Električni trimer "Caliber POV-1500V": pregledi in primerjave z analogi

Če ste vajeni ohraniti trato v brezhibnem stanju, potem za to zagotovo imate ustrezno opremo. V nasprotnem primeru se lahko seznanite z obsegom sodobne opreme, ki je na voljo za prodajo. Med drugimi rešitvami je treba dodeliti kosilnice za travo in trimerje, ki delo na vrtu ne naredijo le prijetno, ampak tudi učinkovito. Vendar, če primerjamo oba modela zgoraj omenjene tehnike, je mogoče omeniti, da je prirezovalnik veliko bolj okreten, lažje ga je nadzorovati, in tudi, da zdrsne iz območij v bližini ograje in konstrukcij.


Mnogi potrošniki se sprašujejo, kako izbrati trimer zase. Najprej se morate odločiti o glavnih značilnostih, nato pa lahko pazite na proizvajalca. Med drugim lahko najdete "Caliber POV-1500V", o katerem bomo razpravljali spodaj.

Splošne informacije o termometrih POV-1500V +

Če se niste odločili, kateri model opisane naprave vam ustreza, si lahko podrobneje ogledate značilnosti in prednosti zgoraj navedene možnosti. Plačati za to v povprečju bo imel 4 tisoč rubljev. Ta naprava se uporablja za košnjo trave okoli vrtne površine in na sosednjem območju. Rezalni elementi trimerja električnega "Caliber POV-1500", ki vam bodo pomagali pri izbiri, so ribiška vrvica in nož. Zato lahko naprava obvladuje debelo zemljo in mladi travnik. Prevoz se lahko opravi preprosto zaradi zložljivega droga. Med njimiDodatne prednosti vključujejo prisotnost sestavljenega ramenskega traku, ki zmanjšuje obremenitev na rokah.


Pregledi uspešnosti

"Kalibar STO-1500V" ima moč 15 kW, kar je po mnenju kupcev precej pomemben kazalnik. Model ima prilagodljivo pogonsko gred. Telo tehta le 54 kg. Po mnenju kupcev takšna masa ne more povzročiti napetosti v rokah. Proizvajalec je napovedal prisotnost razstavljene gredi. Hitrost vrtenja vretena doseže 10.000 vrtljajev na minuto. Potrošniki uživajo v dejstvu, da ima "Caliber POV-1500V" električni motor, ki odpravlja potrebo po nakupu goriva. Takšna oprema bi bila primerna za zasebno ozemlje, kjer je na voljo dostop do prodajnega mesta. Debelina ribiške linije je 16 mm. Motor se nahaja na vrhu. Nekateri potrošniki, po njihovih besedah, iščejo tovrstno opremo. Premer pomika je 254 mm

Pregled prednosti

"Kaliber POV-1500V" ima po mnenju potrošnikov precej širok seznam prednosti, med katerimi je treba razlikovati:
 • varno delo;
 • možnost enostavnega prevoza;
 • udobje med delovanjem.
 • V zvezi z varnostjo je izražena v prisotnosti zaščitnega plašča, ki izključuje uporabnika, ki se je dotaknila trave. Enostaven prevoz je omogočil zložljiv drog. Zato je "Caliber" zelo primeren za prevoz in shranjevanje. Potrošniki so še posebej pomembni in udobni pri delu. Zagotovljena je s posebnim ročajem, ki omogoča zanesljivo vzdrževanjeorodje v roki.
  Mnogi potrošniki gledajo na dejstvo, da dodeljuje opremo za delo s toksičnimi emisijami. Ker je ta model električen, njegovo delovanje ne spremljajo škodljivi izpusti. Naprava deluje z nizko stopnjo hrupa, majhna teža pa omogoča uporabo tudi za starejše in ženske. Hitra sprememba gozda je mogoča zaradi polavtomatske glave.

