Samsung Galaxy A7: pregledi. Samsung Galaxy A7: Specifikacije

Pomoč pri izbiri novega mnenja uporabnikov o pripomočkih. Samsung A7 je najstarejši model v liniji korejskega proizvajalca kovinskih pametnih telefonov. Odlikuje ga lepo, lakonično oblikovanje, zmogljiv procesor in številne druge pozitivne lastnosti.

Malo o seriji "A"

Najstarejša naprava v svoji liniji je telefon "Samsung Galaxy A7". Ocene ugotavljajo, da je pozicioniranje te serije mogoče imenovati očitno. Če pogledate značilnosti naprav, lahko razumete, da ne izpolnjujejo pogojev za najvišjo raven. Da, A7 ne doseže priljubljenega S5, čeprav je malo zastarel. Vrstica "A" je veliko lažja, poleg tega so njene naprave manj produktivne. Zato to ni več "državna", vendar še ni "vodilna".

V seriji "A" je glavni poudarek na slikovni komponenti. Namesto običajne plastike, se pri izdelavi ohišja uporablja visokokakovosten aluminij. Če govorite o Samsung A7, recenzije, fotografija je dokaz, da je on, kot brat dvojček, podoben mlajšim v tej seriji. Zunanja razlika je samo v velikosti. Kljub temu pa je v smislu uspešnosti daleč pred njimi.

Značilnosti

Pomagajte oceniti specifikacije pametnega telefona "Samsung A7". Ocene, seveda, dajejo objektivno oceno, vendar pa so lahko koristni "suhi" podatki. O tej napravi morate vedeti naslednje:
 • 2 SIM kartici za "Nano" format;
 • operacijski sistem - Android;
 • 2 GB RAM-a;
 • 16 GBvgrajeni pomnilnik;
 • možnost razširitve pomnilnika do 64 Gb;
 • teža - 141 gramov;
 • neprenosljiva baterija z zmogljivostjo 2600 mga;
 • diagonala zaslona - 55 palcev;
 • kapacitivni zaslon na dotik;
 • procesor Qualcomm MSM8939;
 • 8 jeder;
 • glavna kamera z 13 milijoni slikovnih pik;
 • kamera s 5 milijoni slikovnih pik spredaj;
 • nerazločljiva kovinska torbica;
 • senzorji osvetlitve, aproksimacije, merilnika pospeška.
 • Videz

  Veliko zanimivih informacij o tem pametnem telefonu vsebuje preglede. "Samsung A7" izgleda kot dva mlajša modela te linije. Izjema je diagonala zaslona, ​​ki je dosegla 55 palcev. Pod zaslonom je nameščen mehanski "Home" ključ, kot tudi par tipk na dotik. Nad zaslonom je logotip z logotipom, zvočnikom, očesom kamere, senzorji bližine in svetlobe. Tako kot večina pametnih telefonov iz Samsunga, ta naprava nima indikatorja dogodkov, kar je nedvomno pomanjkljivost.

  Sprednja plošča je okrašena z majhnim črtastim vzorcem. To je mogoče opaziti le pri natančnem pregledu, vendar takšna ideja popolnoma osveži dizajn. Kot vsi drugi pametni telefoni v Galaksijski liniji je tipka za nastavljanje glasnosti na levi strani in sprožilec na desni. Tu sta dve reži z luknjami za ključe. Spodaj je prikazana glavna kartica SIM. Zgornja reža se lahko uporabi za druge sedem ali za razširitev pomnilnika.

  Prefinjeno oblikovanje pregledov pripomočkov za pripomočke. »Samsung A7« se je znebil vseh gumbov in priključkovzgornji obraz. Ima samo luknjo za mikrofon. Priključek za slušalke in polnilnik sta na dnu. Tu je dodatna luknja za mikrofon. Zadnja plošča je tradicionalno opremljena s kamero (oko se rahlo razteza čez površino pokrova), bliskavico in zunanjim zvočnikom. Obstaja tudi logotip podjetja.

  Ta model pametnega telefona je predstavljen v treh odtenkih. Bela ima prijetno biserno bleščico. Črne barve ne moremo imenovati žive in čiste. Zanj so značilne modro-sive note. Zlata različica je bolj podobna bronasti. Zadeva je sestavljena kvalitativno.

