Samsung Galaxy Opomba 4: Funkcija, pregled, fotografija

Korejsko podjetje Samsung vsako leto navdušuje svoje stranke z odličnimi modeli. Prvi pametni telefoni linije Galaxy Note so bili sproščeni v kakovost poskusa. Vendar je bil njihov prvenec tako uspešen, da je bilo odločeno, da se uvede druga generacija. Vodilne naprave so uživale veliko povpraševanje potrošnikov. Razvijalci so poskušali maksimirati izvajanje vseh inovativnih tehnologij, s čimer so pripomočki te linije postali vodilni pri prodaji. V jeseni 2014 je podjetje predstavilo posodobljeno napravo - Samsung Galaxy Note 4. Značilnosti, pregled in povratne informacije lastnikov o tem modelu bodo podrobneje opisane v tem članku. Razvijalci niso odstopali od načrta, Opomba 4 pa je izvajala številne priljubljene tehnične inovacije. Prav zaradi tega so naprave te linije ključni izdelek. Zato je čas, da se seznanite s funkcijami pametnega telefona Galaxy Note 4.

Oblikovanje

Samsung Galaxy Note 4 specifikacije in fotografije v našem članku - pametni telefon, ki je precej podoben svojemu predhodniku - Opomba 3. Nekateri kupci zagotavljajo, da je praktično nemogoče najti razlike v pregledu. . Vendar to ne pomeni, da je novi model popolnoma brez izvirnosti. Naenkrat je treba opozoriti, da je naprava vodilna, zato je kakovost materiala primera precej visoka. Med operacijo premaz ni popolnoma opraskan, ne zbira prstnih odtisov. Večina je iz plastike. Skozi celotno območje prehajakovinski okvir Ne samo, da dvigne stopnjo moči, ampak opravlja tudi dekorativno vlogo. Kot je za velikosti, so precej pričakovani, kot za naprave z velikim zaslonom na dotik. Višina ohišja doseže 154 mm. Parameter širine je optimalno izbran in je 79 mm. Tega pripomočka ne boste imenovali debelega - njegova debelina ne presega 85 mm, vendar telefon izgleda nekoliko okoren. Razlog za to so bile značilnosti ohišja - ravni koti. Čeprav, po mnenju uporabnikov, to ni pomanjkljivost.

Na sprednji plošči so vsi elementi razporejeni na enak način kot v prejšnjih generacijah. Za zaščito posebnega stekla Gorilla Glass 3. Nadzorna plošča ima en mehanski ovalni gumb, drugi dve pa se dotikata. Tipka za zaklepanje je prikazana na desni strani obrobe, glasnost »rocker« je na levi strani. Na vrhu je infrardeči oddajnik, dodatni mikrofon in priključek za slušalke. Vrata microUSB se nahajajo spodaj. Vtič ni na voljo, vendar ni pomemben minus. Na obeh straneh je obdan z mikrofonskimi odprtinami. Tu je pisalo bližje desnemu stranskemu robu.

Zaslon

Presenetljiva funkcija zaslona Samsung Galaxy Note 4? Lahko varno rečete da! V primerjavi s svojimi predhodniki se je kakovost zelo izboljšala. Velikost diagonale je 57?. Njegovi razvijalci so uporabljali matrico Super AMOLED. Ločljivost zaslona se je povečala, zdaj lahko uporabniki uživajo v Quad HD (2560 x 1440 px). Za prenos barve je značilna večja natančnost, široki koti gledanja. V svojih ocenahlastniki pripomočka opozoril, da tudi pri dolgotrajni interakciji z zaslonom, oči praktično ne utrudijo. Pohvale si zasluži dopustno sposobnost prikaza. V tem modelu je 515 ppi. Po mnenju strokovnjakov lahko vse zaslone, v katerih te oddaje več kot 400, pišejo v kategoriji najboljših. Izrazna podoba je zagotovljena v vseh pogojih delovanja, tudi pri močni sončni svetlobi.

Pregled fotoaparatov Samsung Galaxy Note 4: značilnosti in pregledi

Korejski proizvajalci vodilnih modelov lahko tekmujejo s kamerami. Miška opomba 4 ima dva optična modula. Glavna kamera, ki se nahaja na zadnji strani, je opremljena s 16-megapixelnim senzorjem. Temelji na tehnologiji Isocell. Obstaja bliskavica. Ta model uporablja funkcijo optične stabilizacije Smart OIS. Zahvaljujoč temu lahko uporabniki dobijo kakovostne fotografije. Največja ločljivost fotografij je 5312 x 2988 px. Možno je delo v video načinu. Valjarji so zapisani kot UHD (3840 x 2160). Ločljivost prednje kamere je manj osnovna - samo 37 Mp. Vendar uporabniki trdijo, da je sephi visoke kakovosti. Možno je snemanje v formatu širokega kota (120 °). Ob preučevanju velikega števila pregledov lahko z gotovostjo trdimo, da je optika Galaxy Note 4 prejela visoke ocene. Vsi lastniki so bili zadovoljni z izvedbenimi možnostmi in kakovostjo fotografij.

Zmogljivost

Učinkovitost Samsung Galaxy Note 4 bo nepopolna, če ne upoštevate njene strojne opreme. N910S temelji naquad-core čipov znane blagovne znamke Qualcomm. Vsak računalniški modul v procesorju Snapdragon 805 se lahko pospeši pri največji obremenitvi do 2700 MHz. Čipset deluje v parih z grafičnim pospeševalnikom Adreno 420. Prav tako je vredno razmisliti o spremembah modela N910C. Zasnovan je za ruski trg. Domači uporabnik bo užival delo procesorja lastne proizvodnje - Exynos 5 Octa 5433. Temelji na osmih računalniških modulih, od tega polovica Cortex-A57, ostalo - Cortex-A53. Prvi so sposobni povečati frekvenco do 1900 MHz, druga pa do 1300 MHz. Vrsta video adapterja - GPU Mali-T760. Podpora LTE Cat4 se izvaja. Specifikacija Samsung Galaxy Note 4 ni omejena na opis procesorja. Pomemben kazalnik uspešnosti je količina RAM-a. Če se osredotočite samo na to, v korejskem pripomočku praktično ni tekmeca.
Razvijalci so lahko izvedli tri gigabajte "RAM-ov". Velikost integriranega pomnilnika tudi ni razburila kupcev. Je 32 GB. Po mnenju večine tega je dovolj za polno delo. Toda nekateri uporabniki so opazili, da ne bo na voljo vse shrambe. Okoli 10 GB vgrajenega pomnilnika že zasedajo sistemske datoteke. Vendar to ni razburilo lastnikov, saj ima naprava možnost delovanja z zunanjimi pogoni.

Samsung Galaxy Opomba 4: Značilnost baterije

Vsaj pomembno merilo za izbiro pametnega telefona je življenjska doba baterije. Model Opomba 4 ima baterijo 3220 milimetrov na uro. Študijznačilnosti, ki jih je navedel proizvajalec, se lahko prepričajo, da zadostuje eno polnjenje za naslednje:
  • 16 h. stalni pogovor;
  • približno 50 let. delo v načinu predvajanja glasbe;
  • 10 ur gledanja videa;
  • 850 ur v stanju pripravljenosti.
  • Lastniki v svojih pregledih to zagotovijo s povprečno obremenitvijo 100% pristojbine za dva dni dela. In to je dober rezultat.

    Sorodne publikacije