Huawei načrti: Pregled modela, Ocene, Izbirni nasveti in Pregledi za proizvajalca

Izbira dobre tablice v našem času ni tako enostavna, kot se zdi na prvi pogled. Trg predstavlja veliko število različnih modelov naprav različnih proizvajalcev in so vsi privlačni na svoj način. Lahko, seveda, raje nekakšne malo znane blagovne znamke iz nebesnega imperija in plačati nekaj skromnih 2-3 tisoč rubljev, vendar bo tak nakup kmalu prinesel veliko frustracijo zaradi slabe kakovosti. Najboljša možnost je izbira dokazane blagovne znamke, na primer Huawei. Mizice tega proizvajalca so že dolgo priljubljene med uporabniki, predvsem zaradi dostopnih cen, odlične učinkovitosti in visoke kakovosti. V današnjem pregledu si bomo ogledali nekaj zelo zanimivih modelov te blagovne znamke, ki jih lahko varno priporočite za nakup.


Huawei MediaPad 10 FHD

Prva naprava na današnjem seznamu je tablet Huawei MediaPad 10. Ta model je eden prvih pripomočkov kitajskega podjetja. Kljub dejstvu, da je že pet let od izdaje naprave na trgu, značilnosti tablet še vedno ostajajo pomembne do danes.

Vsebina paketa

Tablični računalnik Huawei je dobavljen v majhni škatli z vdelano programsko opremo. Znotraj, poleg same naprave, je tudi kabel za polnilnik, z lastnim priključkom, adapterjem "polnilec", garancijsko kartico, navodili in na splošno vse.

Izgled

Izgleda, da je Huawei Mediapad 10 precej zanimiv. Na dnuZa priključitev na priklopno postajo sta priključena dva priključka in 30-polni priključek za polnilnik. Na vrhu, pod vtičem, so priključki za kartico SIM in pomnilniško kartico.

Na desni sta le gumba za nastavitev glasnosti in tipka za vklop /izklop. Na levi strani, poleg priključka za slušalke 35 mm, nič drugega. Sprednji del naprave je skoraj v celoti zaseden z velikim 10-palčnim zaslonom. Nad zaslonom je prikazana sprednja stran kamere, zraven pa je senzor. Zadnja stran je praktično prazna - le leča fotoaparata, bliskavica in dva zvočnika.

Značilnosti naprave

Tableta deluje na procesorju HiSilicon K3V2. Ima 4 jedra, frekvenca ure pa je 12 GHz. Čip Vivante GC4000 v skladu z razporedom ustreza večini sodobne igrače pri visokih nastavitvah. Pomnilnik tabličnega računalnika je lahko 1 ali 2 GB. Zaslon, kot je že omenjeno zgoraj, ima diagonalo 10 palcev. Njegova ločljivost je 1920 x 1080 slikovnih pik. Gostota slikovnih pik je dobra - 226 ppi. Zaslon podpira do 10 klikov in ima dober oleofobni premaz. Vrsta matrike - IPS. Vidni koti so blizu maksimuma, slika, ki odstopa od središča, le malo izgubi v nasičenosti, kar je dober kazalec. Prenos barv na zaslonu je odličen, zaloga svetlosti je visoka, brez kontrasta. Operacijski sistem je nadgradnja Android 404 na 412. Kot lupina se uporablja EMUI podjetja. Hitrost in uspešnost sistema pritožbne - vse deluje shustro.
Kameri na tabličnem računalniku sorazmerno dobro snemajo. Frontalka ima ločljivost 13 MP, ki je na splošno standardna. Za video komunikacijo se bo popolnoma prilegala, vendar ni nobenih salfi. Glavna kamera z 8 milijoni slikovnih pik ima samodejno ostrenje in LED bliskavico. V popoldanskem času fotografije niso slabe, vendar v temnem vremenu ali zvečer lahko pozabite na snemanje. Baterija ima kapaciteto 6600 mAh. Od polnega polnjenja lahko tableta "živi" približno en dan pri povprečni obremenitvi. Če se naprava uporablja bolj aktivno, je maksimalna baterija dovolj za 11-12 ur. Nič ni treba govoriti o brezžični tehnologiji, obstaja celoten nabor 3G, Wi-Fi, LTE, GPS, Bluetooth itd.

