Sistemske zahteve za Serious Sam 3: Podrobnosti in priporočila

Sistemske zahteve za Serious Sam 3 - posebne tehnične omejitve, ki so odgovorne za možnost ugodne igre. Poleg tega trenutka kažejo tudi, na kateri ravni kakovosti lahko igra uporabnik. Ne bodite presenečeni, da je ta smer bistvena za celoten trg osebnih računalnikov. Torej, če ste že dolgo želeli igrati to pustolovščino, potem je ostalo, da začnete upoštevati sistemske zahteve Serious Sam 3. Ampak najprej se bomo pogovorili o sami igri.

Kaj je ta igra?

Zgodovina igre nam pove, da so ljudje v starodavne egipčanske piramide našli zanimiv artefakt, ki jim omogoča, da se hitro premikajo v prostoru. To tehnologijo je zaznamoval vodja strašne vesoljske rase, ki zdaj namerava napadati Zemljo in ukrasti odkritje. Da bi preprečili katastrofo, ljudje zahtevajo mogočnega junaka, ki mora uničiti sovražnike in voziti obiskovalce.


Avantura se izvaja s pogledom na prvo osebo in ponuja kot orožje celoten arzenal pištol, od preprostih pištol, ki se konča z miniganom in celo basom. Uporabnik mora opravljati različne naloge, stalno se boriti in si prizadevati za uspeh. Če bo seveda osebni računalnik izpolnjeval osnovne zahteve Serious Sam 3. Če želite biti prepričani v to, natančno preučite nadaljnje informacije, ki smo jih pripravili za vas.

Igranje pri nizkih nastavitvah

Za začetek bi morali razmisliti o začetku avanture z minimalnimi nastavitvami. V tem primeruSistemske zahteve za Serious Sam 3 BFE bodo naslednje:
 • Za zagon bo potrebna standardna zgradba sistema Windows XP.
 • Za centralni proces je dovolj, da ima 2 GHz in model z dvema jedroma.
 • Za stabilen proces igre je potreben 1 GB RAM-a.
 • Grafika v igri je odlična, zato je potreben minimum Nvidia GeForce 7800 ali kateri koli naslednji model.
 • Bolje je, da na trdi disk izdate 4 GB.
 • Takoj opazimo, da je potrebna tehnična oprema PC-ja precej sprejemljiva, v sodobni tehnologiji pa se igra lahko zažene na skoraj vsakem računalniku. Res je, da ne smemo pozabiti, da obstaja možnost, da se bistveno izboljša grafična podoba, z njo pa se bo povečala in potrebne zmogljivosti.


  Določili smo največji urnik

  Če želite uživati ​​v lepoti okolja, upoštevajte sistemske zahteve za Serious Sam 3 na osebnem računalniku za najboljše nastavitve. Izgledajo takole:
 • Priporočljivo je, da projekt za igro postavite v operacijski sistem Windows 7.
 • Procesor mora podobno imeti 2 GHz, vendar že potrebuje štiri jedra.
 • Pomembno povečanje in potreben RAM, zdaj potrebujete 4 GB.
 • Priporočeni model grafične kartice je postal tudi resnejši: Nvidia GeForce GTX 480.
 • Preostali prostor na trdem disku je 4 GB.
 • Zaželene sistemske zahteve za Serious Sam 3 so precej resne, v primerjavi z vsemi razpoložljivimi projekti igre pa so še vedno na sprejemljivi ravni. Sedaj pa se lahko brez težav odločite, katere nastavitve stelahko igrate Strelec iz prve osebe je bil vedno zelo priljubljen, hkrati pa so zahtevali dobro tehnično opremo. Serious Sam 3 še enkrat dokazuje, da bo udoben računalnik potreboval udobno igro.

  Sorodne publikacije