Kako spremenim barvo kože v Photoshopu? Hitro

Barvo kože v Photoshopu lahko spremenite na različne načine, vendar vam bo ta lekcija pokazala, kako to storite čim prej. V tem primeru, kakovost ne bo trpela, bo sčasoma dobil lepo in naravno sliko. Najbolj pomembna stvar je, da sledite vsem nasvetom in skrbno sledite vsakemu koraku. Ker je vse delo v "Photoshopu" ustvarjalno, večina trenutkov morda ne bo izšla, če ne bo kritično ocenjena. Torej, koža morda ne postane porjavela, še posebej rumena ali celo rdeča.

Spremenite barvo kože v Photoshopu

Najprej morate izbrati fotografijo. Biti mora kakovosten in jasen. Ko je naložen v program, morate ustvariti kopijo plasti. To naredite tako, da z desno miškino tipko kliknete na sliko vira in izberete "Ustvari podvojeni sloj". To je potrebno za primerjavo izvirnega in prejetega okvirja po zaključku celotnega dela. Če po tem nekaj ne ustreza fotografu, lahko vedno prilagodite majhne podrobnosti ali uporabite neprosojnost plasti. Dejstvo je, spreminjanje barve kože v "Photoshop" je čim bolj naravno, je zelo enostavno, kar je najpomembnejše, ne pretiravajte z učinki.


Sprememba barve

Najprej je treba spremeniti senco kože na tisto, ki je bila zasnovana. Da, možno je izdelati svetlo rožnato barvo in popolnoma naraven porjavelost. Večinoma oseba, ki vpraša, kako spremeniti barvo kože v "Photoshopu", želi narediti najbolj naraven učinek. V tem koraku morate odpreti meni »Slike«Poiščite element "Popravek" in izberite možnost "Barvni ton in nasičenost". Potem pa je s pomočjo drsnikov postavljena celotna fotografija. Glavna stvar je, da se ne bojite eksperimentirati, ker lahko vedno spremenite rezultat. In ne bi smeli skrbeti za spreminjanje vseh barv na fotografiji, v naslednjem koraku pa bo vse na svojem mestu. Da bi dobili tan, morate urediti le dve barvi: rumeno in rdečo. V vsakem primeru pa se morate najprej osredotočiti na vsak okvir posebej. Da, včasih ima oseba vijolične odtenke ali pa je fotografija izdelana pod takimi pogoji, da se koža vlije v modro. Spremenite barvo kože "Photoshop", kot v tej lekciji, morda ne bo izšlo, vsak posnetek je edinstven.


Odstranjevanje nepotrebnih odtenkov

Ton kože se je že spremenil, lahko ga vidimo v primerjavi z originalom, hkrati pa se je celotna slika spremenila. Če želite povrniti prvotno barvo, kjer je ni bilo načrtovano, jo morate ustvariti. Ta možnost se nahaja na spodnji plošči sličic. Naslednji korak je zapolniti celotno plast s črno barvo, kar bo odpravilo učinek spreminjanja barve na celotno sliko. Nato vzemite belo mehko krtačo in potegnite samo kožo. Tudi ustnice in oči ne smejo biti pobarvane. Nasvet: Na tej stopnji je najbolje, da fotografijo približate jasnim mejam osebe. Če pobarvate celotno belo kožo, boste videli, da bo obdelana z zgoraj opisanim učinkom, ki ga je zahteval fotograf. Že zdajbolje je primerjati rezultat z izvirnikom in se prepričati, da je barva kože naravna, sicer je mogoče preglednost nekoliko zmanjšati.

Kako spremeniti barvo kože v Photoshopu CS6

Če želite takoj spremeniti kožo, ne da bi se dotaknili drugih barv, lahko uporabite to možnost. Če želite začeti, pojdite v okno Slika - "Način korekcije" - "Zamenjaj barvo". Po tem, da pipeta mora vzeti vzorec od osebe, z majhnim zaslonom vidna mesta, ki se bodo spremenili. Če jih želite razširiti, morate orodje vzeti z znakom "+" in klikniti na kožo na različnih mestih, dokler se ne pobeli vse potrebno področje.
Naslednji korak je sprememba barve kože v Photoshopu. V ta namen nastavite drsnike spodaj. Ko rezultat zadovolji osebo, pritisnete gumb "Ok". Če so bili prizadeti kakršni koli dodatni elementi, ki jih ni bilo treba spremeniti, lahko uporabite isto plastno masko ali izbrišete majhne podrobnosti z elastičnim trakom. Na ta način lahko spremenite ne le kožo, temveč tudi ločene obrvi ali lase.

Izboljšanje slike

Načeloma je fotografija pripravljena in vse naloge so izpolnjene. ok spremeni barvo kože v "Photoshop", na splošno je jasno. Zdaj pa si lahko vzameš malo posnetka, da bo izgledal še bolj estetsko.
Najprej je treba poudariti značilnosti obraza modela. To ustvari nov sloj s parametrom "Mehka svetloba". Vzemite belo krtačo. Ko spremenite velikost premera, jo morate označitina vseh območjih z iskricami in na enak način poudarite kroge in vrečke pod očmi in narišite sredino nosu. Črni čopič ima sence in krila. Na splošno poteka oblikovanje osebe v programu. Nazadnje je treba motnost prilagoditi tako, da je učinek čim bolj naraven.

Retuširanje kože

Ta korak je tudi neobvezen, s pomočjo njega pa lahko odstranite nepravilnosti kože in izboljšate njeno splošno stanje. Za začetek morate vzeti "Tooth Restore a Brush" in skozi vse glavne pomanjkljivosti. Ni nujno, da se vsakič potrudite in potiskate, potrebno je samo obrniti obraz v enakem pogledu za nadaljnjo retušo. Zdaj morate uporabiti "Gaussian Blur", ki se nahaja v meniju "Effects". Bolje je dati majhno vrednost, tako da se celotna koža ne zamrzne. Naslednji korak je dodan "Hrup", ki je na istem mestu. Vrednost ne sme biti večja od 5. To vam bo omogočilo, da ustvarite teksturo kože, vendar ne ustvarja prekomernega prahu. In potem je delo z plastjo "Mask" na zgoraj opisan način.
Zgoraj opisane tehnike niso primerne samo za spreminjanje barve kože. Zahvaljujoč tem metodam lahko spremenite katerikoli del, in to zelo hitro in učinkovito.

Sorodne publikacije