User Reviews

Povratne informacije uporabnikov na tabličnem računalniku kažejo, da je bil model zelo uspešen, vendar ne brez pomanjkljivosti. Torej lastniki opozarjajo na nizko avtonomnost naprave, šibko kamero, zastarelo različico vdelane programske opreme in poroko, ki je povezana z okvaro zaslona. Drugih pritožb ni - to je dobra naprava za vaš denar.

Huawei MediaPad M3

Drugo mesto današnje ocene je tablet Huawei M3. Ta model je sodobnejši od prejšnjega, saj je bil izdan leta 2016. Značilnosti tukaj so opazno boljše, in na splošno je naprava vredna svojega denarja in pozornosti.

Izpolnitev

Gadget se tradicionalno prodaja v majhni blagovni znamki. Tukaj je paket precej bogatejši in gre za: tablični računalnik, servisni priročnik, garancijski list, omrežni adapter, kabel za polnjenje USB, "sponko" za odpiranje pladnja za SIM kartico in slušalkeAKG H300.

Opis

Sprednja stran Huawei M3 ima zaslon, ki pokriva skoraj ves prostor. Pod zaslonom je mehanski gumb. Istočasno izvaja funkcije skenerja natisov in gumbov "Nazaj" in "Domov". Na vrhu zaslona je sprednja kamera, poleg katere so "skriti" različni senzorji in svetloba dogodka.

Zgornji del naprave ima zunanji zvočnik in 35 mm vtičnico za slušalke. Na dnu je še en zvočnik, priključek za polnjenje, mikrofon in reža za pomnilniško kartico ter kartica SIM. Leva stran tablice je prazna, na desni pa je tradicionalna tipka za vklop /zaklepanje in tipka za glasnost.

Značilnosti

Zaslon v tabličnem računalniku ima diagonalo 84 palcev. Vrsta matrike - IPS. Ločljivost je 1600 x 2560 slikovnih pik, gostota slikovnih pik je 359 ppi. Zaslon je prekrit z zaščitnim steklom z zelo dobrim oleofobnim premazom. Največji koti gledanja. S prenosom barve, svetlosti in kontrasta, brez težav. Nasičenost je tudi na visoki ravni. Na splošno je prikaz naprave zelo podoben AMOLED zaslonom v smislu kakovosti slike. Treba je omeniti, da ima zaslon M3 nekaj uporabnih funkcij za prilagoditev barve po vaših željah in za zaščito vida. Kar zadeva "železo", stane Hisilicon Kirin 950 z 8 jedri in hitrostjo 23 GHz. Video čip - Mali-T880 MP4 - 4 GB. Delovanje naprave je končano. Tableta brez težav "vleče" sodobne igre pri visokih in maksimalnih nastavitvah, zaloga RAM-a z glavo pa je dovolj za pametno delo sistemavmesnik.
Mimogrede, o vmesniku. Tukaj je EMUI 4.1 firmware, ki deluje pod operacijskim sistemom Android 6.0 s poznejšimi posodobitvami. Sprednja kamera ima 8MP in fiksno ostrino. Primeren je ne le za video komunikacijo, temveč tudi za dobro izvedbo salfi. Glavna kamera ima tudi 8MP modul za samodejno ostrenje, vendar brez bliskavice. Kljub temu so fotografije zelo ostre, nasičene in svetle, s pravilno osvetlitvijo, ravnovesjem beline. Poleg tega je veliko zanimivih načinov za zajemanje. Treba je omeniti, da tudi v temi, naprava vzlet naprave zelo dostojno, tudi brez bliskavice. Podpora za LTE na tablet Huawei MediaPar M3, kot tudi druge tehnologije: 3G, Wi-fi, GPS, Bluetooth itd. Baterija ima kapaciteto 5100 mAh. Tableta je polna polnila približno 24 ur z zelo malo uporabe. Če je obremenitev povprečna in višja, bo akumulator manjkal 8-14 ur, kar je tudi precej dobro.

