Fitness Huawei Honor Band 3: pregledi

Eden od najbolj uporabnih v vseh smislu tehničnih inovacij so fitnes sledilci ali fitnes zapestnice. Pomagajo slediti svojemu zdravju, ne samo tistim, ki redno posvetijo svoj trening telovadnici, ampak tudi navadnim ljudem. Funkcionalno se razvija z vsako zaporedno generacijo. Če so bile prej le nekaj ur z nekaj dodatnimi funkcijami, je zdaj že močan kombinator, ki ima dobro avtonomijo in lahko zamenja več posameznih pripomočkov. Današnji pregled je posvečen novosti Honor Band 3. Pregledali bomo njegove preglede na koncu članka in zdaj preučili glavne prednosti, ki jih ima proizvajalec.


Vsebina paketa

Za prodajo napravo z vsemi potrebnimi za udobno delovanje. Paket je transparenten in izdelan iz plastike, ki vam omogoča, da takoj ocenite pripomoček videza in ne za podane slike, ki se lahko razlikujejo od resničnosti. V notranjosti, po ocenah Huawei Honor Band 3, je na voljo kapsula za fitnes zapestnico, udoben silikonski trak, ki ga lahko po meri opremite s katerimkoli zapestjem, odstranljivim polnilnikom in USB kablom, ki ga lahko priključite na prenosnik ali računalnik in blok iz katerega koli drugega pripomočka. Proizvajalec ni pozabil preprostih navodil, ki omogočajo spoznavanje osnovnih funkcij in izvedbo začetne prilagoditve obrabljene naprave.

Videz

Zapestnica se je izkazala za precej izvirno in izrazito drugačno od njenih konkurentov. Datrak je pritrjen in, kot pravi Huawei Honor Band 3 Nyx B10, je potrebno odviti par vijakov, da ga zamenjate. Priključek za priključitev polnilnika se nahaja na dnu kapsule, raztegnjen na roko in ne povzroča nelagodja. Ta način pritrditve vam omogoča, da zaščitite kapsulo pred nenamerno izgubo, kot je mogoče z dobro znanim Xiaomi Mi Band 2, v katerem lahko preprosto pade iz raztegnjenega traku in ga niti ne boste opazili. Na izbiro kupca so na voljo v prvih treh barvah zapestnice - oranžna, črna in modra. Huawei Honor Band 3 Fitness Tracks preglede pogosto naletijo na informacije, da je že kar nekaj drugih možnosti na voljo v kitajskih trgovinah za ta model.


Vse besedilne in grafične informacije so prikazane na prikazovalniku sprednje plošče, izdelane s tehnologijo PMOLED in imajo diagonalo 091 palcev. To je dovolj za prikaz časa, datuma, informacij o stanju polnjenja in stanja povezave s pametnim telefonom v neprekinjenem načinu. Hrbtna stran kapsule je senzor srčnega utripa z zelenimi LED, ki jih že poznamo.

Ustrezni pametni telefoni

Da bi v celoti izkoristili zmogljivosti zapestnice, jo je treba povezati z združljivim pametnim telefonom, ki bo namestil aplikacijo Huawei Wear, ki jo je razvil proizvajalec. Kot je navedeno v zahtevah, mora pametni telefon imeti kot operacijski sistem Android ali iOS. Na žalost jih lastniki Windows pametnih telefonov ne bodo mogli v celoti uporabitiče med seboj sinhronizirate dva pripomočka zaradi pomanjkanja uradne programske opreme. To dejstvo potrjujejo ocene Huawei Honor Band 3 Carbon, ki so jih pustili uporabniki Win-ozadja.
Sledilnik, povezan z vašim telefonom, vam pomaga ostati povezan. Obvešča lastnika o klicih v realnem času, sporočilih in sporočilih od neposrednih sporočil. Zahvaljujoč funkciji vibriranja povratne informacije Honor Band 3, preskok pomembnega klica postane veliko težji.

Vgrajen števec korakov

Ena od glavnih značilnosti katere koli zapestnice za fitnes je zmožnost štetja števila korakov, ki jih je sprejel njegov lastnik. Ta funkcija vas nagovarja, da ne sedite mirno in dajte vsak dan časa za vadbo. Akcelerometer nameščen v tem modelu, kot je navedeno v pregledih zapestnice Huawei Honor Band 3, uporabniki, natančno zajame vibracije, ustvarjene med hojo, medtem ko ignorira izkrivljanje tretjih oseb in ne "obsoja" pretirane količine korakov. Grafika, ki jo ustvari aplikacija, ki temelji na vaši dejavnosti, vam bo omogočila, da fizično aktivnost naredite bolj enakomerno.

