Realni pregledi zaslužkov na bitkoinih

V zadnjem času se veliko generatorjev bitcoinov šteje kot vir pasivnega dohodka. Treba je opozoriti, da se ta dejavnost zelo razlikuje od drugih poskusov zaslužka. Da bi imeli priložnost dobiti nekaj dobička, potrebujete dovolj veliko začetno naložbo.

Večina ljudi danes pozna bitkoine, čeprav jih nikoli niso uporabili. To je prva valuta na svetu, ki jo nadzoruje kriptografski protokol, ne centralna banka. Načeloma lahko vse plačate tako, da pošljete BTC iz virtualne torbice na računalnik na napravo prodajalca.


Kako lahko s tem zaslužite? Teoretično lahko računalnik postane omrežno vozlišče, ki obdeluje in preverja transakcije. Iz vsakega blokiranega polja se ustvari nov blok iz določenega števila kovancev. To imenujemo plen bitkoinov ali pristanek. Sliši se dobro, toda kako se to res dogaja? Da bi to razumeli, se morate naučiti povratnih informacij o zaslužkih bitkoinov, ki jih predstavijo strokovnjaki.

Kakšne so težave?

Če od leta 2014, 25 kovancev stane približno 2.500 $, danes so se težave s proizvodnjo kriptovalyut povečale 50-krat. To pomeni, da je rudarsko pomanjkljivost, če nimate močnega ASIC. Cena BTC se je močno povečala (okoli 1000 dolarjev), vendar to v celoti ne izravna vedno večje kompleksnosti. V skladu s kalkulatorjem dobička bo ekstrakcija pri 5 GH /s dala 150 $ na dan.
S pravilnooprema bitcoin rudarstvo je v veliki meri podobna uporabi tiskarskega stroja za denar, le da je popolnoma zakonit. Toda kakšne pogoje zahteva ta zaslužek - generator Bitcoin? Mnenja o tem vam bodo pomagala rešiti to vprašanje.


Kaj potrebujete za ustanovitev nepremičnine?

Tehnično je vse, kar potrebujete, da postanete omrežno vozlišče in začnete tiskati svoje virtualne kovance, računalnik z dostopom do interneta. V svoj računalnik lahko prenesete brezplačno denarnico, eno izmed več brezplačnih orodij za gostovanje in se pridružite procesu. Sliši se odlično, kajne? Problem je, da je potrebna moč računalnika fenomenalna, tako da deluje kot bitcoin generator. Zaslužka doma, ki so pozitivni, ne bo opremljena z napravo srednjega razreda. Če delate samostojno in imate samo en računalnik, boste morda potrebovali več let, preden boste videli svoj prvi blok. Zaradi tega se večina uporabnikov pridruži bazenu, kjer je skupno delo in možne nagrade. V bazenu, ko se oblikuje blok in ustvarijo novi kovanci, boste prejeli le majhen del njih. Toda ponavadi se v enem dnevu pojavi več blokov. Človek, ki nadzoruje bazen, vzame majhen odstotek kot pristojbina (npr. 3%), vendar dobite skoraj takojšen dobiček s tem generatorjem bitcoinov. Pregledi zaslužkov na domu s to metodo vsebujejo več podrobnosti. Eden od pomembnih vidikov rudarjenja je, da se kompleksnost blokov rešitev povečuje svčasih
Torej lahko z uporabo osebnega računalnika zaslužite z bitcoini? To je odvisno od tega, kako dober je vaš računalnik. Presenetljivo je, da je obdelava, ki je potrebna za ekstrakcijo BTC, veliko boljša z grafično kartico (GPU) in ne s procesorjem. Torej, če nimate gaming računalnik z dobro namensko grafično kartico, lahko, načeloma, da dobiček, vendar bo tako majhen, da je malo verjetno, da spremenite svoje finančno stanje.
Danes obstajata dva proizvajalca grafičnih procesorjev, ki nudita čipe vsem grafičnim karticam Ati Radeon in Nvidia. Glede na povratne informacije o zaslužkih bitcoinov so kartice Radeon veliko boljše kot Nvidia. Nekaj ​​je povezano z njihovo arhitekturo, ki dejansko ne vpliva na upodabljanje grafike v igrah, vendar pa je velika razlika v oblikovanju. Če poskušate imeti bitcoin z igralnim računalnikom, ki ima kartico Nvidia (na primer GTX 660Ti), lahko dobite naslednje rezultate. Učinkovitost vaše nastavitve je izražena v megavatih na sekundo (Gh /s). Recimo, da vaša kartica deluje na približno 100 Gh /s. Če delate 24 ur z majhnimi odmori, lahko ustvarite 0002 BTC. Stane približno 20 centov. Predvidevamo lahko, da bo ves dan pridobivanja beatonov prinesel do 30 centov. Poleg tega je ta indikator zelo variabilen, ko delate kot bazen s skupno močjo 3000 g /s. Včasih boste v polni obremenitvi 10 ur, včasih - manj kot eno uro. Zato ne moremo natančno izračunati, kakšna bo generacija bitcoin dobička. Povratne informacije uporabnikaTo vpliva tudi na druge nianse.
Vendar ne pozabite, da je povečana poraba električne energije predvsem posledica uporabe grafične kartice. Tudi postopna obraba zemljevida verjetno pomeni, da ne bo deloval dolgo časa z isto močjo. Možno je, da boste z uporabo takih uvodnih podatkov porabili denar in ne zaslužili. Morda boste lahko dobili rezultate 3-5 krat boljše z Radeon kartico. Še bolje je, če sta v računalniku nameščeni dve kartici, ki delujeta v načinu zamenjave in podpore. Ampak, odkrito povedano, malo je verjetno, da se bo izplačalo.