  Materialne značilnosti

  Kljub dejstvu, da je "Samsung A7" popolnoma kovinski, opombe lastnika ugotavljajo, da roke ne čutijo prijetne hladi, ki je del aluminija. Dejstvo je, da so vsi obrazi tesno prekriti s posebno plastično prevleko. Na ta način, zgolj navzven, naprava izgleda tako plastično kot telefoni cenejših serij. Toda zahvaljujoč mat končnemu, pripomoček udobno leži v roki in ne zdrsne ven. Toda robovi stranskih ploskev niso pobarvani, zato je tudi kovinski sijaj in prijetna značilna hladnost.

  Značilnosti zaslona

  Veliko uporabnih informacij o pametnem telefonu vsebuje preglede. Samsung A7 je opremljen z zaslonom Super AMOLED. Njena diagonala je 55 palcev, kar bo privlačilo ljubitelje iger, video posnetkov in samo ogledovanje lepih slik. Uporabniki so prikrajšani za to, da na zaslon ali steklo nalagajo film, saj je zaščiten s premazom Corning Gorilla Glass 4, ki jeeden najsodobnejših. Območje nastavitve svetlosti je od 14 do 237 cd /kvadrat. m. se morda zdi nezadostno. Kljub temu pa je za tovrstne zaslone precej spodoben kazalnik. Zaradi prisotnosti svetlobnega senzorja je mogoče uporabiti samodejni način nastavljanja intenzivnosti osvetlitve. Poleg tega se lahko svetlost zaslona razlikuje glede na sliko, ki je prikazana na zaslonu.


  Za odlične tovarniške nastavitve je značilen Samsung Galaxy A7. Ocene ugotavljajo, da je zaslon dobro umerjen in ne zahteva dodatnih prilagoditev. Prenos barv pa lahko vedno prilagodite sebi. Lahko se namesti kot super-svetli odtenki in bolj naravno sliko, ki jo oblikuje sistem PenTile. Posebna razporeditev slikovnih pik vam omogoča, da odstranite zrnato in "napako" slike.

  Kot ena najpomembnejših prednosti Samsung Galaxy A7, povratne informacije kažejo na kakovostno oleofobno prevleko. Ščiti zaslon pred grdimi prstnimi odtisi. Toda glavna pomanjkljivost je, da je zaslon zelo svetel pri močnem soncu. Zaslon na dotik podpira do 10 hkratnih dotikov, ki bodo navdušili ljubitelje iger. Prijeten trenutek bo prisotnost možnosti, ki vam omogoča nadzor pametnega telefona v rokavicah.
  Nedvomno je dostojanstvo zaslona te naprave odlični koti gledanja. Slika ni "slepa" in se ne izkrivlja tudi z močnim odstopanjem. Kljub temu bela barva postane zelena. Toda to bo opaznosamo s skrbnim premislekom.

  Zvok

  Ena izmed najbolj priljubljenih naprav doslej je Samsung Galaxy A7. Ocene dajejo odlično kakovost zvoka. Pametni telefon je precej glasen, zato ga boste slišali na ulici, v transportu in celo iz torbe. Zvočnik je nasičen s širokim razponom frekvenc. Poleg tega tudi pri največji glasnosti zvok ni popačen. To ne velja samo za zunanjo, ampak tudi za govorjeno dinamiko. Glas sogovornika bo vedno jasen in prepoznaven, lahko razstavite ton in celo ton.

  Posebno pozornost je treba nameniti predvajanju zvočnih datotek prek slušalk. Kakovost zvoka je na najvišji ravni in ne zaostaja za vodilnimi modeli. Dodatna prednost se lahko šteje za igralca z blagovno znamko, ki ima veliko nastavitev za izboljšanje kakovosti zvoka. Učinki SoundAlive naredijo melodijo bolj realistično in prijetno. Prijeten dodatek bo prisotnost velikega števila vizualnih podob, ki spremljajo reprodukcijo.

  Strojna komponenta

  Mnogi uporabniki so že preizkusili "Samsung A7-2016". Ocene so dobra uspešnost. Naprava uporablja operacijski sistem Android. Priročna uporaba je na voljo z vdelano programsko opremo TouchWiz. Pametni telefon je opremljen s platformo Qualcomm. 8-jedrni procesor je razdeljen na 2 bloka, ki delujeta na različnih frekvencah. Vse te funkcije omogočajo pametno in nemoteno delovanje sistema.

