Kako spremeniti povezavo kanala v YouTubu

Kako spremeniti povezavo kanala na Youtube ni namenjena vsakemu uporabniku. Mnogim ljudem sploh ni treba naložiti videa v omrežje, zato na tem spletnem mestu ni kanala. Če pa pogosto in redno posnamete slike in videoposnetke in s tem privabite potencialne gledalce v svoj kanal, razmislite o "berljivosti" naslova. Prilagojena povezava je veliko boljša od neurejenega niza znakov in znakov. Naslov pomnilnika včasih poveča verjetnost, da se uporabnik vrne na vaš kanal. Za ljudi z dobrim spominom je preprosto in hitro ubiti naslov vašega kanala v iskalnem nizu, pritisniti tipko Enter in ga takoj udariti, mimo iskalnik.

Ni vse tako enostavno: zahteve za kanal YouTube

Tudi na samem spletnem mestu je vprašanje: "Kako spremenim povezavo kanala na YouTubu?" - Objavljeno v oddelku F. A. Q. (pogosta vprašanja). Ustreza dovolj razširjenemu opusu, ki je v bistvu sestavljen iz določenih zahtev. Najprej bo trajalo nekaj časa, saj je bil kanal ustvarjen - vsaj mesec dni, natančneje - vsaj 30 dni. Če želite začeti kanal in takoj razviti svoj naslov, ne bo delovalo. Drugič, morate imeti vsaj na stotine naročnikov. Tu je naloga za obdobje od začetka do enega meseca - zbrati dovolj navijačev. Od kod prihajajo? Poskusite vprašati prijatelje ali celo pisati objave na družabnih omrežjih. Od vas, seveda, visokokakovostne vsebine: zanimivi videoposnetki, zaradi vaskateri uporabniki bodo prišli na vaš kanal.

Pomislite sedemkrat - enkrat na spremembo: o pomembnosti izbire naslova

Preden začnete delovati, si zapomnite zelo pomembno podrobnost, ki jo je že zadel veliko uporabnikov: Youtube vam omogoča, da spremenite ime kanala. samo enkrat Če ga želite ponovno spremeniti, ne boste uspeli. Lažje bo začeti nov kanal. Na žalost je taka politika Youtube. Poleg tega so vsi uporabili ime kanala, da bi uporabili več. To pomeni, da tudi če je bil kanal dolgo odstranjen, mu še vedno ne boste mogli dodeliti imena. Torej, preden veste, kako spremeniti povezavo kanala na Youtube, dobro premislite, da jo želite zamenjati. Razmislite, kako se bo vaša aktivnost sčasoma spremenila in ali bo vplivala na kanal. Možno je izbrati bolj ali manj nevtralno ime (psevdonim ali celo priimek in ime), primerno za vse vsebine.

Kako narediti in spremeniti povezavo kanala na YouTubu: pravilno zaporedje

Za začetek morate na zavihku Splošne informacije odpreti nastavitve računa, izberite gumb Napredno. Odpre se stran z dodatnimi nastavitvami. Pod naslovom "Nastavitve kanalov" je povezava, ki prikazuje naslov kanala. Če niso izpolnjene vse zgornje zahteve, se po naslovu prikaže povezava z naslovom "Če želite izbrati svoj URL, kliknite" (Ustvari URL po meri).
Po kliku boste videli seznam različic, kako spremeniti naslov kanala. Na žalost o YouTubu ni mogoče razmišljatineodvisno, kot na primer "VKontakte".
Izbrati morate samo svojo izbiro. Zdaj veste, kako spremeniti povezavo kanala na Youtube, to morate storiti.

Sorodne publikacije