  Model navodil za uporabo

  Trimer električni "Caliber POV-1500V", priročnik z navodili, ki je v celoti na voljo in delno opisan v članku, je zelo učinkovito orodje. Pomembno pa je vedeti, da je oprema lahko vir velike nevarnosti. V zvezi s tem proizvajalec priporoča upoštevanje preprostih pravil. Na primer, tujci, zlasti otroci, se med delom ne smejo približati enoti. Rezila ne puščajte brez nadzora. Košnja trave se lahko opravlja izključno podnevi ali, če je primerno, z umetno svetlobo. Pred vklopom motorja se morate prepričati, da na delovnem mestu ni tujih predmetov, kot so kamni. Nadomestno orodje, ki ga predstavljajo šobe, je treba izbrati z namenom in s parametri. "Caliber POV-1500V", navodila za uporabo, ki jih morate vsaj prebrati pred uporabo, je treba hraniti izven dosega otrok in na suhem mestu. Pri uporabi naprave morate uporabljati osebno zaščitno opremo, kot je nprrokavice in očala. Proizvajalci priporočajo nositi udobna oblačila. Rezanje naprave ne sme poškodovati električne žice, v nasprotnem primeru obstaja nevarnost električnega udara ljudi. Pomembno je, da spremlja stanje napajalnega kabla. Prepričajte se, da se v celoti mošta, kadar nameravate uporabljati opreme. Ne nenadoma vleči in potegnite kabel odklopite iz vtičnice. Kabel je treba zaščititi pred neposredno izpostavljenost toplote, infiltracijo agresivnih snovi in ​​izpostavljenosti ostrimi predmeti. Nož rezilo ne sme bend, in ga premakniti, kot je rezalna glava potrebna vzporedna s tlemi. Vsak drug položaj je nevarno.

  zaradi toplotnega obrezovalnik

  Nekateri potrošniki soočajo s problemom, ko obrezovanje "kalibra stand-1500V« ogrevani. To se lahko zgodi iz več razlogov. Med drugim je treba poudariti težave z hranjenje napetost, ki se lahko zviša ali zniža. Včasih se zgodi, in tako, da je ena faza izgine in je njegovo pristranskost. V teh primerih, električni motor deluje v nenormalnih razmerah, ki vodi do sprememb v električnih lastnosti in povečati tok v navitjih. Da se ugotovi, ali je to potrebno uporabiti tester. Majhna razlika - je norma. Vendar, če vrednosti precej razlikujejo, je razlog za iskanje in odpravljanje težav. Včasih se zgodi, in tako, da obrne gred motorja poveča obremenitev. V motorju lahko nosite ležajev. V nekaterih primerih, motordela suha (brez mazanja). Če je v navitjih vezje ali če napajalna napetost ni normalna, se motor lahko segreje. Kazalnik nenormalnega dela je povišana temperatura motorja. To pomeni, da v bližnji prihodnosti morda ne bo uspel. Če opazite povečano temperaturo na motorju, morate ugotoviti razlog, ki vam bo prihranil denar pri nakupu novega motorja ali celo naprave.

  Stroški rezervnih delov

  Električni trimer "Caliber POV-1500V", rezervni deli, ki jih boste morda potrebovali med delovanjem opreme, včasih zahteva zamenjavo motornega adapterja. Lahko kupite to stran za 400 rubljev. V nekaterih primerih je treba zamenjati palico, njena vrednost je 1200 rubljev. Toda tuljavo lahko kupite le za 177 rubljev. Električna oprema lahko zahteva stikalo. Njegova vrednost je 200 rubljev. Povprečna cena za nož je 280 rubljev. Toda motorje lahko kupite za 2600 rubljev. Če vam dobavljeni pas ne ustreza, lahko kupite novega. Njegova vrednost je le 160 rubljev.

  Značilnosti montaže

  Pogosto kupci začetniki postavljajo vprašanja o tem, kako zgraditi "kalibar POV-1500V". Ta dela niso posebej zapletena. Prvi korak je vgradnja nastavljivega ročaja. Vstaviti ga je treba v stojalo. Položaj lahko naredite čim bolj priročen. Ročaj je privit, vendar ga ne smete priviti do konca montaže. Konec koncev, v prihodnosti jeurediti. Na naslednjem koraku lahko pritrdite trak na ramo. Njegov karabin je pritrjen na palico. Obrezovalnik se namesti na ramo, tako da imate možnost prilagoditi trak in ročaj svojim željam. Sedaj lahko privijte vijake ročice do konca. Električna kremplja "Caliber POV-1500" ima palico, povezava obeh delov se izvaja v naslednji fazi. Element je pritrjen na dno palice in mora vstopiti v vodilni utor. Zbrana povezava se ne sme razlikovati, če ste vse naredili pravilno. Če je potrebno, lahko pritrdilni element pritisnete. Dodatno pritrditev se privije do naslona. Odvisno od dela, ki ga je treba opraviti, se spodnja palica lahko vrti pod kotom 180 °. Vedno bo varno pritrjen.