  Kamere

  Uspešno je pridobil popularnost uporabnikov, kot je"Samsung A7-2016". Ocene upoštevajo dobro kakovost kamer. Glavna (13 Mp) omogoča dobre fotografije, kot za povprečno ceno. Čez dan je samodejno ostrenje nemoteno, vendar v mraku lahko naletite na številne težave. Meni z nastavitvami je precej velik. Hkrati je priročno in razumljivo. Meni je razdeljen na več različnih celic, od katerih je vsak odgovoren za urejanje določene funkcije. Če želite spremeniti nekatere nastavitve dovolj pogosto, lahko ustvarite bližnjico do nje, ki bo na območju fotografiranja. Ne za nič, uporaba kamere v telefonih Samsung velja za eno najboljših med tistimi, ki so trenutno na trgu.

  Na žalost je kljub vsem prednostim kamera te naprave daleč zadaj za vodilnimi vzorci. Pomanjkanje optične stabilizacije, sposobnost selektivnega fokusiranja in pospeševanje ali upočasnitev videa bistveno vplivajo na končni rezultat. Tudi tukaj ni nobenih novosti v režimu načinov.

  Na podlagi takšne analize slik, posnetih na pametnem telefonu Samsung Galaxy A72016, so odzivi naslednji:
 • ostrina se močno zmanjša v zgornjih kotih okvira;
 • natančno snemanje oddaljenih načrtov;
 • brez hrupa;
 • jasne sence;
 • majhne podrobnosti so slabo obdelane;
 • odlična makro kakovost;
 • zajem jasnega besedila.
 • Kar zadeva sprednji fotoaparat s 5 milijoni slikovnih pik, opravi veliko sefija. Ampak, glede na pomanjkanje LED bliskavico, dobre kakovostiKaligrafijo je mogoče izračunati samo v dnevnih urah. Ljubitelji "sebe" bodo cenili dejstvo, da lahko slike naredite z uporabo kretenj ali glasovnih ukazov. Tudi pozitivna točka se lahko šteje za možnost snemanja širokokotne luknje, zaradi katere lahko v eni sliki postavite več prijateljev.

  Telefonski odsek

  Glede na široke možnosti pametnega telefona ne smemo pozabiti na telefonski del naprave Samsung Galaxy A7. Povratne informacije lastnikov pozitivno ocenjujejo možnost dela na omrežju LTE Cat4. V zvezi s telefonsko aplikacijo je treba omeniti jasno risbo črk in številk. Tipkovnica je dovolj velika, zato je priročno, če pokličete številko z miniaturnimi ženskimi in velikimi moškimi prsti. Po potrebi se lahko digitalni blok z eno roko zmanjša za nadzor nad njimi. Možnost premikanja tipkovnice s strani na drugo bo dodatna prednost za levico.

  Kot pri drugih napravah Samsung, se na tem pametnem telefonu izvaja Smart Dial. Njegova uporabnost je, da se pri izbiranju številke samodejno poišče iskanje seznama stikov. V zvezi z besedilno tipkovnico bo uporabna funkcija nepreklicnega niza.

  Priročno organizirano delo z dvema SIM karticama. Upravljamo jih lahko prek sporočila slepega. Vsako kartico SIM lahko določite kot primarno. Pri omrežjih 3G (LTE) lahko vsak od njih deluje, vendar ne istočasno. To je posledica dejstva, da je v pametni telefon nameščen samo en radijski modul.

  Avtonomija

  Zmogljivost baterije ni največja - 2600 mAh. Glede na diagonalozaslon ni dovolj za dolgo življenjsko dobo baterije. Kljub temu se je baterija izkazala za slabo. Glede na to, da procesor pametnega telefona ni najbolj produktiven, je poraba precej ekonomična. Da, v načinu neprekinjenega pogovora mora naprava delovati 17 ur, v načinu brezžičnega interneta pa 13 ur. Neprekinjeno branje v programu FBReader z udobno svetlostjo lahko traja do 22 ur. Gledalci filmov lahko 12 ur uživajo v delu pametnega telefona. Toda v 3D igralnem načinu se baterija hitro usede - manj kot 4 ure.

