Programi za ojačevalnike zvoka za Android in njihov opis

Mnogi uporabniki pametnih telefonov Android poznajo problem tihega zvoka. Kot Vse je v redu: telefon z elegantnim dizajnom, dober fotoaparat, zmogljive funkcije, vendar zvok, ki ga prinaša grdota tišine. Kaj storiti, kako rešiti ta problem? Tukaj boste morali uporabiti ojačevalnik zvoka na "Android". Kaj je ojačevalec zvoka in ki ga je najbolje izbrati - več o tem v današnjem materialu.

Kaj je ojačevalnik zvoka

Preden preidemo na oštevilčevanje ojačevalnih programov, bi rad na kratko povedal, da na splošno obstaja tak ojačevalnik zvoka. Ojačevalnik, ki ga je težko uganiti, je program, ki vam omogoča, da povečate maksimalno glasnost zvoka v telefonu, če to ni dovolj.


Na "Androidu" obstajata dve vrsti ojačevalnikov zvoka: ojačevalci in izenačevalniki. Prva vrsta je najlažja in deluje na skoraj vseh telefonih. Glavna naloga ojačevalcev je, da dinamično povečajo moč programa, tako da so vsi izhodni zvoki skozi njega glasnejši. Običajno se poslabša kakovost zvoka pri uporabi pospeševalnika, vendar je vse odvisno od razvijalca in telefona.
Druga vrsta, EQ, je že izboljšana različica ojačevalcev, če lahko tako rečete. Izenačevalnik vam omogoča fino nastavitev kakovosti zvoka in povečanje skupne glasnosti zvočnika pametnega telefona. Treba je omeniti, da lahko najvišji kakovostni EQ zahteva funkcijo root dostopa. To poznavanje ojačevalnikov je končano,Zdaj lahko greste k samim programom.

Izenačevalnik Bass Booster

Prvi zvočni ojačevalnik "Android", o katerem bomo razpravljali, je izenačevalnik Bass Booster. Ta aplikacija ne tehta veliko, vendar ima popolnoma funkcionalno in funkcionalno funkcijo. Vmesnik je zelo preprost in razumljiv, tudi če upoštevamo, da je v angleščini.


Prostor glavnega zaslona zavzema petopasovni izenačevalnik. Vsak pas lahko nastavite posamezno ali onemogočite. Za izenačevalnik so na voljo nekoliko višje nastavitve. Pod trakovi sta dva regulatorja - bas ojačevalnik in virtualizator. Prvi ustvarja bas "krepko" in močan, drugi pa dodaja glasbo. Na splošno ni nič več za povedati o programu. Deluje dobro, izboljša zvok in celo izboljša z EQ. Opazen bo tudi učinek slušalk.

Glasbena glasba EQ

Naslednji zvočno ojačevalni program na "Android" - glasbeni glasbeni EQ. Aplikacija se razteza brezplačno, tehta malo, funkcionalnost pa je zelo zanimiva in vredna truda. Vmesnik programa je zelo preprost in ga ne bo težko razumeti. Glavno področje je okno za informacije, kot tudi regulator jakosti zvoka. Malo spodaj je gumb EQ, ki preklopi na izenačevalnik. Pasovi v Equalizer 5 so osnova ojačevalnika in virtualizator. Na splošno so to vse nastavitve. Dodati je treba, da v možnostih programa lahko označite glasbeni glasnost EQ, ki se samodejno zažene s sistemom, kar bo uporabniku preprečilo vsakokratne ročne sprožitve.
Če govorimo o delu programa, so tu pritožbene Glasnost zvoka je precej opazno ojačana in kakovost hkrati skoraj ne trpi. Edina stvar je, če zvočnik ni zelo visok na telefonu, bo verjetno piskanje.

Zvočnik Booster Pro Full

Drug zelo dober zvočni ojačevalnik za Android v ruskem jeziku se preprosto imenuje "Ojačevalnik zvoka" ali Speaker Booster Pro Full v izvirniku. No, tukaj, v resnici, ni ničesar za govoriti. Ta program je zelo enostaven za uporabo in je najbolj običajen pospeševalnik brez izenačevalnika. Na glavnem zaslonu lahko uporabnik nadzoruje glasnost telefona in nastavi odstotek zvoka. Če kliknete na gumb z nastavitvami, lahko izberete odstotek največjega dobička in ga tudi omehčate ali zapustite, ne da bi ublažili zvok.
V zvezi z rezultatom: program res deluje, zvok dobro ojača, izguba kakovosti pa ni preveč opazna. Tudi, kot v prejšnjem primeru, je treba spomniti, da bo na telefonih s poceni zvočnik, piskajoče bo opazen pri največji glasnosti.

Volume Booster GOODEV

No, najnovejši Android zvok, ki bi moral vsekakor biti pozoren, je Volume Booster GOODEV. Kot je razvidno iz naslova, je ta aplikacija pospeševalec brez izenačevalnika. Posebnost prejšnjega programa je, da lahko Volume Booster GOODEV opravi svojo nalogo bolj kakovostno. Na začetnem zaslonu je na voljo le en drsnik, ki je odgovoren za ojačanje zvoka na telefonu. Razvijalec priporoča, da ne presežete omejitve 40% dobička, saj lahko to negativno vplivana napravi.
Poleg tega je poleg drsnika nastavitveni gumb, kjer na splošno ni nič zanimivega. Nastavitve so približno enake kot v prejšnjem programu. Volume Booster deluje dobro s svojimi odgovornostmi. Ojačanje zvoka se sliši tudi pri povprečni glasnosti. Kakovost zvoka ni ojačana, kar je seveda plus. Pravzaprav, to je vse. Kateri zvočni ojačevalnik je bolje izbrati, vsak se bo sam odločil glede na svoje potrebe.

Sorodne publikacije