Kje dobiti bitcoin? Kaj je Bitcoin v preprostih besedah? Bitcoin tečaj

Precejšnje število uporabnikov interneta je slišalo za kripto-izmenjavo bitcoin (skrajšano PTS) ali rudarstvo. Če še vedno ne veste, kaj je bitcoin in kje ga vzamete, vam predlagamo, da preberete ta članek do konca. Povedali vam bomo o PTS, najbolj priljubljenih načinih njenega pridobivanja, pa tudi o tem, kje in kako ga je mogoče kupiti ali prodati.

Kaj je kriptografska valuta

Kripto valuta je digitalni denar, ki ima veliko podobnosti s fiat denarjem (evri, rublji, dolarji) in hkrati zelo različnim. Z kriptografsko valuto se lahko porabi za nakupe, na primer v spletni trgovini, ali celo plačate kosilo v kitajski restavraciji. Lahko pa se tudi prenesete na drugo osebo ali zamenjate za gotovino z uporabo storitev izmenjave bitcoinov. Vse to naredi kriptografijo, vključno s PTS, zelo podobno običajnemu denarju, ki je na debetni kartici.

Glavna značilnost kripto izmenjave je decentralizacija digitalnega denarja, ki omogoča izvajanje operacij brez sodelovanja tretjih oseb. Če ustvarite transakcijo z, na primer, kreditno kartico iz katere koli banke, bo vaš denar najprej padel v upravljalno vozlišče. Bančni sistem trenutno analizira zahtevo, potem pa se lahko odloči za potrditev prenosa ali vrnitev denarja na račun pošiljatelja. Poleg dejstva, da takšne operacije odvzamejo dragocen čas, vam banka zaračuna provizijo. V primeru kriptografijeTakšna kontrolna vozlišča so odsotna in denar gre od roke do roke.

Kaj so Bitcoin v preprostih besedah ​​

PTS je prva kriptografska valuta, ki se je pojavila leta 2009. Prvič, z načelom mrežnega povezovanja med vrstniki, je bitcoin, nad katerim je Satoshi Nakamoto delal, viden dve leti pred pojavom digitalne valute. Kljub dejstvu, da je Nakamoto uspel pritegniti pozornost tisočih programerjev na svoj projekt, nihče ni verjel v njegov uspeh. Prvo bitcoin transakcijo je opravil ameriški Hanech Laszlo, ki je ponudil 10.000 WTC-jev nekomu, ki je prinesel domovim italijanskim picam. Težko si je predstavljati, kakšna čustva je imel Laszlo v času, ko je bitcoin začel hitro rasti v ceni.

Do danes se z uporabo kriptovalyuty odvija na stotine milijonov transakcij. Zato bomo na vprašanje "kaj je bitcoin" v preprostih besedah ​​odgovorili - denar, ki ima lasten potek v odnosu do druge valute, vendar nima fizične oblike.

Ker se pojavljajo novi kovanci PTS in drugih kripto valut

Za razliko od vladnega denarja, kriptografije ni mogoče natisniti. Vendar to ne pomeni, da se virtualni kovanci (kovanci) pojavljajo od nikoder. Kripto valuta je digitalni objekt, ki vsebuje ogromno informacij, ki imajo kriptografsko kodo. Preprosto povedano, to je vrsta virtualne pomnilniške kartice, ki ima digitalni zapis. Da bi ustvarili nov zapis, moramo najti edino pravilno rešitev kompleksnega matematičnega algoritma. Ker tudi najbolj inteligenten človek nije sposoben soočiti s podobno nalogo, za te namene uporablja računalniško moč računalništva. Vsako kriptografsko valuto odlikuje ne le edinstvenost danega algoritma, temveč tudi kompleksnost naloge in skupno število možnih odločitev, ki se kasneje spremenijo v kovance. Iz tega sledi, da:
 • je skupno število kovancev, ki se kurijo, omejeno (UTS - 21 milijonov kovancev);
 • programerji so vnaprej znani, ko bo zmagal zadnji kovanec (PTS - 2140);
 • algoritma ni mogoče spreminjati;
 • Kovanec je treba pridobiti z reševanjem težav;
 • Manj kovancev v sistemu, težji je postopek njihovega pridobivanja.
 • Kako zaslužiti bitcoine

  Danes je zanimanje za jokanje tako veliko, da so iznajdljivi ljudje pripravili veliko načinov, kako priti do cenjenega PTC. Za primer predstavimo najbolj učinkovite in priljubljene metode:
 • rudarjenje bitkoinov;
 • izkopavanje v oblaku;
 • Žerjavi VTS;
 • nakup bitcoinov.
 • Razmislimo o vsaki metodi podrobneje.