  Primerjava z analogi

  Če se ne odločite za napako pri izbiri, potem pred nakupom morate upoštevati več modelov trimerjev, tako da jih primerjate z opisano različico opreme. Analog od proizvajalca je model POV-1500VR + 00000061618, ki stane malo dražje - 4490 rubljev. Ta različica naprave je enostavna za uporabo in se lahko uporablja za košnjo trave ob robovih trate. Prednosti takšnega modela so zmanjšanje hrupa in vibracij. Zasnova je opremljena z jermenskim pogonom. V takšnem agregatu, kot je opisano zgoraj, je distančna palica, ki omogoča udoben transport orodja. Vključuje dva rezalna priključka. V zvezi z močjo, potem je enako kot v "Caliber POV-1500V", preglede, ki ste jih lahko preberete zgoraj. Vendar panaprava tehta malo več - 3586 kg. Njene dimenzije so tudi različne in obsegajo 937x105x223 mm, hitrost vretena pa je 75 tisoč obr /min, kar je precej nižje. Mogoče vas zanima tudi premer za pristanek, ki znaša 254 mm, pri tem pa je d-oblika in motor nameščen na vrhu. Debelina ribiške vrvice ostaja enaka.

  Primerjava s trimerjem modela Huter GET-1500SL 70/1/6

  Če se še vedno niste odločili, kakšno opremo kupiti, potem lahko razmislite o Huter GET-1500SL, katerega stroški so višji in so 4112 rubljev. Takšna naprava je namenjena košnji trave na majhnih parcelah. Motor je hlajen z zrakom. Transport in skladiščenje sta poenostavljena zaradi zložljivega droga. Komplet vsebuje trilopatni nož, ki vam omogoča rezanje celo gosto krmo. Pogostost vrtenja v tem primeru je 8 tisoč vrtljajev na minuto. Toda premer pristanka ostane enak - 254 mm

  Mnenje strokovnjakov o trimerjih znamke «CALIBER POV-1500»

  Električni trimmer «CALIBER POV-1500» je visokotehnološka oprema, ki je namenjena košnji trave in izravnavanju robov trate. Strokovnjaki trdijo, da je vsaka druga uporaba po vrsti obrezovanja gostih grmov in živih meja neprimerna. To velja tudi za nego trave na velikih površinah. Ta model je zasnovan za delo v zmernih podnebjih. Delovanje je možno v temperaturnem območju od -10 do + 40 ° C. Relativna vlažnost v tem času ne sme biti večja od 80%.Ko ste prebrali mnenje strokovnjakov o kosilnici "CALIBER POV-1500V", boste lahko razumeli, da mora biti prevoz opreme izveden v zaprtih vozilih, potrebno pa je zagotoviti skladnost s pravili prevoza blaga, ki delujejo na avtomobilih določene vrste. Napajanje prihaja iz izmeničnega napajanja, napetost 220 V, frekvenca 50 Hz. Vendar pa je po mnenju strokovnjakov možno odstopanje 10%, pogostnost pa se lahko na obeh straneh razlikuje za 5%.

