Kako ravnati z Beeline Smart 3? Odklepanje Beeline Smart 3

Kljub dejstvu, da je pametni telefon Beeline Smart 3 model nosilca, ga lahko odklopite od operaterja in ga uporabite s kartico SIM katere koli druge mobilne telefonije. Mnogi lastniki pametnih telefonov jo uporabljajo po odklepanju sedmih kartic različnih ruskih operaterjev in nimajo težav s komunikacijo, čeprav je model "označen". Inherentna kompleksnost odklepanja lahko na začetku prestraši neizkušenega uporabnika, toda s to metodo je praktično nemogoče spremeniti pripomoček v nežive "opeke" (več o tem, kako obnoviti in "buzz" Beeline Smart 3 spodaj v tem članku). Preberite natančno, sledite navodilom po korakih in vse se bo prikazalo.


Kako odkleniti Beeline Smart 3 od operaterja?

Torej, za odklepanje pripomočka, bomo potrebovali aplikacijo Quick Maker za bližnjice, nameščeno v vašem telefonu iz Googlove trgovine. Po namestitvi te aplikacije morate odpreti in preklopiti izbiro dejanj na vrstico EM Sim me lock. Kliknite na to vrstico, nato pa odprite podmeni, kjer morate izbrati vrstico z istim naslovom EM Sim me lock.
Po kliku na "pogled" bomo odprli meni z različnimi elementi v angleščini. Zanima nas le omrežna personalizacija.
Kliknemo nanj in spadamo v naslednji podmeni menija, kjer se prikažejo možnosti Zakleni Odkleni in Dodaj. Potrebujemo postavko Odkleni, klikni nanj in opazuj polje za vnos številk. V tem polju vnesite 12345678. Potrdite vnos in naš pametni telefon je uradenizklopite iz omrežja, bo po tej manipulaciji sedem operaterjev delalo, kot bi moralo biti.


Kako priti do korena na Beeline Smart 3 Kako postaviti obnovitev

Kaj je Root-Right? Pametno na pametnih telefonih je posebna vrsta uporabniških pravic, ki uporabniku omogočajo, da natančno prilagodi sistemske nastavitve pametnega telefona, doda dodatne funkcije in odstrani nepotrebne ali moti program. Na primer, z uporabo korena lahko odstranite oglase iz vseh aplikacij, spremenite videz in lokacijo zaslonskih gumbov, prisilite telefon, da spremeni barvo indikatorja baterije in omrežja. Na splošno je prostor za ustvarjalnost s korenskimi pravicami ogromen, v zanesljivih rokah pa bo takšno orodje pomagalo pretvoriti pametni telefon v zanesljivega in zadovoljivega "delovnega konja". Pozor! Če ne veste, kakšne so take korenske pravice, ne veste, kako jih uporabiti ali niste prepričani v njihove prednosti, bolje je, da jih ne poskušate dobiti, saj je mogoče zaradi napak, ki bodo ali ne bodo mogli biti obnovljeni, dobiti "mrtev" pametni telefon ali zelo težko Torej, da bi dobili root-pravice, morate najprej namestiti ClockWorkMOD ali CWM po meri, ki bo omogočil root-dostop.