Pregledi tablet

Pregledi naprav kažejo, da je M3 zelo uspešna in uravnotežena tableta, ki ima veliko zanimivih tehnologij in odličnih lastnosti. Slabosti naprave vključujejo dejstvo, da hitro praskanje primeru, ne zelo veliko baterijo, pomanjkanje hitro polnjenje in bliskavico.

Huawei MediaPad T310

No, zadnja za danes je tablet Huawei T310. To je še novejši model, ki je skoraj postal hit za podjetje. Naprava ima veliko zanimivih funkcij in zelo dobrih lastnosti, in to je povsem sprejemljiv denar!

Vsebina paketatablete

Naprava je dobavljena v istem okencu kot prej. Dobavni paket je naslednji: tablični računalnik Huawei, kabel USB, adapter za polnilnik, držalo za kartico SIM in pomnilniško kartico, navodila, garancijski list in vse ostalo. Slušalke tokrat žal niso bile vključene.

Videz naprave

Objektiv glavne kamere je osamljen na hrbtni strani. Pred glavnim prostorom zavzema zaslon, nad katerim je sprednja kamera, različni senzorji in indikator zgrešenih dogodkov. Na žalost ni bilo mesta za skener. Huawei Mediapad T310 ima na koncu tablice samo mikrofon in zunanji zvočnik. Na levi strani so slušalke in polnilni priključek, kartica SIM in pladenj za pomnilniške kartice. Na desni strani tradicije so kontrolniki glasnosti in gumb za vklop /izklop.

Specifikacije

Tablični računalnik ima procesor Snapdragon 425 s 4 jedri in hitrostjo 14 GHz. Grafični pospeševalnik tukaj je Adreno 308 in RAM od 2 do 3 GB. Delovanje naprave je dobro, sistemski vmesnik se ne upočasni, vse deluje gladko in gladko. Z igrami problemov se tudi ne pojavlja, razen z nekaterimi zelo "težkimi". Zaslon je 96 palcev pri ločljivosti 1280 x 800. To je malo čudno, da uporabite HD-resolucijo namesto FHD, vendar ne boste naredili ničesar. Kakovost zaslona je povprečna. Očitno je, da je bila matrika IPS konfigurirana, vendar je to storila dokončno slabo. Nasičenost barv je očitno premalo, zaradi tega trpi zaradi prenosa barv.Osvetlitev je največja, največji koti gledanja, z upogibom pa je zabrisana in vijolična barva. Tudi o kamerah, še posebej ne reči nič - so in je dobro. Frontal je primeren samo za video klice, glavno kamero pa lahko odstranite samo v prvi polovici dneva. Kakovost slik je sprejemljiva, vendar ni idealna. Operacijski sistem na tabličnem računalniku Android 7 z nadaljnjimi nadgradnjami. Kot lupina je blagovna znamka EMUI 5.1 zelo prijetna in enostavna za uporabo. Vsebina vseh brezžičnih tehnologij je tudi: LTE, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Glonass, itd. Kar se tiče baterije, je njena prostornina 4800 mAh. Pri polni napolnjenosti lahko naprava preživi približno 7 ur pri nizkih obremenitvah. Če napravo uporabljate na "polnem kolutu", se bo avtonomija zmanjšala na 4-5 ur.

Ocene uporabnikov

Pregledi tablic kažejo, da se je naprava izkazala za zelo dobro in popolnoma uravnoteženo za funkcije. Pomanjkljivosti so tradicionalno "šibke" baterije, ki se hitro izpraznijo pri srednji obremenitvi, kamera, katere kakovost slike je mogoče oceniti na štiri minuse, srednji zaslon in tihi zvok zunanjega zvočnika. Drugih pritožb ni.

Sorodne publikacije