  Rudarstvo

  Ta način pridobivanja bitkoinov ni bil le prvi, ampak tudi najbolj učinkovit. "Pionirji", so začeli poslovati, so bili izključno matematiki in programerji, z zanimanjem opazovali projekt, nad katerim je delal Satoshi Nakamoto. Vendar pa je naraščajoča priljubljenost kriptoila privedla do tega, da lahko v tem trenutku svoj plen prakticira skoraj vsaka oseba.

  Pred nekaj letivprašanje, kje dobiti bitkoiny, ni bilo tako akutna, kot je danes. Ti bi lahko premoženje na standardni namizni računalnik. Ampak kot postane proces bolj zapleten vsak dan, za rudarstvo cryptocurrency mora imeti pomembno procesorske moči, ki jih ima tako imenovane kmetije. Kmetija - produktivno računalnik, ki uporablja moč rudarskih bitkoinov več sodobnih grafičnih kartic. Kaj juha primerna za pridobivanje digitalne valute, bomo vam povem.

  Kako izbrati grafično kartico?

  izhaja Prvo vprašanje v glavah ljudi, ki vedo, da lahko pritiska iz svoje grafične bitkoiny. Vendar, preden začnete postopek priprave lastne kmetije, usmeriti pozornost na vrednost novih video kartice linije so velikani, kot so AMD Radeon in Nvidia. Njihova cena se giblje meje $ 300-600, ki je za povprečnega državljana, seveda, draga. Upoštevajte tudi, da bodo te grafične kartice zahtevajo vsaj 4. Brez ustvarjanja grafične ne morejo kmetovati, ker so vključeni v proces računanja, za katere MIS na vaši denarnici bo prišel v obliki pristojbin ali bitkoinov Satoshi (stomyllyonnaya za bitkoina).
  forumi niso poteka razprava o tem, kateri so čipi najbolj učinkoviti pri pridobivanja cryptocurrency. Nekateri ljudje raje AMD, in nekdo najde absolutno vodja Nvidia. Ni dokončnega odgovora, saj proces rudarstvo valuti čip kažejo precej različne rezultate. Ampak na splošno,približno so enaki. Obstaja velika razlika v hladilnem sistemu. Najbolj tiha in "mrzla" je video kartica Nvidia.
  Pri nakupu grafične kartice je treba paziti na prijavljeno frekvenco pomnilnika in jedra. Višja kot je rezultat, večja količina izračunov na sekundo bo omogočila video vmesnik. Hladilni sistem je prav tako pomemben dejavnik, ki bo odvisen ne le od stabilnosti delovanja vaše kmetije, temveč tudi od njegove dolge življenjske dobe. Pregreta oprema ne bo omogočila, da se čip vklopi pri polni moči, in nenehno visoke temperature bodo povzročile fizične poškodbe plošče. Če imate na sebi tehniko, vzemite grafično kartico, ki ima potencial za tako imenovano overclocking. S kompetentnimi nastavitvami boste lahko povečali računsko moč na 40%, kar bistveno zmanjša čas prve proizvodnje bitcoinov. Video kartice, ki so navedene v tabeli, so najbolj primerne za pristanek v letu 2017.

  Naslov  Vračanje stroškov brez elektrike (dnevi)  Radeon RX 470

  48
  145  Radeon RX 480  156  Geforce GTX 1060 62)


  130  Geforce GTX 100  162


  77) Radeon Fury X  213

  Matična plošča

  Pri izbiri matične plošče bodite pozorni na število slotov PCIe. Da bi sestavili učinkovito kmetijsko gospodarstvo, mora imeti odbor vsaj 4 takšne slote. Za rudarjenje je najprimernejši model ASRock N81 PRO VTS.

  Napajalnik

  Pred nakupom napajalnika boste morali izračunati,koliko energije bo porabila prihodnja kmetija. Vsaka naprava ima po svojih značilnostih oznako porabe energije. Izkušeni ljudje, ki vedo, kje jemljejo bitcoin, in jih uspešno izdajo že več let, priporočajo nakup napajalnikov, ki so prejeli certifikat 80 Plus Bronze. Bolj zanesljivi so.

