Kakšna kriptografska valuta je zdaj donosna na računalniku?

Zdaj je v svetu resnična kriza valutnega razcveta. Potem, ko je Bitcoin prelomil rekord vrednosti na svetovni borzi, so ga vsi močno želeli imeti. Vendar to ni tako enostavno. Dejstvo je, da je ta posebna kriptografska valuta zanimiva za globalne korporacije Microsoft, Epl in druge). Rednemu uporabniku ni lahko priti do računalniške moči IT velikanov. Toda malo ljudi ve, da obstajajo dovolj donosne alternative za bitcoin. Kakšna vrsta grobnice je zdaj donosna? Na to vprašanje bomo skušali odgovoriti ob upoštevanju vseh realnosti sodobne borze in stopnje kapitalizacije posameznih invalida. Najprej pa malo o zgodbi o bitcoinih (takoj ko je tako priljubljena).


Zgodovina nastanka Bitcoin

To kriptologijo je zamislil nadarjeni programer japonskega izvora, Satoshi Nakamoto. To se je zgodilo leta 2009. Sprva Bitcoin ni užival tako velikega povpraševanja. En virtualni kovanec je v najboljšem primeru dobil poldolarja pravega denarja. In bilo bi pametno, da so bitcoini veliko lažji. Čeprav je sedanja raven razvoja železa v večini uporabnikov računalnikov ni omogočila veliko razvezo v lasti. Sčasoma se je bitcoin znatno povečal. To se je zgodilo, ko je velika korporacija opozorila na novo valuto. In zdaj en kovanec stane 18.000 dolarjev, največje korporacije pa se ukvarjajo s slanjanjem blaga. Torej, če iščete odgovor na vprašanje, katera kriptologija je zdaj donosnalastnik domačega računalnika, lahko varno pozabite bitcoin.


Po presenetljivi rasti bitcoin-a so mnogi neodvisni programerji sprožili idejo o ustvarjanju lastne tajne valute. Vsakdo želi zaslužiti. Pojavilo se je toliko bitokinov, vendar jih malo ve. Mnogi finančni strokovnjaki pravijo, da je bitcoin "milni mehurček". Podobno ta valuta ni podprta z nobeno materialno bazo realnih vrednosti. Toda kljub izjavam "volkov iz Wall Streeta", bitcoin še naprej šokira. Samo od pridobivanja na običajen način ni več mogoče. Samo kupite Zato se postavlja vprašanje: "Kakšna vrsta grobnice je zdaj donosna in ali sploh obstaja smisel?" Odgovorili vam bomo, vendar bomo najprej analizirali načine pristanka z običajnim osebnim računalnikom.

Uporaba procesorske moči

To je zelo slaba ideja - lastnik procesorja. Dejstvo je, da ta komponenta nadzoruje delo celotnega računalnika. In proces pristanka zahteva prenos procesorja v celoti. Kot rezultat, "kamen" se ne bo spopadel s podporo celotnega sistema, ki mu grozijo resne posledice. Če razmišljate o tem, kakšno vrsto kripto valute ima zdaj dobičkonosna lastnina procesorja, potem je tukaj odgovor. Vrzi to neumno prevaro. Procesor ne bo mogel zagotoviti potrebne računalniške moči. Lahko pa hitro ubijete računalnik. Pomemben dejavnik je obseg nameščenega RAM-a. Priporoča se vsaj 4 gigabajta. Toda še bolje. Potem se lahko širiresnično donosna. Ampak v vsakem primeru, kjer je bolj donosno lastno z grafičnim adapterjem. In potem ne bo ustrezala vsaka grafična kartica. Zato preidimo na naslednji razdelek.

Uporaba računalniške moči grafičnega adapterja

Velika večina rudarjev za raziskovanje uporablja svojo strojno grafično kartico. In tako je. Ker so te komponente izostrene, da zadostijo maksimalni količini mikrokozmov na sekundo. Vendar ne bo ustrezal vsak adapter. Strokovnjaki pravijo, da je najbolj impresiven rezultat mogoče doseči le z uporabo grafičnih kartic podjetja AMD. Zelena znamka iz nekega razloga se izkaže, da je v poslu. Torej, kakšna vrsta šifriranja ima zdaj dobičkonosno prednost na grafični kartici? Vse je odvisno od značilnosti adapterja in parametrov računalnika kot celote. Najbolj priljubljeni kriptografi zahtevajo ustvarjanje kmetij iz več deset najmočnejših adapterjev. In nekomu je dovolj in ena grafična kartica. Glavna stvar je, da mora biti spomin adapterja vsaj 2 gigabajta. Drugače se nič ne bo zgodilo. Prav tako je potrebno imeti 4 GB RAM-a in procesor druge generacije Intel Core i3 (vsaj). Zdaj pa poglejmo najbolj priljubljene Criptours in poskusimo razumeti, ali so koristne.

Litecoin

To je "lahka" bitcoin različica. To kripto valuto je ustvaril programer Charles leta 2011. Danes za eno lightbox dajejo 242 $. To je precej spodoben znesek. Zato ni tako lahko dobiti te skrivnostne valute. Če pomislite, kakšne vrste kriminalci bodo imeli koristi zdajdoma, potem sploh ne gledajte v lučko. Od nekdaj so ga velike korporacije že zaklenile. In ne morejo se niti sprijazniti s petimi močnimi kmetijami. Morali bomo poiskati alternativo. Na srečo so trenutno dovolj. Pojdimo na naslednjo.