Nova rudarska oprema: ASIC

Po drugi strani pa je mogoče kupiti ASIC (specializirano integrirano vezje) - del elektronike, namenjene za razvoj bitcoinov, ki jih priključite na računalnik. Najšibkejši od tistih, ki jih je izdal Butterfly Labs, je hitrost 5 Gb /s (kar je 500-kratnik povprečne grafične kartice). Po novem sporočilu proizvajalca bodo rudarji na heksih našteli 5 vatov, da jih bodo lahko oprali. Za primerjavo, 42-palčni LCD TV je ocenjen na 200 W. Zato bo uporabnik sheme 5 Gb /s porabil 06 kilovatnih ur na dan, medtem ko bo bolj strokovno ASIC uporabljal 3 kWh. Kalkulator donosnosti BTC ocenjuje, da boste zaslužili 17 $ na dan, ASIC 5Gh /s, in 170 $ od ASIC 50Gh /s po faktoringu pri uporabi električne energije. Torej je precej resničen zaslužek za bitcoine. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da so močnesheme omogočajo doseganje dokaj velikega dobička.

Kako kupiti to shemo?

Ta oprema ni draga, shema s kapaciteto 50 GH /s stane 2.500 $, vendar pa se bo po izračunu plačala v 15 dneh. In potem boste lahko "natisnili" denar. Vendar pa ni tako preprosto. Kot pravi povratne informacije uporabnikov, bo sistem 5 Gh /s pomagal zaslužiti nekaj več kot en dolar na dan (če se cena BTC ne poveča). To pomeni, da je korist takšnega dela dvomljiva. Verjetno je nepremičnina videti privlačnejša pri delu s shemo 50Gh /s - dobiček bo približno 15 dolarjev na dan.

Drugi proizvajalci ASIC

Mimogrede, Butterfly Labs ni edini proizvajalec ASIC. Pravzaprav je drugo podjetje (Avalon) lahko ustvarilo in prodalo svoj program za iztovarjanje v začetku tega leta. Vendar pa prodajajo samo serije in samo kupce s čakalne liste, tako da če želite kupiti shemo od njih, je ne boste dobili takoj. Obstaja tudi priložnost, da dobite majhen ASR ASB, ki lahko doseže 336 Mh /s. Glede na ocene zaslužka bitcoins, če hkrati namestiti in uporabljati 6 takih dogodkov, ne porabijo električne energije in upočasni računalnik, ampak tako presegajo grafično kartico.