Načini aktivnosti

Zapestnica je sposobna delovati s posebnimi načini, ki so namenjeni namenskemu usposabljanju. Obstajata samo dva, vendar vam omogočata, da spremljate večino kazalnikov za njihovo nadaljnjo analizo. Prvi je "Running". V tem načinu zapestnica upošteva indikatorje, kot so pogostost srčnega utripa, prevožena razdalja, število korakov, približna poraba kalorij. Vsi podatki so sinhronizirani z oblakomRepozitorij in nato omogočite, da statistične podatke vnesete za vsako posamezno vadbo in primerjate več zaporednih vaj. Če je potrebno, lahko uporabite tudi storitve virtualnega trenerja Huawei Honor Band 3. Pregled pravi, da lahko na podlagi statistike aplikacija razvije individualno priporočen program usposabljanja, ki bo uravnotežen in ne bo povzročil fizične preobremenitve.
Drugi način, ki ga mnogi konkurenti ne ponujajo, je "plavanje". Očitno je to vrhunec tega modela. V tem načinu zapestnica prešteje število vrstic, definira približno razdaljo in zapiše vse te podatke v shrambo v oblaku. Indikatorje lahko nadzorujete, ker je na zaslonu prikazana informacija o količini porabljenih kalorij, celotnem času treninga in prevoženi razdalji. Edina negativna, glede na pregled fitnes zapestnice Huawei Honor Band 3 - je relativno majhen zaslon, ki je težko upoštevati informacije med plavanjem.

Spanje in budilka

Zaradi stalne meritve impulza lahko zapestnica nadzoruje stanje svojega gostitelja, zato samodejno preklopi v način mirovanja. Če želite, ga lahko ročno prevedete. Zbirajo se podatki o trajanju in globini spanja, na podlagi katerih so podana priporočila. Na primer, na urniku se lahko pojavijo nasveti, ko je treba malo prej zaspati ali trajanje spanja. Pametna budilka, ki je sestavni del načina mirovanja, omogoča prebujanje resnično prijetno doživetje. Zapestnicaanalizira aktivnost in se poskuša prebuditi natančno v času, ko se pojavi hitra faza spanja. Kot rezultat, zadovoljni kupci v pregledih Honor Band 3 Nyx B10 zbudijo veliko lažje kot z običajno budilko, in veselje prihaja v tem primeru sama med jutranjim ogrevanjem.

Impulzni merilnik

Druga ključna značilnost zapestnice je zmožnost neprekinjenega merjenja impulza, ne le z nekaj intervalom ali na zahtevo. To je lahko koristno za tiste, ki imajo težave s srčno-žilnim sistemom. Torej, z nekaterimi diagnozami ni zaželeno, če srčni utrip preseže določeno hitrost. Vendar pa med težkim fizičnim delom ali usposabljanjem lahko o tem pozabite in nenehno odvrne od ročnega merjenja srčnega utripa malo verjetno, da bi bilo primerno. To je tukaj, kot je navedeno v pregledih Huawei Honor Band 3 zapestnico, pulsometer, ki nenehno spremlja stanje in poročila z uporabnikom vibracij nad kritično oznako pride v pomoč. Tako se lahko zaščitite pred številnimi težavami, vključno s srčnim in srčnim infarktom. Zbrani statistični podatki bodo pomagali ugotoviti, katere obremenitve se je treba izogibati ali jih enakomerneje porazdeliti.

Avtonomija

Drug pomemben kazalnik za zapestnico je sposobnost dolgega dela brez ponovnega polnjenja. Konec koncev, če vsak dan uporabite funkcijo razumno budilko in nenehno spremljate stanje pulza, da bi ga odstranili za dolgo časa, bi bilo zelo nezaželeno. Proizvajalec pripomočka trdi, da so razlogi zabrez skrbi. Ko je impulzna frekvenca vedno vključena, lahko zapestnica deluje približno 10 dni, pri čemer je račun sinhronizacije s pametnim telefonom. Če izklopite pulzometer in ga zaženete le, ko je to potrebno, se delovni čas poveča na rekordnih 30 dni. Hkrati pa polnjenje gadgeta od nič do 100 odstotkov zahteva le eno uro in pol. Te številke se lahko štejejo za več kot vredne, saj vam zagotovo ne bodo povzročile nelagodja pri uporabi fitnes zapestnice Honor Band 3. Revizorji pravijo, da je ni treba popolnoma napolniti. Včasih jo lahko polnite 10-15 minut, na primer med tuširanjem.

Glavne specifikacije

Večina ključnih parametrov je bila že opozorjena v članku. Toda za tiste, ki jih zanimajo suha dejstva, je morda zanimivo spoznati točne podatke. Torej je zapestnica prejela 100-MGA baterijo, kot tudi gladko krmilno enoto, ki podaljšuje življenjsko dobo baterije in preprečuje, da bi se hitro razgradila. Če želite sinhronizirati podatke med pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom in nosljivim pripomočkom z brezžično tehnologijo Bluetooth, različica 4.2 vključuje možnost povezovanja več naprav hkrati. Zato ne boste smeli skrbeti za sinhronizacijo podatkov, če boste morali uporabiti zapestnico skupaj in na primer brezžične slušalke. Teža naprave skupaj z zapestnico je le 18 gramov, zato ne smete biti neprijetni zaradi njene uporabe. Vendar pa, da bi pulzometer deloval kar najbolj natančno, o povratnih informacijahFitness tracker Honor Band 3 priporoča, da trak pritrdite kar se da težko, vendar brez potiskanja roke.
Ločljivost vgrajenega zaslona je 128x32 slikovnih pik, kar je dovolj za prikaz osnovnih informacij. Na spletu so že obstoječe alternativne firmware, ki vam omogočajo, da razširite zmožnosti vgrajenega zaslona, ​​tako da mu prinesete več podatkov, vse do besedila udeležencev na pametnih sporočilih SMS. Po želji lahko preizkusite, vendar je vsa odgovornost za uspešnost pripomočka v tem primeru odvisna od vas, garancija pa je neveljavna.