Navodila za obnovitev vdelane programske opreme

 • Prenesite arhiv s prilagojeno obnovitvijo in korenom ter ga izvlecite v ločeno mapo (zaželeno je, da to naredite v korenu pogona C, tako da v poti do mape ni veliko map in cirilskih znakov).
 • Namestite gonilnik iz nepakiranega arhiva (izbira gonilnika je odvisna od vaše različice sistema Windows).
 • Zaženite program flash_tool.exe iz mape SPFlashTool.
 • V programuSPFlashTool odprite zavihek Download, kliknite gumb Scatter Loading in izberite datoteko MT6572_Android_scatter.txt iz nepakiranega arhiva.
 • V zeleni vrstici z besedama RECOVERY, morate označiti levo od vrstice, kliknite na polje Location v tej vrstici in izberite datoteko smart3_CWM_recovery.img iz našega prvega arhiva.
 • S klikom na zeleno puščico, obrnjeno navzdol in podpisano Prenos, se bo preklopil v stanje pripravljenosti.
 • Izklopiti morate telefon in ga nato priključiti na računalnik (iz naprave uporabite samo originalni kabel, uporabite zanesljive računalniške priključke - najbolj zanesljiva vrata so na zadnji strani računalnika in so del matične plošče, zato se je najbolje povezati z njimi).
 • Nato pojdite v Upravitelj naprav na osebnem računalniku in poiščite napravo MT65xx PreLoader v veji "Druge naprave".
 • Z desno tipko miške kliknite napravo in izberite "Posodobi gonilnike", nato se prikaže okno, kjer morate klikniti "Izvedi iskanje gonilnikov v tem računalniku", nato pa se odpre okno Raziskovalca, kjer boste morali izbrati vsebino arhiva mtk_xp_vista_7_8_x32_x64.zip, ki ga morate vnaprej razpakirati v ločeno mapo.
 • Ko so gonilniki nameščeni, se bo v Upravitelju naprav prikazala nova strojna oprema: PreLoader USB VCOM Port v vejah "Vrata (COM in LPT)"
 • Če so bili prejšnji odstavki pravilno izpolnjeni in pravilno, program SP Flash Tool bo šel proces vdelane firmware po meri v pametni telefon Beeline Smart 3. To traja nekaj časa.
 • Če je šlo kaj narobe, potem se vrnite na začetek, preberite ta navodilain nadaljujte z njim iz prvega elementa.
 • Ko je postopek posodobitve vdelane programske opreme končan, bo program SPFlashTool prikazal potrditveno polje z opombo Download OK - to pomeni, da je vse v redu, vdelana programska oprema je strojno-programska oprema, telefon je mogoče odklopiti iz računalnika.
 • Navodila za pridobitev korenskih pravic

 • Za to morate vzeti brezplačno pomnilniško kartico katerega koli nosilca in vstaviti na samem začetku pomnilniške kartice Kitkat-SuperSU-v200 + .zip datoteke iz naše prvi nezapakiran arhiv.
 • Pomnilniško kartico vstavite v pametni telefon (!).
 • Pritisnite gumb Beeline Smart 3, da povečate glasnost in, ne da bi ga sprostili, pritisnite gumb za vklop. Pojavil se bo meni ClockWorkMod Recovery (v tem gornjem in spodnjem meniju pritisnete tipke za glasnost, potrditev pa naredite z gumbom za vklop), v kateri morate izbrati možnost Install ZIP in izbrati podmožnost zip iz sdcard.
 • Poiščite našo datoteko Kitkat-SuperSU-v200 + .zip in kliknite gumb za vključitev.
 • Po uspešni namestitvi morate v glavnem meniju orodja za obnovitev klikniti na sistem za ponovni zagon, sistem bo vprašal, ali je verjetno izgubljen korenski dostop. Fix ?, ki ga morate pritisniti "Yes" in pametni telefon se bo znova zagnal.
 • Po ponovnem zagonu boste na sistemu namestili aplikacijo Super SU, kar je znak, da ste uspešno prejeli 4pda beeline smart 3 root.
 • Beacon Native Firmware "Beeline Smart 3"

  Če nameravate ponarediti svoj Beeline Smart 3, boste morali izdelati varnostno kopijo zaloge vdelane programske opreme pametnega telefona. Zasnovan je tako, da lahko v primeru napake vdelane programske opreme zlahka ponovno vklopite telefonzačetno stanje.
  Za varnostno kopiranje mora biti nameščena naprava za obnovitev CWM (navodila za namestitev so prikazana zgoraj).
  Kako narediti varnostno kopijo založniške programske opreme pametnega telefona "Beeline".
 • Poskrbite, da ima vaš telefon pomnilniško kartico velikosti 4 GB ali več (za popolno varnostno kopijo morda ne bo zadostovalo manj kot štiri gigabajte, saj sistem zahteva, da je po shranitvi varnostne kopije na pomnilniško kartico še vedno prostor je enaka dvema dimenzijama te iste varnostne kopije).
 • Izklopite telefon.
 • Vstopite v način za obnovitev (CWM). To storite tako, da pritisnete gumb za povečanje glasnosti in, ne da bi ga sprostili, pritisnite gumb za vklop. Ko je ohranjevalnik zaslona sproščen, morate gumbe sprostiti.
 • Izbira elementov v tem načinu se izvede s tipkami za glasnost in potrditvijo izbire z gumbom za vklop. Izberite "varnostno kopiranje in obnovitev" in potrdite svojo izbiro.
 • Sistem bo začel ustvarjati varnostno kopijo, med tem postopkom ni priporočljivo, da se dotikate telefona in zelo priporočljivo je, da ne kliknete ničesar.
 • Ko telefon napiše "backup backup", lahko zapustite način za obnovitev in ponovno zaženete pametni telefon.
 • Sedaj imate na pomnilniški kartici varnostno kopijo vašega sistema, če pride do napake med vdelano programsko opremo.
 • Kako ravnati s programom Beeline Smart 3

