BMW 328: fotografija, pregled, specifikacije, zgodovina izdelave

BMW 328 je predstavljen v karoserijah, kot je E21 E30 E36 E46 E90 /91/92/93 F30 /31/34. Avto je doživel veliko sprememb, vendar se ni bistveno spremenil. Če govorimo o preteklih modelih 3. serije, so seveda podrejeni novemu modelu, vendar se njihova edinstvena oblika že dolgo spominja.

Malo zgodovine

Prva različica "tri" je bila karoserija E21, ki je postala coupe. Zamenjal je drugo serijo BMW. Namesto tega je prišel z E30 od 1982 do 1994. BMW Z1 je bil zgrajen na platformi E30. Pomembno je tudi to, da je bil prvi legendarni M3 v karoseriji E30, ki je bil popularno imenovan "matryoshka", majhen motor z zmogljivostjo 236 konjskih moči. Namesto tega telesa je prišel nov E36 od zgodnjih 90-ih do začetka 2000-ih. Avto je predstavljen, tako v karoseriji, kot v coupe. BMW Z3 je bil zgrajen na primeru E36. Po tem, leta 1998, je nastala najbolj legendarna karoserija 3. serije - E46, ki je pridobil popularnost zaradi spremenjene zasnove in M-verzije. V M-različici je bil dodan mehanski in avtomatski šeststopenjski menjalnik.


Nadaljnje različice so bile izdane s telesom E909192 93 od leta 2004. Šesta generacija je prejela telo F30, ki je bilo prvič predstavljeno javnosti leta 2014. Iz tega karoserije je bila vzeta zasnova novega v času M4 in 4. serije BMW. Zadnje M-verzije, ki jih je prejel F80, je korenito spremenilo zunanjost in notranjost, avtomobil je postal bolj moderen in funkcionalen. Sedma generacija bo predstavljena oktobra 2018 in bo prejela G20.

Kratek opis F30

Novi F30 se je začel po različici E90. Avto ima zadnji in polni pogon. Vsaka priložnost je pluse. Na primer, v primeru snega zadnji pogon postane nepotreben, saj bo zapuščanje vidnega polja problematično. V tem primeru bo najboljša izbira celoten pogon. Vendar pa obstaja dodatna možnost, ki bo zadnjo vožnjo polno za samo 3.000 $ (200.000 rubljev). Lahko rečemo, da je vredno. Stroj postane bolj obvladljiv, zato ne bo nobenih težav, če zapustite umazanijo ali obvestilo.

Specifikacije modela F30

Tehnične značilnosti BMW 328 F30 so predstavljene spodaj:

Začetek sprostitve, str.2012


Konec proizvodnje, leto2015Obseg motorja, cm 3

32)
1998Moč, l. z246Maks. hitrost, km /h2450–100 km /h, s.6Stroški mesto, l8


)
Poraba prometa, l6Obseg zagona, l485Teža, kg1500

Zunanjost

Pregled BMW 328 naj bi se začel od svojega videza. Nova oblika, v primerjavi s prejšnjimi modeli, izgleda zelo moderno. Povečala je svojo dolžino za 9 centimetrov, višino in širino avtomobila "klicala" za centimeter. Večina izstopa pred avtomobilom. Novi žarometi, ki so zdaj LED, poudarjajo slog tega avtomobila, rešetko hladilnika, zaobljeno kapuco - vse to doda drug drugemu in dajeObičajna limuzina je nekakšen športni avto. Glavna značilnost tega telesa se lahko šteje široko zadnje luči in streho, ki se nahaja dokaj nizko.
Najbolj priljubljena barva BMW 328 velja za belo - najbolje prodajana. Toda uradni tuning center BMW lahko individualno oblikuje avtomobil in kupcu v telo doda najbolj privlačne elemente, ki ga poslikajo v želeno barvo.