Težave z ASIC

Če upoštevamo vse to skupaj, se zdi nakup opreme in premoženja dobra ideja. Vendar pa obstajajo nekatere nianse, ki jih pravijo izkušeni rudarji. Trenutno obstajajo odlični dogodki, ki jih ne morete preprosto kupiti na spletu. Ko so jih Butterfly Labs prvič predstavili v proizvodnji, so zbrali denar od prejšnjihnaročila Potrošniki so prvi plačali za shemo, denar, ki so ga prejeli, pa je razvijalec uporabil za izum in oblikovanje novih strojev. Seveda pa je bilo na poti veliko težav. Najpomembnejše je, da so se najmanjše ASIC začele pošiljati kupcem, ki so naročila pred nekaj meseci. Očitno je bila pošiljka zelo počasna, med letom pa so bila izdana le lanska naročila. Takoj ko se je začela tehnična pošiljka velikih vezij, je družba od prvega dne naročila, 23. junija 2012, poslala prve kopije (50 GH /s). Posledično so kupci čakali na vrsto približno dve leti.

ASIC bodo kasneje postale manj donosne

. To ni le vprašanje zamude pri fantastičnih zaslužkih. Ne pozabite, da se kompleksnost pridobivanja bitkoinov sčasoma povečuje. Tako bo super avtomobil, ki vam lahko pomaga pri dobavi 16 btd na dan, proizvedel bistveno manj v enem letu. To se lahko zdi kot sprejemljivo tveganje, če jih lahko dobite prav zdaj, saj se morajo plačati nazaj v nekaj tednih in ustvariti zaslužek bitkoinov na stroju. Toda, če boste morali zdaj z veliko količino denarja delati in začeti zaslužiti več mesecev, je tveganje očitno veliko bolj pomembno.
Tudi bitcoin-rudarstvo ne more trajati večno. Določena je določena omejitev v sistemu, pri čemer se velikost bloka zmanjšuje dvakrat na štiri leta, zaradi česar je povečanje splošne valute omejeno. Nekaj ​​let kasneje bo ustvarjenih veliko manj novih kovancev, kot je zdaj. V letu 2010, bitcoinsje uporabljala majhno število ljudi, o njihovi vrednosti pa so se pogosto pogovarjali med kupcem in prodajalcem posebej. Eden od znanih primerov je prodaja pice za 10.000 BTC. Z današnjim menjalnim tečajem ustreza več kot 1.000.000 dolarjev.

Ali lahko bitcoini postanejo glavna valuta ali izginejo?

Obravnavanje bitkoinov, katerih cena je zelo spremenljiva, je zelo tvegano. Ker je njihova ponudba strogo omejena na algoritem, obstaja upanje, da se bo njihova cena povečala, če jih bo uporabilo veliko število ljudi. Mnenja o zaslužku na tečaju bitkina so tudi sporna, saj je napoved zelo težko narediti. Vendar je prav tako mogoče, da bo cena padla, ali pa bodo v nekaj mesecih popolnoma neuporabni. Če bitcoini ne uspejo, se nič ne bo zgodilo. Ne bo operacij z Mednarodnega denarnega sklada in nobenih srečanj voditeljev G8, ki bi poskušali rešiti valuto. Hkrati je še vedno veliko vlagateljev, ki nabirajo BTC in pričakujejo višje cene v prihodnosti. Ti ljudje so praviloma veliko bolj izpostavljeni tveganju, kot porabijo precejšnje zneske za trgovalne opcije ali valute. Po drugi strani pa, če želite vložiti nekaj denarja v upanju, da bo BTC v prihodnje stala več, lahko preprosto kupite kovance na borzi, namesto da bi jih dobili. Ne glede na to, kako ste kupili vašo kriptografijo, boste v prihodnosti lahko uporabljali storitve bitcoin posrednika. Mnenja o plačah pri nadaljnji prodaji BTC so zelo spremenljiva in hkrati so takšne špekulacije vedno povezana z visokim tveganjem.