  Kaj je morda potrebno za firmware strojno-programsko opremo? Običajno je zaloga (ali "native") vdelana programska oprema najbolj zanesljiva in varna za pametni telefon, saj jo proizvajalci testirajo za vse možne napake in dosežejo najbolj stabilno delo s komponento strojne opreme("železo"). Ampak včasih zaloge firmware povzroča nekatere težave na pametni telefon ali celo vodi do nepopravljivih hroščev. Še posebej ta pristop razlikuje kitajski "know-how" proizvajalcev. V prizadevanju za najmanjšo ceno pametnega telefona zmanjšajo stroške programiranja in testiranja naprav ter jih sprostijo po načelu "držati se tega, kar je bilo". Da, nadgradnja firmwarea na najnovejšo različico Androida se ne mudi mnogim proizvajalcem (že govori ne le o kitajskih pametnih telefonih, ampak skoraj vseh pametnih telefonih nižjega in srednjega cenovnega razreda - takšne naprave običajno vstopajo na trg z eno različico Androida in ne podpirajo nadgradenj na več visoka različica, tudi če pametni telefon lahko deluje na novejšem OS). Tu in nato pride do pomoči skupnosti uporabnikov. Za mnoge priljubljene pametne telefone različnih cenovnih segmentov obstajajo programska oprema po meri (nestandardna), ki bodisi popravi tovarniške napake ali doda novo funkcionalnost ali pospeši napravo ali pa posodobi različico Android na novejšo. Pogosto vdelana programska oprema po meri združuje vse te lastnosti ali nekatere od njih.
  Pametni telefon "Beeline Smart 3" prav tako ni izjema in je podoben številnim pametnim telefonom, ki je predmet prekomernega utripanja. In zahvaljujoč spodnjim navodilom, se boste naučili, kako to storiti. Pozor! Vsa dejanja nadgradenj pametnih telefonov so na lastno odgovornost! Telefon je mogoče pripeljati v nerabno stanje, tako da, če niste prepričani, ne začnite s to nevarno dejavnostjo. Torej, za firmware, Beeline Smart 3 za naspotrebujete:
 • Custom Firmware Datoteka (arhiv zip razširitev).
 • Pametni telefon "Beeline Smart 3" z nameščenim CWM-jem in korenskimi pravicami po meri (navodila za namestitev CWM in root so zgoraj).
 • pomnilniška kartica microSD z zmogljivostjo 2 GB ali več).
 • Varnostno kopirajte sistem na pomnilniško kartico.
 • Izbira firmware