  RAM, HHD in procesor

  Pri izbiri RAM-a je glavno merilo njegova hitrost. Najboljša možnost za kmetijo je ena 8GB (1600 MHz) plošča. Za stabilno delovanje zadostuje trdi disk s 60 GB pomnilnika. CPU je treba kupiti visoko frekvenčno, ki ga podpira matična plošča.

  Raisers

  Čistilci - podaljški-adapterji, ki se ne uporabljajo pri nalaganju stacionarnih računalnikov. Potrebne so za istočasno povezavo vseh grafičnih adapterjev z matično ploščo. Obstajata dve vrsti raisers:
 • na zank;
 • USB 3.0.
 • Najboljši so tisti, ki se povezujejo prek USB-ja. V procesu iztovarjanja so bolj stabilni.

  Programi

  Ko kupite strojno opremo in jo zavarujete v posebnem okviru, ki ga lahko naredite sami, morate prenesti in namestiti operacijski sistem. Potem registrirajte torbico PTS. Dodeljen vam bo edinstven naslov, za katerega bo izveden bitcoin izhod. Iz WTS-denarnice se lahko prikaže denar na katerem koli drugem plačilnem sistemu, na primer WebMoney. V zadnjem času ima WM novo naslovno ploščo - WMX (webman-bitcoin). Ta dogodek je povzročil ogromno sporov na različnih forumih, kjer se razpravlja o vprašanjih,povezana z nepremičnino. Takšna reakcija je posledica dejstva, da "Webman" Bitcoin ni imel podpore večjih ponudnikov elektronskih plačilnih sistemov. Po namestitvi denarnice se vrnemo in namestimo poseben program za pristanek, ki bo vaši kmetiji omogočil sodelovanje. Vendar se je treba zavedati, da je pridobivanje bitcoinov zapleten proces, ki zahteva ogromne zmogljivosti. Da bi pospešili reševanje nalog, se večina ljubiteljev amaterjev zbere v skupine, imenovane bazeni.

  Oblak Manding

  Če nimate časa za gradnjo kmetije ali če nimate dovolj proračuna, najamite del moči nekoga drugega in dobite PTS! Prav ta sistem zaslužkov, ki ga ponujajo storitve v oblaku. Obstajajo podobna mesta, ponavadi velika podjetja, ki kupujejo profesionalno opremo v velikih količinah, ki zagotavljajo neprekinjeno napajanje in stalen dostop do interneta.
  Na spletnem mestu, ki je namenjeno lastnostim v oblaku, obstaja ogromno združenje, v katerem ljudje združujejo zakupljene zmogljivosti za boljše ravnanje z informacijami in reševanje težav. Nekateri viri ponujajo tudi sistem napotitev pasivnih dohodkov ali enkratni bonus pri registraciji. Večina pametnih uporabnikov uporablja "darovani" denar kot zagon in tako dobijo brezplačne bitkoine. Med številnimi projekti, ki dajejo v zakup lastno moč, je mogoče razlikovati med Telcominerjem. To je zelo mlad vir, ki se je pojavil spomladi leta 2017. On lahkose ponaša z zelo lepo obliko in bogato funkcionalnostjo. Po registraciji bo na voljo bonus v višini 15 GH moči, ki je na voljo za en mesec.

  VTS-žerjavi

  Bitcoin-žerjav - mesto, kjer lahko dobite brezplačne bitcoine ali natančneje njihov del (satoshi) v določenih časovnih obdobjih. V tem primeru boste morali izvesti nekaj preprostih dejanj, na primer za vnos captcha. Podobna sredstva obstajajo na račun oglaševanja, ki ga posreduje videoposnetek ali pasice, ki so na glavni strani spletnega mesta. Nekateri VTS-žerjavi imajo interne nagradne igre (loterije) in igrajo dodatno satoshi med vsemi aktivnimi uporabniki. Ocena najboljših žerjavov, od katerih je res mogoče izvesti zaključek bitokinov:
 • Freebitco. Žerjav lahko "odprete" vsako uro, medtem ko prejmete od 45 do 45.000 sautejev.
 • ADBTC. Satoshi se lahko vzame vsakih 30 sekund. Bonus je določen (69 vrtin).
 • BonusBictoin. Vsakih deset minut lahko izvedete določeno akcijo, za katero vam bomo zaračunali 50 savic.
 • Zdaj veste, kje lahko dobite bitcoin, ki nima močne opreme, kot tudi investicijske sklade.