ChiNaj kupiti ASIC od kupcev?

Danes obstaja način, da dobimo povprečno, in včasih močno ASIC, hitreje. Nekateri ljudje, ki so že čakali na svoj trg, jih prodajajo na eBayu in v drugih podobnih spletnih trgovinah. Ali najpogosteje prodajajo svoje mesto v vrsti. Zdaj plačate denar (in očitno večji znesek, kot če bi ga kupili neposredno od Butterfly Labs), vendar prodajalec dejansko še nima sheme. Blago vam bodo poslali takoj, ko jih bo proizvajalec dobavil. To pa pomeni, da boste (virtualno) opremo za tiskanje denarja prejeli hitreje kot pri naročilu proizvajalca. Vsaj pri dostavi shem z nizko porabo ni treba čakati predolgo. Obstajajo določena tveganja nakupa iz rok. Nekateri predlogi so verjetno goljufivi. Na primer, ena eBay dražba je bila, da je nekdo kupil ASIC Avalon vreden 1500 $ za več kot 20.000 $!

Kakšna je možnost iztovarjanja?

Kakšne so ocene zaslužkov za bitcoine v letu 2017? Trenutno je nepremičnina z uporabo visokotehnološke tehnologije, ki vam omogoča dobiček. Hkrati nihče ne more zagotoviti njegove trajnosti. Eden od problemov ljudi, ki prejemajo zelo učinkovite sheme postavitev, je, da se bo kompleksnost dela hitro povečala, takoj ko se bodo pridružili omrežju. To pojasnjuje dejstvo, da je protokol konfiguriran tako, da vsakih 10 minut ustvari nov blok 25 kovancev. Tako bo ekstrakcija BTC veliko manj učinkovita. Po drugi strani pa obstaja verjetnost, da od rudarjenja z uporabo enostavnejšihnaprave postanejo veliko manj donosne, ljudje, ki nimajo ASIC, ne bodo več delali. Verjetno večina ljudi, ki to počnejo, ne uporablja tako dragih in težko dostopnih naprav.

Možni zaslužki bitkoinov brez prilog?

Mnenja o rudarstvu kažejo, da je ta proces zelo delovno intenziven in nima nobenih dokončnih napovedi. Poleg tega, da začnete ta postopek, morate vložiti precej veliko denarja. Ali je zaslužek bitkoinov brez prilog? Včasih BTC plača preproste naloge, ki jih lahko izvaja vsak uporabnik. To je verjetno najlažja niša dela na internetu, ki jo lahko dobite, vendar vključuje zelo zahtevno delo. Takšne naloge ponavadi trajajo veliko časa in so plačane za zelo majhno (skoraj nepomembno) število bitokinov. Tudi če imate veliko prostega časa, še vedno ne bo prinesel materialnega dohodka. Najprej in predvsem, to so PTC ali Paid-to-Click spletne strani. Kot že ime pove, so to viri, ki vam bodo dali majhno količino kriptov za prikazovanje oglasov in obisk različnih strani povezav. Mnenja o zaslužkih bitkoinov na teh virih kažejo, da verjetno ne boste mogli dobiti nobenega materialnega dohodka, četudi ga boste porabili veliko ur. Poleg tega obstajajo žerjavi ali "zbiralci" BTC. To so spletna mesta, ki vam bodo dala majhno količino bitkoinov vsakih nekaj minut. Nekateri od njih porazdelijo do 1000 satoshi (000001 BTC) vsakih pet minut. Toda tudi če boste dobili vsakih 24 ur, boste še vedno zaslužilisamo 000288 BTC. Na ta način dobite približno $ 131 v 24 urah dela. Torej, povratne informacije o zaslužku na Bitcoin Žerjavi tudi ni zelo pozitivno.

Sorodne publikacije