  Izbira vdelane programske opreme po meri pripada vsakemu uporabniku posebej, saj ima vsaka od njih svoje prednosti in slabosti, izbira pa je odvisna od vrste izboljšav, ki jih želite videti. Na primer, nekatere firmware deluje zelo hitro, vendar občasno delajo napake. Ali pa bo firmware le malo hitrejši od zaloge, vendar stabilen. Ena strojna programska oprema lahko izboljša delo s fotoaparatom, hkrati pa poslabša kakovost komunikacije ali zvok zvočnika. Na splošno, primerjajte različne firmware in ugotovite, kaj točno želite videti v vašem "Beeline Smart 3". Na primer, bomo vzeli CyanogenMod 12.1 Final, ki temelji na različici Android 511 (ki je uradno ne podpira pametni telefon Beeline Smart 3, najnovejša uradna različica za to - 4.4). Glavne prednosti te vdelane programske opreme so stabilno in hitro delo, novejša različica Androida kot na zalogi ter ogromno prilagoditev in izboljšav, ki temeljijo na firmware-u Cyanogena. Podjetje se ukvarja s strojno-programsko opremo po meri za Android-pametne telefone že od samega začetka operacijskega sistema in ima bogate izkušnje v tem poslu.
  Najprej moramo prenesti arhiv CyanogenMod_12.1-BS3.zip. Ko je arhiv naložen, ga je treba ponastaviti na korenski (sam začetek) pomnilniške karticena kakršenkoli način, ki vam ustreza - prek kabla jsb in telefona, prek zunanjega ali vgrajenega bralnika kartic. Najbolj zanesljiv način je vgrajen čitalnik kartic, vendar ne na vseh računalnikih, ki so, zato je primeren tudi vsak drug način. Lahko tudi takoj prenesete arhiv v telefon, mimo računalnika, vendar ga ne smete pozabiti premakniti na pomnilniško kartico. Po prenosu arhiva se morate prepričati, da so vsi vaši podatki shranjeni na drugem mestu (trdi disk računalnika, pomnilniška kartica, pomnilniški ključek USB ali shramba v oblaku), saj bodo med reprogramiranjem vsi podatki iz pametnega telefona uničeni. . Prav tako se prepričajte, da ste shranili stike (na primer, če ste omogočili sinhronizirane stike z Googlom, da so vsi vaši stiki v Googlovem oblaku in jih po vdelani programski opremi lahko sinhronizirate z že izpopolnjenim Beeline Smart 3; ne želite vključiti, nato shranite vse stike na kartico SIM ali na drugo pomnilniško kartico).

  Navodila za strojno programsko opremo Beeline Smart 3

 • Preverite porabo pametnega telefona. Priporočljivo je, da vdelana programska oprema vsebuje vsaj 90 odstotkov napolnjenosti baterije, vendar je najbolje, da pametni telefon popolnoma odstranite. Izklopite funkcijo Beeline Smart 3. Ne pozabite vstaviti pomnilniške kartice v telefon z arhivom strojno-programske opreme CyanogenMod_12.1-BS3.zip.
 • Preklopite pametni telefon v način CWM. Pritisnite gumb za povečanje glasnosti in, ne da bi ga sprostili, pritisnite gumb za vklop. Takoj, ko se prikaže ohranjevalnik zaslona za način CWM, je treba gumbe sprostiti.
 • Izbira elementov v tem načinu potekatipke za glasnost in potrditev izbire - ključ za vključitev.
 • Izberemo "namestite zip iz sdcard".
 • Izberite arhiv CyanogenMod_12.1-BS3.zip, ki smo ga prej kopirali na pomnilniško kartico.
 • Kliknite "da - namestite CyanogenMod_12.1-BS3.zip".
 • Čakamo na dokončanje namestitve. Med postopkom namestitve & gt; telefon in nekaj, kar kliknete nanj. Samo potrpežljivo počakajte. Običajno postopek traja približno 10-15 minut, vendar lahko traja pol ure (odvisno od hitrosti pomnilniške kartice in velikosti prenesene programske opreme).
 • Ko je postopek končan, izberite "reboot system now", sistem Beeline Smart 3 pa se znova zažene z novim sistemom. Potrebno je tudi potrpežljivost, saj prvi prenos traja dlje kot običajen zagon, telefon se lahko vklopi 10-15 minut po reflowu, kar je povsem normalno. Priporočamo tudi, da po prvem prenosu preskočite vse hitre nastavitve (google zapis, wi-fi povezava itd.) In ponovno znova naložite telefon. Potem lahko pametni telefon že konfigurirate glede na vaše zahteve in želje.

  Kaj storiti, če se Beeline Smart 3 ne vklopi

  Torej, če ste se zmotili, ko je strojna programska oprema, ali je vaš telefon neaktiven in ni imel časa, da bi povsem vprašal, obstaja način, da obnovite vaš Beeline Smart 3. Vstaviti morate pomnilniško kartico pametnega telefona, ki ste jo varnostno kopirali iz prejšnjega sistema, in popolnoma napolnjen pametni telefon.