Pozitivne ocene o zapestnici

Čas je za pregled recenzij Honor Band 3 od uporabnikov, ki so že lahko preizkusili ta pripomoček v vsakodnevni uporabi. Če želite začeti, bodite pozorni na njegove prednosti, ki se najpogosteje pojavljajo v pregledih.
 • Dobra avtonomija. Kot je navedeno v tehnični dokumentaciji, lahko zapestnica deluje v minimalnem načinu do enega meseca. Če je redno priključen na vaš pametni telefon in uporabljate način za merjenje impulzov in sporočila, počakajte, da se izpraznitev izprazni v 7-10 dneh.
 • Veliko število načinov. Uporabniki ugotavljajo, da ima zapestnica vse potrebne funkcije, ki so lahko uporabne tako v vsakdanjem življenju kot tudi pri treningih.
 • Redne posodobitve. Kljub nekaterim pomanjkljivostim v programski opremi je proizvajalec nenehno izdajal popravke in revidirane različice obeh programov in strojne programske opreme za napravo. Posledično je trend odprave pozitivenmajhne pomanjkljivosti in povečajo stabilnost zapestnice.
 • Možnost prenosa telefona v tihi način. Ker so vsa sporočila poslana na zapestnico, se zvok v pametnem telefonu lahko onemogoči zaradi nepotrebnega.
 • Pametna budilka. Zahvaljujoč tej funkciji se mnogi zbudijo v boljšem stanju kot prej.
 • Močne vibracije. Vibracijski motor, ki je nameščen v zapestnici, ima dovolj moči, da lahko uporabnik zamudi eno od pomembnih sporočil, ki so prispela v telefon. Zjutraj igra budilko.
 • Vodoodpornost. Kot so pokazale številne ocene, pri katerih so uporabniki testirali to funkcijo, je zapestnica resnično sposobna preživeti dolga bivanja pod vodo brez posledic.
 • Natančnost v izračunih. Čeprav del izračunov temelji na statističnih podatkih, se njihova natančnost ohranja na višini. Senzorji delujejo pravilno in omogočajo spremljanje vaše dejavnosti.
 • Trajno merjenje impulza. Za tiste, ki želijo nadzorovati obremenitev v neprekinjenem načinu, je ta funkcija nepogrešljiva. Proizvajalec je dobro optimiziral svoje delo, saj je uporaba pulzometra predhodno pripeljala do izjemno hitrega praznjenja baterije.
 • To so glavni pozitivni vidiki te zapestnice. Vendar pa ima številne pomanjkljivosti, ki jih je treba upoštevati pred nakupom.

  Negativne točke, ki temeljijo na pregledih

  Med pomanjkljivostmi, ki so bile v prvi vrsti, so uporabniki v pregledih na častnem pasu 3 pokazali nezmožnost popolne zaustavitve naprave. Torej, če odstranite zapestnico inČe ga pustimo na mizi, bo še naprej poskušal nadaljevati meritve, dokler ni popolnoma izpraznjen. Neprijetno je, če ga želite zapustiti za nekaj dni, saj ga boste morali po vrnitvi obvezno napolniti, preden ga uporabite. Drugi negativni vidik je bil silikonski trak, ki se je s časom raztezal. Torej, če nameravate kupiti to zapestnico, je priporočljivo, da takoj izberete in naročite par nadomestnih trakov. Ne pomagajo le pri spreminjanju podobe, ampak bodo tudi koristne, če se naravni trak preprosto zlomi. Uporabniki poudarjajo in ne popolnoma uravnotežene in izpopolnjene programske opreme. Vendar pa je treba glede na nenehno izboljševanje in izdajanje posodobitev ta problem dolgoročno izginiti.

  Zaključek

  Ta zapestnica je primerna za vse, ne samo za ljubitelje aktivnega življenja. Njegova funkcionalnost vam omogoča, da prilagodite vse, kar želite točno določenemu uporabniku. Kdo jo bo uporabljal za usposabljanje, drugi pa ga bodo potrebovali kot kazalnik obvestil. V vsakem primeru lahko postane nenadomestljiv spremljevalec. Pregled in pregledi častnega pasu 3 kažejo, da obstajajo pomanjkljivosti in jih je treba upoštevati pred nakupom, tako da potem ni bilo frustracije. Na splošno pa je naprava popolnoma skladna s svojim poslanstvom in jo izvaja v največji možni meri.

  Sorodne publikacije