona. Na hrbtni strani kasetofonov so posebni izhodi: za anteno, mikrofon, RCA (zahtevano za ojačevalnik), USB (2 kosa), AUX. Tu je tudi varovalka. Na hladilniku ni hladilnika. To dejstvo je mogoče pripisati prednosti in slabosti. Po eni strani popolnoma odpravi prisotnost hrupa iz njegovega dela, na drugi strani pa je sprejemnik DEH-80PRS zelo močno segret.

Meni naprave

Vsi potrošniki izjavljajo, da če je kupec že dolgo seznanjen s tehniko "Pioneer", bo čim lažje razumeti meni naprave tega modela. Skupaj ima 4 funkcije. Na kratko jih pregledajte.
 • "Zabava". Ta kategorija je ena najbolj funkcionalnih. Tukaj je le nekaj nastavitev. Meni vam omogoča, da spremenite ozadje predvajanja skladb, kot tudi skrijete ali prikažete uro.
 • "Funkcija". Tukajuporabnik lahko izbere zaporedje vključitve skladb.
 • "Zvok". Meni vam omogoča, da spremenite vse, kar je povezano s predvajanjem zvoka v modelu Pioneer DEH-80PRS. Nastavitev nizkotonskega zvočnika, izenačevalnika, časovne prekinitve in tako naprej - vse to se spremeni v tej kategoriji.
 • "Razsvetljava". Tukaj je vse intuitivno - parametri zaslona in njegova osvetlitev.
 • Sprednja plošča

  Ergonomija sprednjega dela tega radia je primerna. Enkoder lahko opomni multicontroller. Od njega pa se med drugim razlikuje le z dvema stopnjama svobode. Po moderni modi je proizvajalec gumbe namestil tako, da niso močno potisnjeni iz splošnega primera. Primerno je, da jih uporabljate, ni pritožb. Zaslon DEH-80PRS ima različne možnosti osvetlitve ozadja. Namestitev naprave je malo problematična, vendar se izplača, ker je varno pritrjena. Zaslon ni svetel, ampak kontrasten, zato se bo veliko voznikov moralo priti.

  Zadnja plošča

  Splošne značilnosti zadnje plošče so že opisane. Rad bi dodal, da potrošniki praznujejo popolno lokacijo vseh priključkov in pristanišč. Povezava ni problem. Poleg tega so vsi konektorji zanesljivi. Lepo je delati z njimi - žice nikoli ne izginejo. Zaradi dejstva, da imajo nekatera vrata več kosov, lahko vedno uporabite dodaten priključek. Razčlenitve se pojavljajo redko. Če morate preveriti, ali obstajajo opravila ali popravila, se lahko vedno obrnete na servisni center, kjer ga nistestoritev zavrne.

  Dodatne značilnosti

  Z razširitvijo vzorčnega menija, ki ga ponuja proizvajalec, je mogoče ugotoviti, da ima le štiri strani. Kako vzpostaviti dve ali tri ravni povezave, priporočamo, da si ogledate navodila. Vmesnik naprave predstavlja veliko število jezikov, zato ni potrebno preživeti - ruski je. Zvok lahko popravite z grafičnim izenačevalnikom. Obstajajo tudi predloge. Od proizvajalca so le pet, potrošnik lahko ustvari največ dva.
  Od prijetnih odtenkov je treba omeniti razpoložljivost samodejnega izenačevalnika in samosprožilnega zvoka. Potrošnikom bodo omogočili boljšo igro z minimalnimi stroški potrošnika. Originalne rezervne dele za Pioneer DEH-80PRS, če jih potrebujete, je enostavno kupiti v vseh servisnih centrih. So javno dostopne in niso drage.

  Prednosti in slabosti

  Slabosti naprave so kar nekaj, zato najprej začnemo z njimi. Potrošniki se pogosto pritožujejo zaradi neprimernih nastavitev naprave, gre za nekatere posebne, ne vse. Negativni pogledi so vključeni tudi v slabosti. Pogosto se potrošniki odzivajo na nujno vprašanje: "Kateri daljinski upravljalnik je primeren za Pioneer DEH-80PRS?". Najbolje je, da uporabite tistega, ki je priložen kompletu. Vendar pa recenzije pogosto pravijo, da so primerne in univerzalne. Prednosti so veliko več, v celoti pokrivajo obstoječe slabosti. Ti vključujejo: Zadostne dimenzije zaslona, ​​zaščita pred udarcemprah in umazanija, prisotnost pristanišč za delo z opremo Apple, možnost nadzora vseh naprav, priključenih prek USB-ja neposredno na radio, preklapljanje med načini predvajanja, avtomatske sisteme za sinhronizacijo zvoka in njegove nastavitve, kakovostne materiale in sestavljanje.

  Alpski CDA-117RI ali Pioneer DEH-80PRS

  Potrošniki najpogosteje identificirajo model, ki ga opisujejo. Zakaj? Vsaj, ker prihaja z procesorjem, ki ga ne moremo reči o svojem nasprotniku - Alpine CDA-117RI. Če to potisnete navzdol, je mogoče ugotoviti, da ima zadnja različica bolj naraven in živ zvok. Mnogi vozniki priporočajo nakup kasetofonov v specializiranih prodajalnah z neposredno oceno predvajanja. Ker je možno svetovati takšno tehniko - vsak ima svoj okus. In ne želim obžalovati izgube poceni kupca.

  Povzetek

  Ta model se razlikuje od prejšnjih, kar je močno izboljšalo njegov zvok. Bas je postal bolj izrazit in sestavljen, zgornje frekvence so se izrazito izboljšale. Če želite, si lahko ogledate časovne zamude. Če ste malo povezani z njihovimi nastavitvami, je povsem realno, da dobite najboljši možni zvok. Ko poslušate kompozicijo, se pojavi občutek, da se zvok predvaja zunaj naprave. To se lahko imenuje uspešen učinek. Če zaključimo pregled modela Pioneer DEH-80PRS, katerega značilnosti najbolj radi potrošniki, je treba povedati, da po operaciji pušča precej pozitivnih čustev. Modul Bluetooth deluje dobro, brez izjeme.Brezžično se hitro poveže z virom glasbe, predvajanje poteka brez ovir. Če je potrebno, lahko uporabite glasno povezavo. Vrata USB delujejo dobro. Deluje z vsemi vrstami flash pogonov. Prepoznava glasbene datoteke v nekaj sekundah (ne več kot pet). Če je bilo predvajanje prekinjeno iz neznanega razloga, ko znova zaženete snemalnik, se bo začelo na istem mestu.

  Sorodne publikacije