  Cryptoexchange izmenjav

  Najverjetneje je vsakdo, ki je vsaj enkrat v življenju razmišljal o zaslužku na internetu, slišal o izmenjavah. Te trgovalne platforme redno izvajajo številne prodajne operacije in ljudje, ki so sposobni napovedati potek valute, lahko zaslužijo bogastvo. Potem ko je digitalna valuta povzročila pravi razcvet v družbi, so se začele pojavljati kripto izmenjave, ki so se ponujale za izvajanjenakup ali prodajo bitcoinov na njihovem spletnem mestu. Denar, zaščiten s kriptografskim podpisom, je precej donosno sredstvo. Prodaja bitkoinov ali njihova pretvorba v drugo valuto je majhna stvar, ker je povpraševanje po njih neverjetno visoko. Najbolj zanimivo pa je, da je potek kriptovalije zelo nestanoviten. Lahko se strmo spusti, nato pa zelo močno vzame v samo nekaj urah. Če uganete pravi trenutek, lahko kupite bitcoin. Kje se ukvarjati s trgovanjem je posel vseh. Pri izbiri trgovskega nadstropja pa je vredno upoštevati naslednje nianse:
 • Analitična orodja. Da bi zaslužili bitcoin razlike, se morate naučiti analizirati tržne razmere. Brez pomoči pomožnih sredstev, kot so grafika, japonske sveče, steklo itd., To ne bo mogoče. Pri izbiri borze najprej ocenite njeno funkcionalnost.
 • Dnevni promet. Te informacije lahko veliko povejo o borzi, ki vas zanima. Večji je kroženje bankovcev na trgovalnem dnu, bolj je obetajoč dobiček.
 • Skupni znesek, ki ga je ponudila kripto-izmenjava. Na dokazani izmenjavi, ki ustvarja idealne pogoje za opravljanje transakcij na svoji spletni strani, je vedno veliko trgovcev in tistih, ki so se odločili prodati svoj PTS. Tukaj boste imeli več orodij za ustvarjanje dobička, ki bodo odvisni neposredno od tega, koliko ste pripravljeni vlagati.
 • Podpora. Ne zapravljajte časa, ko delate s storitvijo, katere storitve podpore ne stopijo v stik s strankami ali rešujejo težavo.počasi Bolje je, da shranite živce in denar, ker obstaja veliko lokacij, kjer lahko kupite bitcoin hitro in brez vseh vrst pasti.
 • Kako priti do "živega" denarja za uničujočo valuto

  Pregledali smo glavne načine, na katere je mogoče zaslužiti bitcoine, katerih stopnja se stalno povečuje. Danes se vrednost 1 WTS giblje od $ 2300 do $ 2500. Toda kako držati v rokah pošteno zasluženi denar? Da bi to naredili, bomo morali uporabljati storitve izmenjevalcev bitcoinov. Da bi zamenjali kripto valuto za denarni denar, morate imeti debetno kartico katere koli banke ali elektronske denarnice, ki je registrirana v enem od plačilnih sistemov. Potem gremo iskat bitokin-izmenjevalnik, ki je danes veliko. Preden pretvorite bitcoine v drugo valuto, analizirajte vir, ki vam je všeč, spoznajte vse pogoje transakcije, preberite preglede ljudi, ki so izkoristili storitve te strani. Prav tako bodite pozorni na tečaj in provizijo, da ne bi poceni. Poglejmo najbolj priljubljene med uporabniki, ki delujejo s plačilnimi sistemi, kot so Yandex.Money, PayPal, QIWI, WebMoney:
 • X-PAY;
 • 60EC;
 • XCHANGE;
 • Exxon;
 • PROSTOCASH;
 • WMGLOBUS;
 • MODRA;
 • LIVECOIN;
 • BESTCHANGE;
 • ALFACASHIER.
 • Vse te storitve so že več let zagotavljale svoje platforme za menjavo valut in so najbolj zanesljive. Prav tako imajo zelo uporabniku prijazen vmesnik, ki ga lahko tudi začetniki hitro razumejo, ne ve, kako bi bitcoine vstavili v gotovino. Kriptografija se lahko prodaja brez privlačenjatretje osebe, ki prevzamejo provizijo za svoje storitve. V tem primeru vam nihče ne bo zagotovil, da bo operacija potekala varno. Kljub dejstvu, da bitcoin - najbolj zaščitena valuta, je včasih bolje, da se pozavarovani.

  Sorodne publikacije