  Navodila za obnovitev Beeline Smart 3 iz varnostne kopije

 • Izklopite telefon v načinu CWM.
 • Navigacija v tem načinu se izvaja s tipkami za glasnost. Izberite"varnostno kopiranje in obnovitev". Potrdite izbiro z gumbom za vklop.
 • Izberite "Obnovi iz sdcard", potrdite izbiro.
 • S tem se začne postopek obnovitve prejšnje vdelane programske opreme. Med tem postopkom ni priporočljivo, da se dotikate telefona in ničesar ne pritisnete.
 • Kadar telefon napiše "obnovitev popolno", lahko izklopite pametni telefon in ga vključite kot običajno.
 • Vrnili ste se v prejšnjo vdelano programsko opremo in vsi podatki so se obnovili. Če vam proces obnove prek varnostne kopije ne pomaga, boste morali poskusiti bolj radikalen način.

  Navodila za popravilo pametnega telefona Beeline Smart 3 prek osebnega računalnika

  Pozor! To je zapleten postopek, ki zahteva dobro računalniško znanje in osnovno razumevanje angleščine. Če se bojite "ubijanja" telefona, je bolje, da ga odpeljete do čarovnika ali v servisni center. Za obnovitev potrebujete:
 • nameščene gonilnike v računalniku. Kako namestiti gonilnik, je navedeno zgoraj. Poleg tega morate prenesti gonilnik MTK za meta-način.
 • SP Flash Tool na vašem računalniku. O tem, kako namestiti ta program, smo že omenili prej. Pozor! zahtevana različica tega programa je v3 - ni nižja ali višja, samo ta.
 • Tovarniški kabel iz telefona (ki je ležal v škatli z njim), če ni domačega kabla, potem vzemite kakovostni kabel iz drugega pametnega telefona, kabel naj bo cel, priključki ne bi smeli nihati v gnezdih, žica ne sme biti tanke in letargične.
 • Postopek obnovitve:
 • Prenesite datoteko raztrosa. Ponavadi se imenuje *** _ scatter.txt, kjer se lahko zvezdice imenujejo vaš model alisamo besedo MTK.
 • Odprite SP Flash Tools v3. V njem pritisnemo scatter-loading (desno) in izberemo preneseno scatter datoteko.
 • V belem oknu programa smo postavili kljukico poleg vsakega elementa (razen CACHE in USRDATA) in izbrali ustrezne datoteke v razširitvi z .bin (na primer za prednaložnik bo to preloader.bin, za uboot bo uboot.bin tako naprej).
 • Telefon priključimo na računalnik. Pozor! Povezava pametnega telefona naj se izvede šele po izvedbi prejšnjih menijev, za povezavo pa je potreben le pametni telefon, ki omogoča izklop.
 • Pojdite na zavihek Oblika v programu SPFlashTool. Izberite Oblikuj polno bliskavico in pritisnite OK.
 • Ko program prikaže zeleni krog, odklopite pametni telefon. V nobenem primeru ga ne izključimo.
 • Preverjamo, ali so vse postavke v programu skladne z odstavkoma 2 in 3 tega navodila.
 • Izključeni pametni telefon priključimo na računalnik.
 • Kliknemo Download in počakamo, da se v oknu programa pojavi zeleni krog.
 • Po tem izklopimo pametni telefon iz računalnika in ga vklopimo v način obnovitve (kako vstopiti v način obnovitve, kot je navedeno zgoraj).
 • Izberemo "Obriši podatke /ponastavitev tovarne" in se strinjamo, da formatiramo gumb za vključitev.
 • Ko telefon napiše "brisanje OK" ali "opravljeno oblikovanje", ga lahko znova zaženete v običajni način.
 • Torej, s tem členom boste lahko kar najbolje izkoristili svoj Beeline Smart 3. Odklepanje, ponovno zagon in obnovitev - procesi niso enostavni, vendar vam bodo navodila pomagala razumeti kaj. Hvala za vašo pozornost.

  Sorodne publikacije