Kaj je roboot64.exe? Opisi datotek in metode odstranjevanja

Vse datoteke, ki imajo .exe razširitve, so izvršljive. Ti podatki pogosto vsebujejo viruse in drugo zlonamerno programsko opremo. Mnogi od njih so tako dobro prikriti, da jih je težko odkriti z protivirusnim programom, vendar je resnično. Članek bo govoril o naslednji datoteki: roboot64.exe. Kaj je to, kako razumete resnično on ali virusno? O vsem tem spodaj.

Splošni opis

Ko govorimo v uradnem jeziku, je opisana datoteka nekakšna izvedljiva. Povezan je s sistemom programske opreme Systweak Advanced System Optimizer in je posebej zasnovan za operacijski sistem Windsor. "


Kaj je torej program? Roboot64.exe je datoteka v mapi operacijskega sistema. Pogosto najde mesto v System32. Opozoriti je treba, da če je datoteka tukaj, je zelo verjetno, da ni okužena. Če je uporabnik našel roboot64.exe v katerem koli drugem mestu, ga je treba takoj preveriti s protivirusnim programom ali programom za zdravljenje. Če najdejo takšno datoteko in jo prepoznajo kot virus, jo je treba odstraniti brez upočasnjevanja. Po postopku je najbolje, da greste v register in ga očistite od neželenih podatkov.

Zakaj lahko datoteka izda napake?

Kaj je roboot64.exe? Na to vprašanje smo že odgovorili. Vendar pa se veliko uporabnikov zanima, zakaj lahko datoteka prikaže trajne napake. Najpogosteje se to zgodi, če:
 • so vnosi v register poškodovani, manjkajo ali imajo napake;
 • datoteka, okužena z virusom.
 • Če pojasnitepodrobnosti postopka podrobneje, je treba opozoriti, da lahko pride do napake, če katera koli programska oprema nasprotuje Systweak Advanced System Optimizer ali drugemu pripomočku, ki je namenoma poškodovan /okužen.


  Kaj storiti, če pride do napake?

  Datoteke roboot64.exe ni enostavno odstraniti, zato vam ni treba prenesti iz nekaterih neznanih ali tretjih virov. To je posledica dejstva, da včasih takšna spletna mesta zagotavljajo slabo kakovostno in virusno programsko opremo. V tem primeru, če uporabnik nujno potrebuje kopijo datoteke, jo morate dobiti neposredno s pritožbo na uradno spletno stran. V nadaljevanju je podrobno navodilo o tem, kako odpraviti vse napake in odstraniti program, če je to potrebno.

  Kako odstraniti?

  Datoteke roboot64.exe (opisane zgoraj), ki se nahaja v mapi operacijskega sistema, se ne sme takoj dotakniti. Najprej se morate prijaviti in popraviti vse vnose, ki veljajo za program Systweak Advanced System Optimizer, če je to potrebno.
 • Nato morate skenirati vaš računalnik /prenosni računalnik za zlonamerno programsko opremo. Začasne datoteke in mape je treba izbrisati in nato izbrisati disk iz podrobnih "sledov" vseh programov. To naredite s pomočjo posebnih orodij.
 • Nato je treba voznike posodobiti za vse naprave, saj se lahko poškodujejo po virusu.
 • Če ste prepričani, da se je datoteka pred kratkim pojavila, lahko zaženete "obnovitev". To bo popolnoma preklicalo vse spremembesistem.
 • Program Systweak Napredno System Optimizer, ki ustvarja roboot64.exe datoteke (to je zdaj razume vsak) je treba odstraniti in ponovno nastaviti.
 • Potem boste morali preveriti vse sistemske datoteke, tako da jih lahko poškoduje. Nato bi morali namestiti posodobitev OS.
 • Če je zgoraj opisana metoda ni storil, potem obstaja samo ena možnost - da se ponovno vzpostavi "čist" operacijski sistem.

  Sorodne publikacije