Notranjost

Od izdaje modela E9092 se je notranjost BMW 328 F30 dramatično spremenila, postala je bolj funkcionalna in privlačna ter zato draga. Pristanek tako za majhno limuzino je zelo udoben. Tudi voznik ima zaradi nastavitve volana dovolj prostora, tako po višini kot po globini. Obstaja veliko mest za potnike, vendar je vse odvisno od rasti. Z uporabo SUV za nakup te limuzine lahko rečemo, da je mesto postalo manjše, vendar zadostuje za tako majhne velikosti avtomobilov. Veliko ljudi bo uživalo v tem, da je nadzorni zaslon zdaj obrnjen proti vozniku, saj so v prejšnjih različicah proizvajalci ugotovili, da tega ne potrebujejo. Prav tako je zdaj v vsakem osnovnem kompletu sistem iDrive, ki je bil le v sedmi seriji. Vsaka različica je opremljena s klimatsko napravo. Vzporedno z gumbi prestavne ročice so označeni zobniki, kot so Sport, Sport +, Comfort, Eco in Pro. Vse kot športni avto. Ko vklopite način Eco na armaturni plošči, je prikazano, koliko bencina je bilo shranjeno in koliko lahko približno vozite na zadnjem gorivu v tem načinu menjalnika. TudiTa funkcija je na voljo v osnovnem kompletu.

Višina potnikov je bila večja - dodan je bil en centimeter. Prtljažnik je postal prostornejši in se je povečal za 40 litrov. Vendar pa obstaja tudi pomanjkljivost, ki je izražena v odsotnosti rezervnega kolesa, nekega dne se lahko igra z voznikom zlo šalo. Toda pod prtljažnikom je komplet za popravilo avtomobilov. Ampak kaj je bolje: komplet za popravilo ali zaloge je posel vseh. Sedeži iz usnja imajo v notranjosti približno 20 blazin, tako da bodo takšni fotelji privlačni za vse vhode. Pomembno je, da bodo v primeru nesreče potniki in voznik rešili okoli 10 zračnih blazin, ki se nahajajo v celotnem avtomobilu. Multimedijski sistem je krmiljen z glavnega zaslona, ​​ki nadzoruje klimatsko napravo, vzmetenje in amortizerje ter prikaz meritev hitrosti s tahometrom. Na voljo je tudi pomočnik za parkiranje z možnostjo ogleda 3D terena okoli avtomobila, kar kaže, kdaj se ustaviti. Odvisno od leta izdaje je glavni nadzorni zaslon lahko tako dotik (pri mlajših modelih) kot tudi krmiljenje s krmilno palčko (pri starejših modelih). Ni sploh vredno govoriti o tempomatu in podpori voznega pasu, čeprav je to zelo dobra stvar.

Motor in krmiljenje

Motor z močjo 246 konjskih moči in osemstopenjskim menjalnikom omogoča pospeševanje v nekaj sekundah. Polna različica je nekoliko hitrejša različica z zadnjimi. BMW 328 s štirikolesnim pogonom se za vozilom počuti nekoliko težje. On je sposobenmirna vožnja in se odlično pokaže na zametami. Različica istega s polnim pogonom, zaradi stabilizacije, po povečanju hitrosti na travniku, prenaša večino moči na sprednjo os, s čimer se avtomobil prilagodi in je skoraj nemogoče. Toda v snežnem vremenu je prednost polnega pogona vidna s prostim očesom. To je preprosto izbran iz poleta, ko zadnje kolo poganja težko ali ne na vseh. Ampak ne za to ljubezen "tri". In za njegovo ravnanje, tišino v kabini, užitek vožnje na njem. Plin v tleh in pol-rotacijski avto hiti naprej. Ugodnost 246 konjskih moči omogoča. Ko greste skozi malenkosti, se je vredno pohvaliti s krmilnim sistemom, ki se odziva na vsak milimeter zavoja volana. Kadarkoli je to mogoče, lahko izberete katerokoli vrsto menjalnika in uživate v mirni vožnji ali v živahni vožnji. Dobra čelna os, ki skrbi za varnost in brezhibne zavore.
Cena tega avtomobila v osnovni konfiguraciji je 52.000 USD (3.500.000 rubljev) z možnostjo dodatnega plačila za polni pogon v višini 3.000 USD (200.000 rubljev).

Ocene lastnikov

Mnenja o pozitivnem BMW 328 F30. Ampak kot vsi avtomobili, ni popoln. Pros:
 • Oblikovanje.
 • Ergonomija in kompaktnost.
 • Velika funkcionalnost za osnovno opremo.
 • Razmeroma veliko deblo.
 • Močan motor.
 • Majhna poraba goriva.
 • Proti:
 • Vzdrževanje cest.
 • Toga vzmetenje.
 • Nizko pristajanje.
 • Ta avtoustvarili za udobno vožnjo, ne bojijo, da na neki točki lahko prinese. Konec koncev, v njem je vse premišljeno o podrobnostih, kot pravijo, vse za stranko. Ta avto je na voljo za nakup za mnoge, saj je njegova cena približno 2-3 milijonov rubljev.

  Sorodne publikacije