Kako določiti velikost obročev na "Alyexpress": navodila in tabela velikosti

Lepo in edinstveno - to si prizadevajo številna dekleta in ženske. Slog in podoba se pripravljata že vrsto let. Vsak vstop v svet je misija visokega ranga. Tudi v vsakodnevni modi je pomembna vsaka podrobnost: majhen obesek, nevezano vezani šal, prstan, ki privabi pozornost mimoidočih. Ampak včasih lahko najdete vse dodatke za ustvarjanje edinstven slog - naloga ni enostavno. V takih trenutkih so v pomoč dekletom spletne trgovine.

Nakit na "AliExpress"

Iskanje originalnih dodatkov se pogosto konča na dveh mestih: "AliExpress" in "Ibey". Kitajski proizvajalci dnevno prodajajo na stotine izdelkov: rute, očala, rokavice in seveda nakit.
V prostorih spletnih trgovin najdete originalne izdelke, katerih cena bo presegla sto dolarjev, in poceni, vendar ne manj lepi nakit. Iskanje primernega dodatka je še pol ducata. Z uporabo ocene prodajalca kot merila in povratnih informacij o izdelku, ki ga želite, lahko hitro oddate naročilo.

Z lahkoto izberite zapestnico, ogrlico, uhane, šal in očala. Samo poglejte njihov podroben opis. Hkrati se izbira obročev spremeni v pravi test. Tisti, ki nikoli niso nosili tega dodatka, razumejo, kako določiti velikost obročev na "AliExpress" je težko. Več dimenzionalnih tabel in različnih standardov zmede vsakogar.

Kako določiti velikost obročev"AliExpress"

Ena glavnih nalog vsakega kupca je ugotoviti razmerje med velikostjo oblačil in nakita. Na primer, v Rusiji in državah SND, so prebivalci navajeni, da je velikost obročev določena z notranjim premerom. Če je premer obroča 19 milimetrov, bo njegova velikost enaka - 19.
Kitajski prodajalci uporabljajo drugačen sistem poravnave. In da bi pomagali kupcem ugotoviti, kako določiti velikost obročev na Alyexpress, dajte navodila. Za določitev velikosti nakita, prodajalci ponujajo, da bi kos pravokotnega papirja, gosto tkanino ali preprosto nit. Nato morate oviti material okoli prsta, na katerem bo obroč uporabljen. Tkanina ali papir ne smeta biti pretesna, saj se lahko prosto premika po prstu. Potem morate označiti mesto, kjer se plasti sekajo. Potem je potrebno izmeriti razdaljo z ruleto ali ravnilom.

Nadalje - lažje, morate le povezati razdaljo in velikost obročev na "Alyexpress". Tabela velikosti obročev je priložena vsakemu elementu.

Vrednost mednarodnih velikosti obročev in kitajščina

Ugotovite, da je velikost obroča mogoče najti v vsaki trgovini z nakitom. Zahvaljujoč specializiranim vzorcem, ne morete skrbeti in ne iskati drugih načinov za določanje velikosti obroča. Na Alizexpressu bo tabela velikosti omogočila korelacijo regije z mednarodnimi.
Vendar pa kupci ne bi smeli močno zaupati podatkom, ki so jih navedli prodajalci v opisublaga. Pri vsakem nakupu takšnega nakita je priporočljivo skrbno preveriti velikost obročev na "Alyexpress". Tabela velikosti obročev, povezana s podatki iz različnih držav, se lahko nekoliko razlikuje od kitajskih prodajalcev. Da bi se izognili neprijetnim incidentom, je bolje ponovno preveriti parametre.

Obroči brez dimenzij

V opisu nekaterih vrst obročev ni nobenega dodatnega sklicevanja na informacije o tem, kako določiti velikost obročev na "Alyxpress". V takih primerih je potrebno natančno prebrati vse podatke o odprtem blagu. Prodajalec v več primerih ne določi velikosti obroča:
  • Možnost spreminjanja velikosti obroča ali obroči brez velikosti. V takih primerih ima dekoracija fleksibilno podlago, po prejemu pa lahko kupec ustreza velikosti obroča pod prstom. Z drugimi besedami, obroč je brez dimenzij.
  • V izbirnem oknu ni velikosti. Pri takšnih naročilih lahko prodajalec pošlje obroč naključne velikosti. Opis ponavadi pomeni, da je treba kontaktirati prodajalca in izbrati natančno velikost.
  • "Ena velikost". Tak pogoj kaže, da ima prodajalec samo eno določeno velikost, in tudi če je deklica všeč, se ne sme pojaviti.
  • Ko je postalo jasno, kako pravilno določiti velikost obroča na "Alyexpress", lahko varno začnete kupovati klasične ali zabavne dekoracije in se ne bojite, da dostavljeno blago ne bo ustrezalo. Toda zaradi dejstva, da imajo obročki zelo majhno težo, nekateri prodajalci v opisu stanja blaga izrazijo: "Najmanjši znesek naročila mora biti od enega do deset dolarjev."Ne obupajte, praviloma je na mestu več trgovin, kjer lahko isti krog kupite v potrebni številki enote.

    Sorodne publikacije