  Ocene strokovnjakov o značilnostih uporabe obrezovalnika

  Elektrometer "CALIBOR POV-1500V", pregledi strokovnjakov, ki vam bodo pomagali, da se izognete napakam pri delovanju enote, uporabite skupaj z držalom za pritrditev podaljška, kar bo preprečilo odstranitev vtiča iz priključka. Strokovnjaki poudarjajo, da bo za vklop motorja treba pritisniti gumb zaganjalnika. Za zagon motorja morate gumb spustiti. Če želite delati z napravo, morate zavzeti stabilen položaj, dvigniti opremo z obema rokama in vstati natančno. Elektrometer "CUBR-1500V" mora biti brez posebne napetosti, rezalna glava ne sme biti na tleh. Oprema je opremljena z rezalno glavo s polavtomatskim podajanjem ribiške vrvice. Da bi ga sprostili, je potrebno pritisniti na gumb glave tal, ko oprema teče pri visokih hitrostih. Strokovnjaki poudarjajo, da je na notranji strani zaščitnega ohišja kovinski nož, ki bi moral odrezati odvečni delribiško vrv Pokrov je zaprt s plastičnim pokrovčkom, ki ga je treba pred začetkom dela odstraniti. Prirezovalnik "Caliber POV-1500V", katerega pregled je naveden v članku in ga morate pred nakupom opisane opreme prebrati, ga hranite tako, da je glava ribiške vrvice vzporedna s površino tal. Za izboljšanje kakovosti košnje je treba napravo premakniti z desne na levo. Potrebno je skrbno delati z njim, ne da bi pri tem izvajali ostre premike. Za izboljšanje kakovosti košnje strokovnjaki priporočajo uporabo najvišje hitrosti motorja. Ampak, za zmanjšanje mokre trave ne bi smelo biti. Motor pri delu ne sme biti preobremenjen. Delovanje enote je treba zamenjati s počitkom. Čas neprekinjenega delovanja električnega obrezovalnika "CALIBER POV-1500V" je 20 minut, po katerem je potrebno narediti desetminutni premor. Iz delovnega območja morate odstraniti kamne, žice in tujke. Če nameravate uporabiti nož, morate rezanje opraviti pri polnem številu vrtljajev motorja. Strokovnjaki priporočajo uporabo traku na rami. Če je pravilno nastaviti, bo prevzela težo naprave in sprostila roke operaterja. Ročico je treba uporabiti z nameščenim varnostnim nosilcem. Če ne upoštevate tega priporočila, lahko dobite resne poškodbe. Strokovnjaki priporočajo izključitev nenamernega zagona električne opreme. Ni treba, da je prst na stikalu nepotreben. Med delom je treba biti še posebej pozoren. "Caliber POV-1500V", pregled naje priporočljivo prebrati pred začetkom zdravljenja, je treba izključiti, če se počutite utrujeni. Samopopravljanje opreme je prepovedano. Ne nameščajte naprav ali delov, ki niso navedeni v navodilih ali katalogu proizvajalca. Kljub dejstvu, da naprava deluje na zmanjšano raven hrupa, za zmanjšanje škodljivih učinkov med delom je treba uporabiti zaščitne podloge ali slušalke. Med delom je potrebno izbrati stabilen, udoben položaj.

  Mnenje strokovnjakov o posebnostih priprave za delo

  V prvi fazi je treba pred začetkom dela določiti roke na vodilnih drogovih. Ti so urejeni individualno. Po tem lahko začnete namestiti zaščitno ohišje. Ima pravokotno režo, na katero je pritrjena plošča. Namestiti ga je treba tako, da luknje sovpadajo z luknjami na ohišju. Palica je pritrjena z objemko. Hkrati je treba v luknje vstaviti pritrdilne vijake. Strokovnjaki svetujejo, da na njih zagrizete orehe in jih zategnete. Najbolj priročen način za to je uporaba križnega izvijača. V procesu delovanja, trimer električni "CALIBER POV-1500", pregledi, ki vam bo omogočilo, da razumete, kako bolje ravnati z napravo, ki lahko zahtevajo spremembe v nože. Preden začnete s temi manipulacijami, se morate prepričati, da je enota odklopljena od napajanja. Nožno pritrdilno matico odvijte z vrtenjem v smeri urinega kazalca. Potem morate odstraniti spodnji pokrov in vpenjalno podložko iz palice prilagodljive gredi. Na nož je položen nov nož.Rezalno orodje mora biti centrirano in nameščeno na drogu gredi. Potem morate postaviti vpenjalno podložko, nato pa - spodnji pokrov. Ključ in šesterokotnik vam bosta omogočila, da zategnete nož.

  Sklep

  Trimmer se lahko zdi mnogim potrošnikom draga oprema. Če ste tudi iz njihovega števila, bi morali izbrati takšno napravo resno. Če imate raje enega ali drugega proizvajalca, morate pred nakupom enega od modelov paziti na njegove tehnične lastnosti. Med drugim je treba dodeliti moč. Konec koncev, ona bo določila uspešnost. Vendar, tudi če imate dovolj denarja za nakup zmogljive naprave, ne mudi. Navsezadnje bo to težje kot običajni gospodinjski model. Vendar slednji nima vedno možnosti, da kosi debelo listje.

  Sorodne publikacije