Kako dobiti noclep v "COP: GO"? Primer ukaza v konzoli

Mnogi uporabniki so opazili, da se nova igra "COP: GO" zelo razlikuje od prejšnjih različic. Nekdo meni, da je postala boljša, nekdo pa je zelo razočaran nad novostmi. Na primer, zaradi nenavadnega sistema nabave orožja uporabniki doživljajo nekaj nelagodja. Na srečo lahko ta proces z ukazom za povezovanje močno poenostavimo. Ugotovimo, kako ga pravilno uporabljati. Prav tako se dotaknite tako zanimive ekipe, kot noclip, in nam povejte, kako snap noclip v "COP: GO", ki vam bo omogočilo, da bedak s prijatelji na različnih kartah. Toda za začetek nekaj besed o funkcijah povezovanja za hiter dostop do različnih funkcij.


Kaj daje ukaz Bind?

Ta ukaz dodeli nekaj ključa določenemu dejanju. Če vas kateri koli postopek v igri vzame veliko časa, ga lahko programirate z enim ključem. Pogosto se povprašujejo igralci bindyata, kot je nakup orožja. Zahvaljujoč tej ekipi, vam ni treba porabiti časa za pritiskanje na 4-5 gumbov, samo pritisnite eno, in celoten arzenal orožja se bo pojavil v inventarju. Besedilna sporočila lahko tudi povežete za klepet. Zakaj pisati monotona sporočila vsakič in porabiti čas za to? Vse to lahko storite s pritiskom ene tipke.

Kaj je noclip v "COP: GO"?

Preden povemo, kako v "COP: GO" udariti nockl, je vredno pojasniti nekaj trenutkov. Verjetno ste videli, da nekateri igralci letijo okoli lokacije in celo prečkajo stene. Dejansko ta funkcija ne obstaja za zlo, ampakza izdelavo loput za granate, na primer. Tako bo igralec lahko vrgel granato in hitro videl, kje bo letela. Nekateri ljudje streljajo na lokacije, ki jih uporabljajo. Toda nekateri uporabniki jo uporabljajo za zabavo. Ta goljufija (in to je goljufija) lahko uporablja samo strežnik, to je igralec, ki je ustvaril igro. Če greste na kateri koli spletni strežnik, potem tam ne morete uporabiti tega ukaza. Ja, in na splošno, na spletnih strežnikov kritične do goljufov - takoj izgnati, in za vedno. Tako se lahko igrate s goljufijo samo s prijatelji ali z pošto.


Kako predpisati bindy?

Vsi ukazi, vključno s povezovanjem, se zapišejo preko konzole. Odpre se s tipko "~". Na primer, pokažimo gumb za povezovanje f2, ki bo odgovoren za nakup orožja. Izgleda tako: Povežite "f2" "m4a1; primammo". V tem ukazu je "m4a1; primammo" dejanje, ki se izvede, ko pritisnete "f2". To načelo deluje za vse ključe in ukaze. V idealnem primeru je eden od ključev obešanje nakupa celotnega nabora orožja, odvisno od namena. Na primer, na en gumb, kravato nakup pištolo, avtomat, stroj, jopič, granate (eksploziv, dim, svetloba), kot tudi celoten sklop kartuš. Drugi gumb obesi ostrostrelec: puško, dobro pištolo, granate, neprebojne jopiče, kartuše. Prav tako je zaželen ločen gumb, da se odvzame nakup ekonometwork. Uporabili ga boste, ko boste morali zbrati denar za močnejše orožje. Glede na vrsto igre boste lahko izbrali eno ali drugo vrsto orožja. Preživiteto bo delček sekunde.
Zdaj je bolj ali manj jasno, kako v "COP: GO" ugrabiti gumb "noclip". Če ne, potem preberite.

Kako dobiti noctl v "COP: GO"?

Za začetek, v konzoli morate predpisati ukaz sv_cheats 1. Veliko uporabnikov je vprašanih, kako priklopiti noclip na "COP: GO". Načeloma vsi delajo vse od samega začetka, vendar pozabite vnesti sv_cheats 1. Ta ukaz vam omogoča, da še naprej vnašate goljufije. Če ne vnesete tega ukaza, goljufa ne bo delovalo. Zdaj lahko preverimo, ali noclip deluje. V konzolo vnesite noclip in letite po lokaciji. Sedaj zapišite ukaz ukazne mize: povežite n nlip. Kot ste že uganili, se bo možnost letenja po lokaciji aktivirala s pritiskom na gumb "n". Dodelite lahko katerokoli drugo tipko. Zdaj veste, kako narediti ukaz "noclip" v "COP: GO".
Če želite razpakirati kateri koli gumb, morate uporabiti ukaz unbind. Dajmo primer naše ekipe: unbind "n" odstrani vsa dejanja iz gumba "n". Zdaj je na njem mogoče "obesiti" druge ekipe. Ta način vezanja ključev aktivno uporabljajo igralci, zlasti profesionalni. Uporabite ta ukaz in prihranite čas v igri. Včasih je rezultat tekme v igri odvisen od ene ali dveh sekund, na začetku boste porabili za nakup orožja. Če veste, kako se držite noclay, bo igra bolj prijetna. Pogosteje boste zmagali zaradi shranjene ene ali dveh sekund. Res je, da so vaše zmage bolj odvisne od veščin, vendar včasih ni dovolj za vse sekundezmag

Sorodne publikacije