  Če želite podaljšati življenjsko dobo baterije, lahko vklopite način za izjemno varčevanje z energijo, ki je opremljen s skoraj vsemi pametnimi telefoni Samsung. Vključuje preklapljanje zaslona v črno-belem stanju. Poleg tega bodo vse aplikacije in funkcije onemogočene, razen tistih, ki so pomembne.

  Verzija 2016

  Na podlagi izkušenj z uporabo pametnega telefona, je bilo delo opravljeno na napakah, kar je povzročilo izdajo nove različice pametnega telefona "Samsung A72016". Pregledi lastnikov so zaznamovani z resnimi izboljšavami. Najpomembnejše so naslednje točke:
 • posodobljen dizajn, ki napravo naredi kot vodilno napravo;
 • izdelani so iz aluminijastih stranskih obrob, sprednja in zadnja plošča pa sta prekrita z močnim zaščitnim steklom;
 • V mehanski tipki je vgrajen bralnik prstnih odtisov;
 • Tipke na dotik imajo lepo osvetlitev ozadja;
 • je znatno zmanjšal okvir okoli zaslona, ​​kar omogočapametni telefon je bolj kompakten;
 • Količina pomnilnika RAM se poveča na 3 GB;
 • Notranji pomnilnik je mogoče razširiti na 128 GB;
 • operacijski sistem - Android 511;
 • zmogljivost baterije se je povečala na 3300 mAg;
 • podpora za hitro polnjenje;
 • Pojavil se je kazalnik zamujenih dogodkov.
 • Pozitivne povratne informacije

  Masa oboževalcev je v takšni napravi, kot je pametni telefon "Samsung A7". Mnenja vsebujejo veliko pozitivnih informacij. Glavne prednosti naprave so naslednje:
 • dobra kakovost slike, sočne barve, pomanjkanje zrnatosti, čudoviti koti gledanja);
 • vključene so udobne slušalke;
 • Stranske tipke imajo dokaj gladke klike in lepo obliko;
 • je samodejni nadzor svetlosti, odvisno od stopnje osvetljenosti;
 • veliko število nastavitev fotoaparata, ki omogoča fotografiranje odlične kakovosti;
 • Odlična kakovost zvoka (prek zunanjega zvočnika in slušalk)
 • je priročno združevanje stikov v imeniku.

 • Negativni odzivi

  Tako brezhibna, na prvi pogled naprava, kot je "Samsung A7", ni brez pomanjkljivosti. Mnenja kupcev vsebujejo naslednje negativne komentarje:
 • telefon je zelo občutljiv na padce in udare (skoraj takoj);
 • Kljub dejstvu, da je celoten kovinski kovček;
 • Medtem ko hkrati sproži več aplikacij, se naprava začne veliko segrevati;
 • morajo izbrati med priložnostjonamestite drugo sedem in pomnilniško kartico;
 • nezadosten obseg notranjega pomnilnika;
 • glavna kamera močno strši nad zadnjim pokrovom, zato se njena meja hitro opraska;
 • Neprimerno je, da so avdio izhod in priključek kabla USB preveč blizu;
 • manjkajoči kazalnik zamujenih dogodkov;
 • šibka baterija;
 • Ohišje se hitro opraska, če uporabljate napravo brez pokrova;
 • je neupravičeno visok strošek (kovinski kovček pod plastičnim brizganjem ni vredno plačati za to).
 • Zaključek

  Ocene telefona "Samsung A7" so na splošno pozitivne. Glavne prednosti so popolnoma kovinski kovček, zaščiten pred prodiranjem prahu in sodobno "polnjenje". Visokokakovostni materiali, majhna teža in majhna debelina zagotavljajo popolno udobje pri uporabi. Kar se tiče strojne komponente, je to zlato središče med proračunskimi in vodilnimi napravami.

  Ta pametni telefon bo zanimiv tistim uporabnikom, ki se jasno zavedajo, kaj se pričakuje od njihovega pripomočka. Opremljen je z visoko kakovostnim zaslonom, dobrima kamerama, produktivno platformo, vendar ne obljublja ničesar naravnega.

  Kar se tiče stroškov stroja, je za naprave Samsung običajno. Vendar, če ne želite preveč plačati za blagovno znamko, lahko najdete veliko pripomočkov, ki lahko ponujajo veliko bolj zanimive priložnosti za isto ceno.

  Sorodne publikacije