Ethereum (eter)

Ta zanimiv kurikulum je nastal z ruskim programerjem (čeprav živi v Kanadi) v imenu Vitalija Boutina. Leta 2011 je ustvaril to grobno valuto, vendar je bil razširjen šele leta 2013.
Trenutno za televizijsko oddajo določajo 682 USD. Sprva je bila zelo zanimiva in obetavna valuta. Točno, dokler Microsoft in druga podjetja nanj niso posvečala pozornosti. In zdaj je eter postal prav tako nedostopen za smrtnika, kot bitcoin. Torej, če razmišljate o tem, kaj je kripto valuta zdaj donosna na vašem računalniku in jo gledate na stran, lahko varno opustite to podjetje. Za velika podjetja se še vedno ne obesite.

Monero

Druga valuta, ki uporablja odprto kodo. Glavna značilnost je, da je lastnik le z uporabo procesorjev z arhitekturo x86.
Vsi smo znani po svoji uspešnosti, tako da ni treba računati na velike bari. Danes na borzi za enega "mine" dati $ 336. Ali ni slabo? Še en! In če uspešno zaprete blok v lasti, uporabnik izda samo 06 "moners". Torej računaj. Kot lahko vidite, ni tako preprosto nedvoumno odgovoriti na vprašanje, kakšna vrsta kriptologije je zdaj donosna za delavce.računalnike Želite postati bogati? To ni iz monero, saj lahko samo v koritu najdete procesorje x86. In njihova računalniška moč očitno ni dovolj za pristanek.

Ethereum Classic (klasični eter)

Ta kriptična valuta je neke vrste standardni eter in se od slednje razlikuje od tako velike kapitalizacije. Zato ima en uporabnik vse možnosti, da zasluži denar za to valuto. Za eno klasično oddajo na borzi dajejo 26 $. Malo, seveda. Toda bolje kot nič. Kakšna vrsta grobnice je zdaj donosna? Klasični zrak je kot nalašč za rudarstvo. Čeprav ni posebej drag. Ampak ima dobre možnosti. Morda bo letel do ravni bitcoin. In zato je smiselno držati se ali risati.

Ripple

To je relativno mlada skrivnostna valuta. Razvit je bil leta 2012. Verjetno je to najcenejša lebdeča valuta na našem današnjem seznamu. Za eno valovanje na borzi dajte le en dolar in štirinajst centov. Ta nizka cena ne pritegne velikih igralcev, kar je v rokah navadnih uporabnikov. Še posebej, ker vodilni analitiki trdijo, da bo valovanje kmalu nadomestilo bitcoin. Se spomniš Stal je tudi enkrat samo 50 centov. Zato je smiselno posvetiti pozornost tej valuti. Če sprašujete, kaj je kripto valuta zdaj donosna na grafičnih karticah nVidia - tukaj je odgovor. Nežni adapterji iz zelene blagovne znamke zadostujejo za mahanje, saj posebne zmogljivosti niso potrebne. Mimogrede, to je ena od redkih tajnih dobrin, kilahko uporabljate in uporabljate procesor. Postopek pristanka ne bo obremenil "kamna" in bo sposoben ohraniti delovanje vseh komponent računalnika. Ampak še vedno moraš biti previden s tem. Ne pretiravajte. In potem ne moreš ne samo zaslužiti denar, ampak tudi ostati brez računalnika.

Torej, kaj izbrati?

To je dobro vprašanje. Odgovor na to vprašanje je odvisen od več dejavnikov. Prvi (in najpomembnejši) - moč naprave za lastnino. Če imate na razpolago nekaj kmetij z več desetimi zmogljivimi grafičnimi karticami, je povsem možno ovirati zadrževanje etra ali strele. Ampak, če ste navaden uporabnik z enim (čeprav močnim) osebnim računalnikom, potem je vaša izbira klasična igra ali valovanje. V tem trenutku ti hromi niso posebej visoke stopnje kapitalizacije, vendar se dinamično razvijajo in imajo dobre možnosti. Torej, kakšna vrsta kriptologije ima zdaj dobičkonosno prednost na domačem računalniku? Tako je. Klasičen zrak ali Ripple. Kar zadeva možnosti, je najbolj zanimivo, da izgleda natančno. To je samo, da se pripravlja z zaporedji bitcoinov. In če je res tako, potem je smiselno dobiti nekaj deset kovancev ali jih kupiti. Če bo valovanje skočilo na bitcoin raven, potem lahko zaslužite dober posel. Še posebej, ker je "steklenica" pred kratkim začela prevzemati svoja stališča. Možno je vstopiti v areno novih igralcev. Prvi tekmovalec je valovanje s klasičnim etrom. Potrebno je imeti lastnino, medtem ko velike korporacije ne razumejo, kaj je posel, in ne prikrajšati uporabnikov te priložnosti za zaslužek. Kupite gazmogljiva grafična kartica - in naprej, na napad.

Zaključek

Torej, kakšna vrsta grobnice je trenutno donosna? V sodobni realnosti najbolj obetajoči izgledajo obetavni Ripple in Classic Ethereum (klasični eter). Čeprav niso veliko vredni, jih strokovnjaki soglasno napovedujejo hitro in stabilno rast. Medtem ko bo Bitcoin bo počasen, vendar pravico, da prevzamejo svoja stališča. Na splošno je valutni trg zelo nepredvidljiva stvar. Zato se ne zanašamo le na mnenja strokovnjakov. Veliko je odvisno od vaše sreče. V vsakem primeru morate poskusiti. In potem - kako bo šlo. Za najem niso potrebna posebna znanja in superračunalniki. Torej - naprej. In naj vam velik duh interneta pomaga!

Sorodne publikacije