"Potopljeni tempelj" - ječa v igri "Mit o Warkrafti"

Podzemni "potopljeni tempelj" je zanimiv za igralce, ki so v procesu črpanja svojega značaja in lovcev za stvari za transmogrifikacijo. Zgodovina tega kraja izvira iz časa nastanka prvih dirk v Azerothu. Treba je opozoriti, da je vhod v tempelj dobro skrit in da lahko pridejo le tisti igralci, ki točno vedo, kje naj ga iščejo.

Splošni opis

Podzemni "Potopljeni tempelj" se priporoča za čiščenje igralcev 50-60 ravni katere koli specializacije. Zanj so značilni zapleteni koridorji in je razdeljena na dve ravni. Lokacija vključuje pet šefov in množico elitnih in preprostih nasprotnikov. Glavna in zadnja med njimi je Eranikova senca.
Iz tega sledi, da pade najbolj dragocen plen za vse člane skupine. Popolno striženje v ječo traja približno petnajst minut za usklajene skupinske akcije igralcev. Če v čakalni vrsti vsakdo vstopil skozi iskanje, potem bo po prehodu v inventar pojavil vrečko s predmeti v obliki nagrade.


Lokacija na zemljevidu

Da bi našli lokacijo "potopljenega templja", je potrebno najprej na kopnem Orientalskega kraljestva. Ob prihodu se morate odpraviti na tečaj, imenovan "Močvirje žalosti". Lahko uporabite svoj prevoz ali pridete do "Burned Land". Iz katere koli točke na tej lokaciji morate obdržati smer natančno na jugu.
Morate teči nekaj minut, dokler ne pridete do velikega jezera solz. V sredini bo vrhstarodavna zgradba, imenovana Tempelj Atal'Hakkar (drugo ime ječe). Stopite na vrh po stopnicah, v centru pa se bo globoko spustilo v notranjost stavbe. Uporabnik bo moral hoditi več stopenj in pluti pod vodo. Samo na ta način lahko pridete do glavne dvorane lokacije "Potopljeni tempelj". Kjer je vhod, postane jasno ob pogledu na dvorano. Iz nje vodi le en hodnik, ki bo vodil v sosednjo sobo na desni strani. Po spustu lahko najdete vhod na konec dvorane Mask. Bolje je priti na desno stran, levo od njega pa varujejo pošasti.


Zgodovina

V starih časih "potopljeni tempelj" ni bil pod vodo. Ustvarili so ga duhovniki-trolovi iz Atalija med razdelitvijo Gurubaškega cesarstva. Močna civilizacija z ogromno vojaško močjo je bila uničena s civilnimi spopadi. Ustanovitelji templja so začeli oboževati Hakkarjeve osvežilne duše. Imeli so idejo, da pokličejo svoje božanstvo v ta svet.
To so se naučili drugi trolovi, ki so svoje dejanje smatrali za noro. Med plemeni je izbruhnila vojna, med katero so duhovniki doživeli popoln poraz. Poslali so jih v "Močvirje žalosti", toda Atal'ay je nadaljeval svoje dejavnosti. Uspelo jim je ustanoviti nov tempelj, ki je zdaj pod zemljo. Da bi se izognili še eni katastrofi, se je v situacijo vmešal zeleni zmaj Izerja. Vodo je dvignila na tako visoko raven, da je bila od zgradbe le odtis. Stavba ni propadla v breznu morja. V WoW-u je "potopljeni tempelj" ječo, kjer so trolovi navadili živeti pod vodo in poskušali ponovno poklicati Hakkarja. To je treba preprečitijunaki ob prehodu lokacije.

Sorodne publikacije