Kako vzpostaviti ohranitev za GTA: San Andreas: navodila

GTA: San Andreas - kultna računalniška igra v akcijskem žanru tretje osebe na odprtem svetu. Ta projekt je bil izdan leta 2005 in še vedno ostaja na ušesih večine igralcev. Do danes se je pojavilo veliko modsov in dodatkov, ki so jih ustvarili oboževalci. Tudi na podlagi igre se ustvarjajo posamezni projekti, spletni strežniki pa so še vedno polni ljudi. Oglejmo si, kako nastavite shranjevanje za GTA: San Andreas in kakšne nianse morate upoštevati.

Kaj ohranite?

Da bi prenesli zgodbo in dodatno linijo v igri, vam ni bilo treba vsakič, ko se je smrt ali neuspeh začel znova, razvijalci predvideli možnost ohranitve. V GTA: San Andreas, ohranjanje po vsaki misiji je možno v zasebnih domovih, ki so kupljeni za denar za igre na srečo. Igra ima 10 slotov za zadrževanje, ki jih lahko uporabite v vsakem trenutku, ki je primeren za vas.

Če naletite na težave z misijami ali ne želite ponovno preživeti teh ali drugih trenutkov, lahko prenese shranjevalno datoteko in jo namesti. To je mogoče storiti tako na piratski kopiji kot na licenčni: shranjevanje datotek se ne razlikujejo med seboj. Kot kažejo statistični podatki o poizvedbah, je varčevanje zelo priljubljeno, ko opravite zahtevne in zapletene naloge, kot je pilotna šola v Las Venturi. Preden namestite GTA za San Andreas, morate prenesti datoteko in jo postaviti v ustrezno mapo. Podrobnopreberite spodnja navodila.

Vodnik po korakih

Na primer, odločite se, da boste dobili GTA: San Andreas 100% prihranke, da uživate v vsej vsebini igre, ne da bi porabili več deset ur na misijah (kot veste, "GTA: San Andreas" je ena najdaljših iger v seriji za dolžino črte ploskve). Iz varnostnih razlogov je priporočljivo prenesti pomnilnik iz preverjenih virov iger, da bi se izognili virusnim okužbam. Vse shranjene datoteke so shranjene v arhivu, za kar morate odstraniti WinRAR ali kateri koli drug podoben program. Odprite preneseni arhiv in iz njega izvlecite shranjevalno datoteko. Številka v naslovu pravi o tem, katera reža bo shranjena v igri.

Navodila za Windows

Tukaj je, kako nastavite hrambo za GTA: San Andreas na primeru operacijskega sistema Windows "(njegova različica ni pomembna). Najprej odprite mapo Moji dokumenti. V njej morate najti odsek z imenom igre in ga odpreti. V mapi Uporabniške datoteke morate datoteko shranjevanja kopirati na kakršenkoli priročen način (povleci in spusti z uporabo CTRL + C /CTRL + V ali prek kontekstnega menija). Po tem zaprite mapo in zaženite igro prek bližnjice na namizju ali preko exe datoteke v korenskem imeniku igre. Počakajte, da se prenos konča in v glavnem meniju igre izberite »Prenesi igro«, če ste namestili različico v ukrajinskem jeziku. Videli boste seznam shranjenih elementov. Izberite med njimi tistega, ki je nameščen v skladu z danim navodilom in uživajte v procesu igre.
Zdaj veste, kako nastavite shranjevanje za GTA: San Andreas, in to lahko naredite dobesedno v nekaj minutah. Vse datoteke so brezplačne in ne spadajo v kategorijo goljufij.

Sorodne publikacije