Podrobna navodila o shranjevanju glasbe v »VC«

Stran VKontakte je dobro znana socialna mreža, ki je pridobila neverjetno popularnost v CIS. Ne samo, da opravlja svojo glavno funkcijo (komunikacijo in datiranje), ampak služi tudi kot velik igralec. Mnogi uporabljajo "VKontakte" (v nadaljevanju preprosto "VC") za ta namen - za shranjevanje in predvajanje glasbe. V članku bomo govorili o tem, kako "VC" shraniti glasbo. Ne gre samo za dodajanje seznamov predvajanja, temveč tudi za prenos na računalnik in Android.

Dodajanje in shranjevanje glasbe v »Audio Records«

Preden nam poveš, kako shraniti glasbo v »VC«, se pogovorimo o tem, kako jo dodati. In če to storite preprosto, je ta funkcija znana skoraj vsem.


Za dodajanje skladbe na zvočne zapise morate iti na isti razdelek na spletnem mestu, ki se nahaja na stranski vrstici na levi strani. Ko prečkate besedilo, če ste shranili zvočne posnetke, jih boste videli. Če želite dodati nove iz računalnika ali naprave, morate klikniti na znak plus (+), ki se nahaja zgoraj desno poleg možnosti Moj zvok.
Pred vami se bo pojavilo majhno okno, ki bo vsebovalo gumb »Izberi datoteko«. Mimogrede, tukaj se lahko seznanite z omejitvami. Priložena datoteka ne sme tehtati več kot 200 MB in mora imeti MP3 format. Kliknite gumb »Izberi datoteko«. Odpre se vodnik, v katerem bo treba postaviti pot do prenesene datoteke. In če izpolnjuje vse kriterije za dodajanje, potemzačnite z nalaganjem. Ko končate, ga boste lahko videli v zvočnih posnetkih. Vendar pa ne bo podpisan, ohranjen s standardnim imenom. Če kliknete ikono za urejanje, lahko preimenujete. Besedila pesmi lahko dodate tudi tam, če jih imate.


Tukaj smo razstavili tudi prvi način, kot v "VC", da bi shranili glasbo, vendar ni edina, zato se premaknimo na naslednjo.

Varčevanje glasbe z repostjo

Stalni uporabniki socialne mreže "VC" vedo, kaj je reposta. Drugi ljudje bodo zdaj vse razumeli. Že veste, kako shraniti glasbo v VC tako, da jo prenesete iz računalnika, vendar je ta proces precej dolg, če želite shraniti tir, ki je že dolgo na voljo v VC, lahko to storite veliko lažje. in hitreje.
Torej, tukaj je nekaj načinov. Prvi in ​​najlažji je iskati želeno kompozicijo in jo dodati v svojo zvočno knjižnico. Če želite to narediti, pojdite na »Zvočni zapisi«, v iskalno polje vnesite skladbo, ki jo želite shraniti. Preden morate prikazati vse najdene različice. Tukaj lahko poslušate, kar želite. Če ste z rezultatom zadovoljni, miško premaknite nad znak plus (+), ki se nahaja na desni strani naslova skladbe. Na njej kliknite levi gumb miške (LMB). Po tem osvežite stran in opazili boste, da je bila pesem dodana vašim zvočnim posnetkom. Zdaj pa drugi način. Če najdete zvočni posnetek na steni vaših znancev ali v kateri koli skupini, lahko razdelite zapis na vašo steno in ga tako shranite. Samo pod opombopoiščite ikono zvočnika, kliknite nanjo, izberite »Prijatelji in naročnine« in kliknite »Skupna raba«.
Če želite vedeti, kako odstraniti glasbo, shranjeno v VC, je vse preprosto. V zvočnih zapisih kliknite ikono križec, ki se nahaja na znak plus za znak "+".

Shranimo glasbo na vaš računalnik

Zdaj pa govorimo o tem, kako "dodati" glasbo na shranjene datoteke v računalnik na "VC". Na žalost takšne funkcije v samem VC ni, zato bomo uporabili podporni program VKMusic.
Torej prenesite in zaženite ta program. Zdaj morate iti v meni Vkontakte - & gt; "Moji zvočni posnetki". Ker prvič zaženete program, boste morali vnesti svoje podatke iz zapisa v "VC". Nato boste videli seznam glasbe iz »VC«. Če ga želite prenesti, kliknite ustrezno ikono poleg imena skladbe. To je puščica navzdol. Prenos se bo začel.

Glasbo shranjujemo na "Androidu"

. Sedaj je ostalo samo povedati, kako shraniti glasbo v "VC" na "Android". In to je tudi zelo preprosto.
Za začetek se v napravo prijavite v razdelek Zvočni zapisi. Poiščite želeno ime in začnite predvajanje. Zdaj morate počakati, da se sestava v celoti naloži. To dokazuje modra črta, ki gre malo hitreje iz kroga igrišča. Ko doseže konec, na vrhu kliknite ikono za prenos, označeno s puščico navzdol. Zdaj se mora prikazati shranjen sestavek. Na ta način lahko poslušate glasboin brez povezave z internetom.

Sorodne publikacije